demişsin kendin kaloriferlleri sonunda kadar açmaktan bahsediyorsun
Birdir bir oynayın, oynamaya yanaşmazsa köşe kapmaca oynarsınız; baktın o da olmadı el kızartmacaya devam
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy Birdir bir oynayın, oynamaya yanaşmazsa köşe kapmaca oynarsınız; baktın o da olmadı el kızartmacaya devam
3 kişi daha bulup hırsız polis oynayabilirler ilkokulda oynardık.
üstad cevap vermeden önce kızın senin için nasıl bir yeri var bunu bilmeliyiz bence
ilk olarak güzel bir yemek ondan sonra şarap film takmadan önce içerde uzanın birşey izleyin ondan sonra çikolata alllaaaa ondan sonrası fena
Kaliteli bi viski al. 2 bardaktan sonrasını viskinin büyüsüne bırak.
Yan yatır.
quote:
Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif ilk olarak güzel bir yemek ondan sonra şarap film takmadan önce içerde uzanın birşey izleyin ondan sonra çikolata alllaaaa ondan sonrası fena
Adam azdı beyler
Ormana gidin bakın kozalaklar olmuş mu.
quote:
Orijinalden alıntı: Teknode
Ormana gidin bakın kozalaklar olmuş mu.
Şişe Çevirmece
quote:
Orijinalden alıntı: robotica
Bu konu, konu dışına açılsa idi gelecek cevapları hayal bile edemiyorum.
Aynen,burada bu cevaplar geldiyse orda ne olur
Tekrarlıyorum kalorifer fikri güzel
quote:
Orijinalden alıntı: OnrbK Ulan adam aktivite örneği istemiş,envai çeşit fantezi tüyosu gelmiş
Güldüm baya bu yoruma. Kalorifer fikri i̇yiymis gercekten.
quote:
Orijinalden alıntı: trk.
titreyerek güldürdün panpa
Ona O nu sevdiğini söyle yeter
Beraber pasta yapın, en az 1 saat boyunca cok eğlenirsiniz. Ayrıca şişe çevirmece usulu soru cevap oynayabilirsiniz.
Sen zaman kaybetme direk istediğini söyle artık ne istiyorsan?
arkadaşların dediği gibi kalerüferi kapat. kız gelince bir on dakika dur yanında sonra git şarteli indir, elektrikler gitti de. iki tane mum yak, şaraplarınızı yudumlarken sarılın muhabbet edin mum ışığında, birbirinizi dinleyin...