Şimdi Ara

Karşı Komşum Sürekli Bizim Evde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Annanem ile yaşarken sürekli başıma gelirdi. Banyo yapabilmek için salondan geçmek gerekiyordu evde kadınlarda sürekli salonda oturuyordu. Saat 00:30 olmuş hala kadınlar evdeyken dayanamadım çektim donumu üstüme girdim salona ben banyo yapıcam dedim kadınlar sağa sola kaçışmaya başladı bu olaydan sonra evin içine girmediler pek genelde bahçede falan oturdular.
  • Eşortman.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ortadaki sorun bu kadar basitken neden böyle zor görüyorsun? Sessizce katlanmak ile çıkarıp masaya vurmak arasında gidip geliyorsun ikisinin arası da var. Kapıyı çaldığı zaman şunu diyeceksin
    "kapıyı açmıyorsak ya evde değilizdir ya da rahatsız edilmek istemiyoruzdur müsait değilizdir ısrarla çalma"
    evde fazla durduğu vakit de daha az durmasını yavaştan ayrılmasını söyle.

bazı insanlar istenmediğini karşısında nasıl belli etmeye çalışırsanız çalışın anlamazlar ya da bilmiyorum belki de anlamazdan gelirler
    bunu kırıcı olma amacı olmadan ama çekinmeden açık bir şekilde söylersen kalmaya devam etmez. ki olmaz ama o vaziyette bile devam edersen artık süpürge ve faraşla itekleye itekleye kapıya kadar yolculaman ayıp olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z-SABER -- 23 Haziran 2019; 18:59:22 >
  • Milfka kullanıcısına yanıt

• Çok kötü bir durum. Önce Kibar bir dille uyarın daha sonra ciddi bir şekilde uyarın

• Bizim komşu da bunun bir alt versiyonu. Senin dediğin kadar çok gelmiyor ama genelde hep çocuklarını yolluyor. Gerçekten bu tarz insanların empati yapma gücü yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donla dolaş evde bidaha gelmez yada açık açık söyle bu kadar fazla gelme müsait olmuyoruz.

• Surat yap bir daha gelmez. Gizli mesaj ver aşağıla küçük düşür rencide et ama bunları dolaylı yap hiç katlanamam terbiyesizlik ha abovvv çıldırırıım ben böyle bişe olsun :)))

• Ev sahibi ile konuştuktan sonra gelmedi sanırım ev sahibi konuştu bununla evde olsa bile kapıyı dahi çalmıyor şuan umarım daha da gelmez
  • kadının adı Gül mü?
  • The-Undertaker kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür insanlara karşı görgüsüz ayı gibi olacaksın. Saygı çerçevesi içinde davranmayın.
  • akşam saati sizdeyken yatak yorgan getir odaya. "bak sana buraya yatak açıyorum. bundan sonra burda yatıp kalkarsın. nasılsa bizden çıktığın yok." azıcık aklı varsa laftan anlar. hala anlamazsa, yarında mama ve su kabını alır getiririm dersin. yok yine anlamazsa teyzem hadi sen evine artık uzun süre de gelme. bizim özel işlerimiz var de. ya da koy ver gitsin görmezden gel. don aklet otur. o bu kadar şeyden rahatsız olmuyosa sen mi olucan? arada su falan iste yemek temizlik yapsın bari..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wauwaxtt

Annanem ile yaşarken sürekli başıma gelirdi. Banyo yapabilmek için salondan geçmek gerekiyordu evde kadınlarda sürekli salonda oturuyordu. Saat 00:30 olmuş hala kadınlar evdeyken dayanamadım çektim donumu üstüme girdim salona ben banyo yapıcam dedim kadınlar sağa sola kaçışmaya başladı bu olaydan sonra evin içine girmediler pek genelde bahçede falan oturdular.
    kahkaha attim hocam

• Hocam bu konu beni güldürdü

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarney Btinson

Hocam bu konu beni güldürdü
    Ne mutlu bana gelmiyor daha akıl sağlığı yerinde değilmiş zaten apartman sakinleri dedi

• Bikere evde komşular vardı bende odamdayım uyumuş numarası yapıyodum, birden bi çişim geldi ama öyle böyle değil ölücem artık dayanamıyorum kıvranıyorum odamda, sabretmeye çalıştım odamda yuvarlana yuvarlana bi hal oldum, sonra biraz zaman geçti kapı kapanma sesi geldi annem birilerini yolcu etti, kapı kapandığı gibi kafamı odamdan sadece boynum gözükçek şekilde uzatıp ANNNNNNNEEEEEEEEEEEEEE GİTTİLER Mİİ diye bağırdım

gitmemişler
  • Kardesim simdi buna benzer bir olay anlaticam. Simdi bizim bi tanidik amca var evli. Gencken onun da evine dul bir komsu kadin geliyormus surekli. İste artik esi de rahatsiz oluyormus artik gitsin ya falan diyormus. Sonra adam da demis merak etme ben hallederim. Bu kadin ayni zamanda cogu zaman o evde de kaliyormus. İste adam gitmis, kadinin yatagina girmis Kadin demis yav durun esiniz duyar vs. Bir sey olmamis sonucta. Daha sonra o kadin bir daha eve gelmemis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.