Şimdi Ara

Karşı Komşum Sürekli Bizim Evde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Artık sıkıldığım için buraya yazmak istedim belki fikir verebilirsiniz. Ben yeni eve taşındım karşı komşumuz var kadın 40-45 yaşlarında şu son 10 gündür sürekli bizim evde kadının kendi evinde hiç mi işi yok hiç mi gisip yemek yapmaz anlamadım hayır kocası da mı bişey demiyor. Günün her saati bizim evde görüyorum tamam gelirsin 1 saat 2 saat neyse oturur gidersin geçen gün ben işe gittikten 1 saat sonra gelmiş ben işe 8.30 gibi gidiyorum akşam 7 de dönüyorum hala evdeydi kadın yahu o kadar saat ne yapıyorsun bizim evde işten gelmişim yorgunum şortumu giyip oturur dinlenirim uzanırım diye düşünürken bu kadın yüzünden eşortman ile oturuyorum evde hala da gitmiyor. Geçen gün eşim dışardan yemek yiyelim dedi tamam dedim söyledim yemekler geldi tam oturup yiyicez kapı çaldı baktım bu geldi yine onun yüzünden yemekler de soğudu buz gibi yedik yediğimden de bişey anlamadım. Artık son noktaya geldim. Gece saat 11.30 tam yatağa girip uyuyam zil çaldı delikten baktım bu kadın yine bekledim bekledim gider diye yok bu sefer de alacaklı gibi kapıya vuruyor 3-4 kere vurdu içimden söve söve açtım eşime kızım diyor genelde kızım evde mi napıyor bir sorayım diye geldim dedi yahu kadın yanında ben varım evde olacak tabi o saatte başka nerede olacak sonra gitti kapıyı çarptım kapattım. Geçen gün arkadaşım çağırdı kapıya çıktım 2 dakika sürdü en fazla bizim kapı da açıktı ulan işim bitti kapının önüne bir geldim kadının terlikleri bizim kapının önünde artık oha dedim. Ben bu kadına ne yapabilirim acaba cidden çok sıkmaya başladı bu durum özel hayatımı bile etkiliyor evimde rahatça oturup kalkamıyorum.

• konuşun hocam anlatın bu yazdıklarınızı küserse küssün
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

konuşun hocam anlatın bu yazdıklarınızı küserse küssün
    Ya daha yeniyiz apartmanda onu da düşündüm bu seferde gider sağda solda bana bunu dediler şunu dediler diye başka insanları da cephe aldırmasın diye düşündüm bende. Bilmiyorum artık ya. Ev sahibine söylesek bizim adımıza konuşur mu acaba oda bayan çünkü aynı yaşta sayılırlar.

EDİT : Ev sahibi ablayla konuştum tamam ben konuşurum onunla merak etme dedi konuyu halledecekmiş. Kadın sanırım ruh hastası herkesi bıktırmış şimdi de bize sarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Undertaker -- 22 Haziran 2019; 16:19:50 >
  • Bizim de böyle bir komşumuz vardı sabah akşam bizim evden çıkmıyordu en sonunda babam kovdu evden yüzsüz karı ara sıra yjne geliyor annem için.
    Böylelerini direkt atacaksın evden.
  • güzel dille söylemekten başka çare yok gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CITY OF DETROIT

Bizim de böyle bir komşumuz vardı sabah akşam bizim evden çıkmıyordu en sonunda babam kovdu evden yüzsüz karı ara sıra yjne geliyor annem için.
    Böylelerini direkt atacaksın evden.
    Hocam öğrendiğim kadarı ile binadaki herkesi bıktırmış bizde hem genciz hemde laf demiyoruz diye yüz buldu sanırım ondan geliyor. Ev sahibi abla var ona söyledik ben halledicem merak etmeyin herkesi bıktırdı şimdi size geliyor dedi. Bugün yine görürsem harbiden kovucam evden. Yahu işten çıkıp eve gidiyorum rahat edemiyorum evimde insan bir der eve erkek gelmiş kalkıyım gidiyim yok abi oturuyor benle bir vallahi bugün evde göreyim kovucam kadını artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulpi

güzel dille söylemekten başka çare yok gibi geliyor
    Güzel dilden anlayacak biri olduğunu sanmıyorum saat 8'e kadar durdu sonra gitti yine aynı gece saat 11'de geldi aradan 3 saat geçmiş bir baktım zili çalıyor yine geliyor kapıya yahu bir git kadın gecenin o saatinde ne işin var ? Tam yatıcam uyuycam kapı çalıyor sinir oluyorum sabahın köründe kalkıyorum bir de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kibarlığa lüzum yok.Ciddi bir dille bundan sonra benim kapıma gelme diyeceksiniz.Başka türlü kurtulamazsınız bu kadından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer_yilmaz2018 -- 23 Haziran 2019; 18:47:37 >
  • The-Undertaker kullanıcısına yanıt
    Yeni ev aldım 3 komsuya fena kaynadım öyle böyle değil vurucaktim nerdeyse bağırmış çağıris şimdi benden iyisi yok insanlar sasirms dostum disini gostermezsen agzina sıcarlar geç kalmissin herkes sen ben gibi ne apartmanda yasamayi biliyor ne insani dusundukleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: The-Undertaker

Güzel dilden anlayacak biri olduğunu sanmıyorum saat 8'e kadar durdu sonra gitti yine aynı gece saat 11'de geldi aradan 3 saat geçmiş bir baktım zili çalıyor yine geliyor kapıya yahu bir git kadın gecenin o saatinde ne işin var ? Tam yatıcam uyuycam kapı çalıyor sinir oluyorum sabahın köründe kalkıyorum bir de.

Alıntıları Göster
    psikolojik problemleri mi var acaba? kapıyı açmayın bir daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulpi

psikolojik problemleri mi var acaba? kapıyı açmayın bir daha.

Alıntıları Göster
    Olabilir. Kapının ziline basıyor önce bakmıyorsun ya sonra kapıya vuruyor alacaklı gibi.
  • Aynı bizim akrabalar. Adamlar sabah 10'da geliyor gece 10'da gidiyor. Kardeşim 12 saat oturmak nedir ya? Yatıya kal bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

Aynı bizim akrabalar. Adamlar sabah 10'da geliyor gece 10'da gidiyor. Kardeşim 12 saat oturmak nedir ya? Yatıya kal bari.
    Yok valla bugün de gelirse kovucam kadını hemen. Gerçi ev sahibine biz söyledik ben halledicem çocuklar merak etmeyin dedi. Eve kardeşim geldi 1-2 gün kalmaya o varken de gelirse hemen kovarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The-Undertaker

Yok valla bugün de gelirse kovucam kadını hemen. Gerçi ev sahibine biz söyledik ben halledicem çocuklar merak etmeyin dedi. Eve kardeşim geldi 1-2 gün kalmaya o varken de gelirse hemen kovarım.

Alıntıları Göster
    Kov hocam ya yani uygun bir dille. Öyle mahallenin gediklisiyse mahallede sıkıntı çıkartmasın komşular arasında falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

Kov hocam ya yani uygun bir dille. Öyle mahallenin gediklisiyse mahallede sıkıntı çıkartmasın komşular arasında falan.

Alıntıları Göster
    Onu bilmiyorum biraz değişik bir tip yaşlı bir kadın apartmanda ki herkesi bıktırmış zaten bize dadandı şimdi
  • eve kız at eve cağır gelsin sizi görsün bida gelmez
  • Konuyu mercan dedeye bildirin hocam
  • Hocam sen evde olduğun bir gün eşine söyle, kadını çağırsın. Sen yatak odasında saklan, kadın gelince “hayatım o ses neydi” diye sormak içinmişçesine çırılçıplak kadının karşısına çık, bir daha gelmez.
  • Misafir perver milletiz de bu özele giriyor mokunu çıkarmış artık, geldiğinde kapı arasından müsait değiliz falan yapıp kapatsanız kapıyı birdaha yüz bulamaz belki hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

Misafir perver milletiz de bu özele giriyor mokunu çıkarmış artık, geldiğinde kapı arasından müsait değiliz falan yapıp kapatsanız kapıyı birdaha yüz bulamaz belki hocam.
    Aslında oda olur bir daha gelirse öyle yapalım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.