Şimdi Ara

Sürekli eve gelen komşu/akraba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir akraba/komşu var eve sürekli geliyor geldiğinde de en az 5-6 saat kalıyor. Geçen gün geldi 3 gibi 2-3 saat oturdu sonra yan komşu da akrabası oluyor gitti onda oturdu yarım saat daha gelmez sandık tekrar geldi 2-3 saat daha oturdu. Tek bende rahatsız olmuyor ki annemde şikayet ediyor bana da herhalde soğuk davranmaktan başka yapıcak bişey yok. Normalde pek ilişkimiz yok bu akrabayla yani uzaktan akraba ama bizim buralarda oturan bir komşu. Bir kere yakaladı mı sen yüz verdikçe sürekli geliyor. Hiç tadında kalsın demek yok. Bir de sitede oturuyoruz giriş kapısını açamıyor neyse ki bahçeli evde olsak kapıyı da çalmaz sabah uyanınca bahçede hamakta bizi bekler. İşin ilginci bu kişi dedikoducu teyzelerden değil de 70 yaşında adam. Yemeğe oturcaz aniden geliyor yaptığımız yemekte belli zaten gelceğini bilsek ona göre yapıcaz kendi rızkımızdan kesip veriyoruz. Eğer böyle devam ederse muhtemelen annemler ya konuşurlar ya da ultra mega soğuk davranırlar darılırsa da darılsın derler. Sizin de böyle evinize sık sık gelen var mı? Varsa ne yaptınız açıklayınız?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Allah sabır versin yaşadım zor bir durum

• Bu konuyu açtıktan 30dk önce gelmişti 1 saat önce bira aldı geldi hala oturuyor bakalım

• Hayat çok garip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oturuyor mu hala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir dahakine evde yokmuş gibi davranın biz öyle yapıyorduk

• Gençken bizimde yaşlı dul bir komşumuz vardı.
    Valla açık açık gelmesini istemediğimi rahatsız olduğumu belli ettim. Ben yokken gelmeye çalışıyordu.

Sizde hiç kötü olacak mıyım demeden söyleyin evin mahremi var rahat rahat oturması kalkması var
    Kahvehane mi sizin ev
    Bi uzasın gitsin nere giderse

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yalnız hissediyordur, başkalarının yanında olunca kendini rahat hissediyordur.

Kimse keyfinden başkalarını rahatsız etmek istemez. En azından gidecek birileri varmış.

• RitalinDelisi kullanıcısına yanıt
    Adrs ver yolluyom

• Öyle bi uzaktan akraba vardi zirt pirt gelirdi. En sonunda kardesim sihtiri cekti o gunden beri gelmiyo

• Yemeği bedavaya getirmeye çalışıyor olabilir. 

• Louis Montana kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam dün erken kalktı 3 gibi geldi 7 gibi gitti 10a kadar kalmasını bekledik

• Louis Montana kullanıcısına yanıt

evt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.