Bu arada kız eve gelip gideli 3 gün oldu, demek ki yalan olmuş
Tabii ortada bir kız varsa
rahat ol olan oldu... çok da iyi oldu, çok da güzel oldu.
bu arada uygulanmış ve pozitif sonuç alınmış yöntemi açıklıyorum beyler. hepimize hayırlı ve uğurlu olur inşallah:
*kalorifer açık olacak. odanın soğuk olması kesinlikle iyi olmayacaktır. aşırı sıcak da olmasın tabi. *viski kadar ağır olmasına gerek yok içkinin. 2 bardak şaraptan sonra gayet iyi oluyorlar zaten. ve böyle bir buluşma için de şarap en uygunudur. *2 tane romantik film bulun. seçimi ona bırakın. (eternal sunshine ile notebook benim tavsiyelerimdir) *belli bir süre sonra film yalan olacak zaten. gerisi sizin yeteneklerinize kalmış.
onu bunu bırakta, yapabildinmi o işi?
sorduğun soru yanlış ne yapabiliriz değil, ne yapamayabiliriz diyecektin. yapacak şey çok
Bi Taktik Vereyim Sanki o da istiyormuş Gibi Davran Yaptığın Herşeyde Faydasını Görürsün
Erkekliğin verdiği görevi yerine getir.
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
Öfff bunları dinleme, girer girmez vur etheri suratına Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh
Tireyerek sesli güldüm buna
forumda amma hayalperest kişiler varmış yorumlara bak
kız okul kıyafetleri ile gelsin
sende bir üniforma bul biryerlerden
tüpcü,sucu,elektrikçi
bunlar tamam ise
devam edelim
Kız evde yalnız yaşayan biri ve yardıma ihtiyacı vardır hemen 05** *** ** ** i arar ve yardıma ihtiyacı olduğunu söyler (kız henüz okuldan gelmiştir)
bizim esas oğlan gelir elinde takım çantası önlük vs
arıza nerede diye sorar esas oğlan uyduruk arızayı çözer. (lambayı gevşetin kız yanmıyor diye elektrikçi cağırsın)
esas oğlan gururlu bir şekilde giderken kız 10 lira uzatır
esas oğlan 10 lirayı kabul etmez.Tam giderken kız ayyy olurmu bir kahvemi içseydiniz der
esas oğlan koltuğun birine oturur.Kahveyi bekler
kahve gelince muhabbet etmeye başlarlar
VE OLAYLAR GELİŞİR
quote:
Orijinalden alıntı: hipopotam
kız okul kıyafetleri ile gelsin
sende bir üniforma bul biryerlerden
tüpcü,sucu,elektrikçi
bunlar tamam ise
devam edelim
Kız evde yalnız yaşayan biri ve yardıma ihtiyacı vardır hemen 05** *** ** ** i arar ve yardıma ihtiyacı olduğunu söyler (kız henüz okuldan gelmiştir)
bizim esas oğlan gelir elinde takım çantası önlük vs
arıza nerede diye sorar esas oğlan uyduruk arızayı çözer. (lambayı gevşetin kız yanmıyor diye elektrikçi cağırsın)
esas oğlan gururlu bir şekilde giderken kız 10 lira uzatır
esas oğlan 10 lirayı kabul etmez.Tam giderken kız ayyy olurmu bir kahvemi içseydiniz der
esas oğlan koltuğun birine oturur.Kahveyi bekler
kahve gelince muhabbet etmeye başlarlar
VE OLAYLAR GELİŞİR
Hikayedeki kişi Oğlan ise bence olaylar gelişmez. kahve içip gider
quote:
Orijinalden alıntı: Richard Kruspe
quote:
Orijinalden alıntı: sekizbuçuk
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
Bu arada kız eve gelip gideli 3 gün oldu, demek ki yalan olmuş
Tabii ortada bir kız varsa
rahat ol olan oldu... çok da iyi oldu, çok da güzel oldu.
bu arada uygulanmış ve pozitif sonuç alınmış yöntemi açıklıyorum beyler. hepimize hayırlı ve uğurlu olur inşallah:
*kalorifer açık olacak. odanın soğuk olması kesinlikle iyi olmayacaktır. aşırı sıcak da olmasın tabi. *viski kadar ağır olmasına gerek yok içkinin. 2 bardak şaraptan sonra gayet iyi oluyorlar zaten. ve böyle bir buluşma için de şarap en uygunudur. *2 tane romantik film bulun. seçimi ona bırakın. (eternal sunshine ile notebook benim tavsiyelerimdir) *belli bir süre sonra film yalan olacak zaten. gerisi sizin yeteneklerinize kalmış.
onu bunu bırakta, yapabildinmi o işi?
biz ne anlatıyoruz olum burda... derse odaklan biraz
Bu konu güncellenmeyi hakediyor.
pancar motoru gibi.TITAK TITAK
Garanti yapmışsındır, kesin
hort
haydar dümen diyorki :
Önce beyaz şarap için sonra erotik flim izleyiniz eğer erotik flim sırasında ilişkiler ayrı durursa helal olsun yok dalarsan ayıp olur.flim izledikten sonra birbirinize sorular sorun aklınızdan geçeni hemen yapmak istiyorsanız odadaki tüm ışıkları söndürün perdeleri çekin İNŞALLAH ODANIN SES YALITIMI İYİDİR ALTTAKİ KOMŞU RAHATSIZ OLUR.PERDELERİ ÇEKTİKDEN SONRA KOKLAŞIN.sonra odada istediğiniz gibi at oynatabilirsiniz.FAZLA TEPİNMEYİN SONRA BİR TARAFINIZA BİŞEY OLUR HASTANEYE KALDIRILIRSINIZ
em onu
sakız gibi yapış ona
quote:
Orijinalden alıntı: robotica
Bu konu, konu dışına açılsa idi gelecek cevapları hayal bile edemiyorum.
SEN BURAYI NERESİ SANIODUN
quote:
Orijinalden alıntı: Be Original
quote:
Orijinalden alıntı: robotica
Bu konu, konu dışına açılsa idi gelecek cevapları hayal bile edemiyorum.
SEN BURAYI NERESİ SANIODUN
İlk açıdığında özeldeydi sanırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme