Şimdi Ara

evden çıkmama rekorunuz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
5
Favori
16.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir hafta falandir herhalde oda yazin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar uzun süre kaldım ki dışarı çıkınca modern hayata alışamayıp eve geri döndüm.
  • 3 gün sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semper Fidelis

quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Gerçek olması imkansız

ben ciddiyim kardeş

@suicideRelated sosyal fobi askere gitmeden önce vardı evet ama artık yok, zaten bu sadece bir etken.Asıl sebebi bu değildi, forumda anlatmak istemiyorum.Sadece sizlerin durumunu merak ettim.

Benim de 6-7 yıldır evden çıkmayan bi kuzenim var. Hem ileri derece sosyal fobik hem agorafobi oluşmuş böyle hem de oyun bağımlısı. İnsanlar bu konuda inanmamışlar sana ama gayet mümkün böyle bir şey. Ben de istesem çok uzun aylar evden çıkmadan durabiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnılReyiz

quote:

Orijinalden alıntı: themaniak

Oha bilader sen bildigin evcil hayvan olmussun

Su cevabi forumun efsaneleri arasina alalim ltfn

Kaldirmislar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themaniak -- 13 Aralık 2016; 17:28:14 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mimisbrunn

6 sene ciddi olamazsın. Bir iki olsun çıkmışındır yav.

hiç çıkmadım, perdeyi çekip pencereden dışarıya bile bakmadım.

Demekki altı sene cildini korumuşsun.

• Kumanya almak sayılmazsa 35 gün
  • 3 ay
  • En fazla 6 gün, çünkü cuma için camiye gitmek şart.

Bu arada eğer hiç dışarı çıkmıyorsanız d vitamini oranınız düşüktür. D vitamini çok önemlidir. Eskiden sırf bebekler güneş görüp d vitamini alabilsin diye bebekler için kafesler yapılmıştır.

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcROYlclLSo7QX9qaYAKR4yslriqdA67qjKpt12vKS-k68MbL7lWZp1LkYn0

D vitamini alabilmek için 11:00-14:00 civarında en az el ve yüzünüzü 20-30 dk güneşlendirin. Bu güneşlenmenin kesinlikle cam arkasından olmaması gerekiyor. Ayrıntılı bilgi için araştırma yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimar SaNAN -- 13 Aralık 2016; 17:46:31 >

• Biktim usandim bu troll konulardan.oldu 6 sene disari cikmamis.zinciremi vurdular seni.
  • quote:

kuzeniniz erkek mi

Evet yurtdışında bide avrupada, o kadar ortamın olduğu yerde böyle yaşadı

• 3 gün o da geçen hafta (çocukken su çiçeği ve kızamık olup bacağımı kırmıştım onlar hariç)
  • Max 1 haftadır. Bide okadar sene nasıl geçti hayat komsunuz fılan olsam öldü filan zannederdim.
  • 7
  • 1 ay o da ramazan ayı olduğu için yoksa o kadar uzun süre evden çıkmamam mümkün değil

Not: 4-5 kez de iftara gitmiştik ama onları saymadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensei İtachi -- 13 Aralık 2016; 18:18:38 >
  • Evine göre değişir
  • Cem Yılmaz diyor ya hani : When did you leave the cave?

Cuk diye oturdu konuya.
  • Yazları adana sıcağında 1 ay çıkmadığım olmuştur
  • maksimum 15-20 gün civarıdır benimde, okul desek zaten yok. ağır tempolu sürekli sabah akşam iş derken, geceleride bilgisayar başında vs. oyun oynamak ile geçtiğinden zamanın nasıl geçtiğini pek anlamıyorum ne yazık ki bazı şeylere sahip olabilmek için fazlası ile çalışmalıyız.

bu süreye dışarıda işlerim olmadığı dönemleride katarsam o 1 ay küsüratını rahat buluyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.