Şimdi Ara

evden çıkmama rekorunuz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
5
Favori
16.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 sene boyunca cumaya da mı gitmedin kardeşim???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semper Fidelis

quote:

Orijinalden alıntı: Arv3lo

yav he he mr robot izlenimi vermeye çalışıyo kendine helal kardeşim

mr robot ney lan

kahkaha atıyorum
  • ev değil neresi olursa olsun maksimum 3 gün
  • Semper Fidelis S kullanıcısına yanıt
    eğer birgün hapse düşersem ya çok zenginimdir ordada 3 gün kalırım yada kendim girmek istiyorumdur bu arada :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semper Fidelis

quote:

Orijinalden alıntı: St. Dupont

6 sene boyunca cumaya da mı gitmedin kardeşim???

ne cuması

Cuma namazı mübarek müslüman değil misin? O kadar yıl evde oturdun Allaha inanmak falan aklından geçmedi mi hiç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • grip olduğum zaman 1 hafta felan , dışarı çıktığımda gün ışığı gözümü alıyordu
  • ses 123
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

siz normal evden çıkmıyorsunuz. Ben yazlıkta bile çıkamıyorum. Herkes dışarda gülüyor eğleniyor geziyor takılıyor denize giriyor. Ben tüm gün yazlıkta lol oynuyordum.

Bir insan 2 hafta yazlıkta kalır da sadece markete birşey almaya mı çıkar? Ben yaparım. Insanlar soruyor oranın denizi nasıl diye verecek cevabım yok çünkü bilmiyorum. Böyle 1 kilometre öteden kuş uçuşu denizi gördüm o kadar.

Truman Show'daki gibi bir yere koysalar beni ölene kadar çıkamam.

ezikliğin vücut bulmuş halı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim durum ciddi ise askerlik yapmadiysan askerliğe git kendine gelirsin o pc fişini çek spora başla geçmiş olsun
  • Yillar once okulu birakip eve kapandigimi hatirliyorum sanirim 5-6 ay evden cikmamistim(bakkal vs haric) Saatlerce oyun oynar gece olunca nba maclarina bakar sabaha karsi uyur ikindi vakti kalkardim, kac ayim boyle gecmisti en son baktim kafayi cizicem disari attim kendimi
  • 6 yıl dışarı çıkmadın, aranıyormudun dayıcım?
  • 7 gün çıkmadım. Cikinca kendimi insanlar arasında dolaşan dunya dışı varlık gibi hissettim
  • Nasıl geçiniyorsun? Gerçekten o kadar sene ve dua kalan insan fotosenteze geçmiştir artık

• Hastaliklar haric 10 saat
  • 7-8 gun falandir Cok net hatirliyorum 2015 Steam yaz indirimleri sonrasi yapmistim.

• Ekmek almaya kim gitti. Anneni mi gonderdin.

Maddi sikinti var diosun calismiyosun.

Hic pttye isin dusmedi bankaya isin dusmedi. Devlet kurumlarina isin dusmedi yani. Bayramda köye akrabalara gitmedin.
  • Çarşıya gitmeme rekoru var sayılırsa 3 hafta
  • sana ne kazandırdı bu yaptığın?
  • benim abartısız 1 ay vardır.2-3 sene boyunca sadece markete alışverişe çıkmıştım
  • Sosyal fobik misin?

Ben de son 6 yıldır hiç bi yere gitmek zorunda değilim yani hem işimi hem derslerimi sadece evden yapabiliyorum ama kendi isteğimle dışarı çıkıyorum tabi ara sıra, ortalama haftada bir çıkıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.