Olayı kısaca özetleyim karşı komşum olan yaşlı bı teyze var ona 3 yıldır temizliğe gelen birisini bende son 6 7 aydır temizliğe çağırıyorum hafta içi geliyor o gelince ben gidiyorum akşam işten geldiğimde de işini bitirmiş gitmiş oluyor. Önceleri evden küçük küçük şeyler kayboluş başladı mesela şampuan ve duş jeli dışacunu gibi ama ben bunları çok sıkı takip etmiyorum kullandım heralde deyip gidip sonra yenisini aldım. Bu hafta yerini çok net olarak bildiğim ara ara kullandığım tenceremi yerinde bulamayınca mesaj attım buna yerinimi değiştirdin bulamadım dedim cevap olarak ben dolap içlerine girmiyorum dedi. Daha sonra ben iyice şüphelenmeye başladım koca tencere uçacak değil yeri belli sonucta evden giden toplam 2 Tefal 1 karaca 1 hisar tava ve tencelerim yok , termos yok, kullanmadığım nispeten eski model kalmış Samsung tabletim, eşimin parfümü bitane değerli spor ayakkabısı benim gelecek kış giymek için aldığım ev terligim daha hala tespiti devam eden evde arandigim bir sürü eşya . Kadını apartmandaki güvenlik kameraları ile korkutup ( görüntüsü var çünkü boş geliyor eli kolu full poşet dolu çıkıyor ) herşeyi biliyorum hemen bugün getir dedim. Evde eksikliğini tespit ettigimiz eşyaların çok küçük bı kısmını getirdi kapının önüne bırakıp gitti. Size daniscagim şey diğer eşyalarım için nasıl bir yol izlemeliyiz (en değerlisi 1 tane çeyrek) Bundan sonra evime güvenlik sistemi kurmak istiyorum bunu en pratik nasıl sağlarım f/p ürünler arıyorum bilgisi olan denk gelirse iyi olur < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp90 -- 29 Mayıs 2022; 0:25:27 > |
Bildirim