Şimdi Ara

EVDEN HAZIRLANANLAR YOUTUBE KANALLARI ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
4
Favori
4.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar açığa geçtim ve sadece youtubedan ilerlemeyi düşünüyorum, bazıları geçen forumda youtube'un yetersiz olduğunu savunup internetten (esş,kimya özel) gibi kanalların alınması gerektiğini savunuyordu.
    Sizce alınması gerekli midir? Bu arada kanal önerilerinize açığım, ders ders yazarsanız ne mutlu bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimya adası
    Umut öncül fizik
    Ertan Sinan Şahin fizik
    Önder hoca(Türkçe dersleri kitabını alınca kendi sitelerinde çıkıyor Ethem Tefek yayınları)
    Tunç kurt mat için
    Bekir Avşar,senin biyolojin, bide doktor bı biyoloji hocası vardı adını unuttum o biyo için
    Coğrafya için yavuz tuna

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aga bekir avşarı izleme eksik anlatıyo ve videoları taa millattan önce nerdeyse

Mat:atölye mat

Fizik: tayfun hocam, entropi fizik

Kimya: kimya adası görkem şahin-hepsini çok iyi anlatmıyo ama bazılarını iyi anlatıyodu akılda kalıcı örnek veriyo-

Biyo: senin biyolojin, kampüs - bi biyo iyi bence- bir de solunumu fotosentezi falan çok temelden alan bi hoca vardı; zeliha hoca biyoloji mi ne, güzelci dinleyince hallolur o zor konular.

• Kimya adına KİMYA ÖZEL sene boyunca tyt ayt kimya derdini ortadan kaldırır.. Alternatif aramazsın..(12-1 ayt kimya)
    Fizikte umut öncülün paketini aldım hiç memnun kalmadım..Youtube Altuğ Güneş+Vip Fizik+VEYSEL HOCA İLE FİZİK ile gittim(13-1 ayt fizik)
    Biyoloji Kanal olarak BARIŞ HOCA İLE BİYOLOJİ..Google Biyoloji portalı yaz.. pdf ler sitede.. Baya sağlam notlar var işini görür bence.(bende son sene açığa geçmiştim tamamen videolardan ilerlemiştim..Sonuç 15.616 Dü tıp)
  • Ajan Pena kullanıcısına yanıt
    Bekir Avşar izledim tyt biyoloji full ayt 1 boş :( bence gayet önemli vurucu noktalara girerek anlatıyor. Ama tabi çeşitli kaynaklarla da desteklemek gerekiyor...

• Türkçe : Rüştü Hoca
    Geometri: Kenan Kara
    Fizik:Umut Öncül
    Kimya: Kimya Adası
    Biyoloji: Kampüs (Tonguçun diye çok önyargı var fakat bence oradaki hoca gerçekten harika anlatıyor) bir de Selin Hoca iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up arkadaşlar, teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube kanalı önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türkçe: Kadir Gümüş
    Matematik: Rehber Matematik, Hocalara Geldik
    Geometri: Kenan Kara
    Kimya: Görkem Şahin (Benim Hocam kanalı)
    Biyoloji: Selin Hoca (Özel ders konseptli dersleri)
    Bir tek Fiziğim çok kötü olduğu için Ertan Hocanın derslerini aldım.
  • up

• Hocam videolar çok eski, ekosistem taa ne zamanın ekosistem ekolojisi... ygs/lys videolarına tyt/ayt yazıp yenisini çekmiyor. O kadar rehberlik videosu çekeceğine gitsin ilk önce alanındakileri videoları çeksin.

Ayrıca eksikte bence, ayt biyoda solunumun en önemli kısımlarından olan bileşikleri kısacık anlatıp geçmiş.

Daha kaliteli ve güncel kanallar varken ona sıra gelmez bana göre.

• Ajan Pena kullanıcısına yanıt
    Tabi hocam haklısınız daha detaylı kanallar da mevcut. Dediğim gibi farklı kaynaklarla destekleyince epey faydalı şahsi fikrim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biyoloji: Barış Hoca ile Biyoloji
    Kimya: Arzu Kırmızıoğlu

• geo kenan kara
    mat matematiğin fatihi,matematiğin güler yüzü,matematik soru çözümleri,hızlı kalem,hocalara geldik
    biyo biyoliçe,biyojedi
    kimya kimya adası
    fizik benim hocam fizi (barış hoca), umut öncül, esş
    türkçe kadir gümüş
    coğrafya bayram meral, yavuz tuna
  • u0

• fizik adına Entropi DURSUN İŞLER tek geçerim. çok başarılı ve orijinal kesinlikle tavsiye ederim.
  • ultras1943 U kullanıcısına yanıt
    hocam ertan hoca fiziği 0 olan biri için uygun mu ki ? benim de fiziğim çok kötü ama ertan hocayı dinlemeden önce başka bir hocadan temel atayım diye düşünüyordum, ertan hoca temelden anlattıklarını söylüyor ama tam emin olamadım.
  • tyt de vip fizik kanalıyla ilerliyorum güzel anlatıyor 0 dım geçen sene bu sene iki konum kaldı soru çözüm videolarıda güzel zor sorularda kolay sorularda çözüyor
  • -memento mori kullanıcısına yanıt
    ben şimdilik fizik bilimine giriş ve madde ve özellikleri bitirdim. Madde ve özelliklerin testlerini de çözüp bu hafta hareket ve kuvvet dersine geçeceğim. Şimdilik sorun yok zaten basit konulardı ama bilmiyorum şuanlık sorun yok. Benim de fiziğim çok kötü umarım Ertan hoca ile düzelecek. Ağır konulara geldikçe durum nasıl olacak orasını merak ediyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.