Ara polisi göndersinler bi ekip tenhaya çekip ışıkları kapatıp izlesin sizin evin önünü.Adam geldiği zaman babana yaklaştığı anda alırlar
quote:
Orijinalden alıntı: azizerkan07
evin içine çağır bıçakladığın yere yatak falan ser
Bunu atlamışsınız bomba lan kahkaha attım gülerken
quote:
Orijinalden alıntı: Colossus_
Ara polisi göndersinler bi ekip tenhaya çekip ışıkları kapatıp izlesin sizin evin önünü.Adam geldiği zaman babana yaklaştığı anda alırlar
polis gelse beni alır. ya da adamla beraber bize dalar. siyasetten mimliyim.
al eline demir sopayı kafasını gözünü yar . Hiç bir cezada almassın
quote:
Orijinalden alıntı: Üstü Kalsın
%70 atıyorsun ama yinede yorumumu yapayım.
Babana kapının önünde vurduğunu varsayıyorum seninde ona bıcağı sapladığını .
Şimdi ben bıçak saplanan kişi oluyorum sizden şikayetçi oluyorum ve kapıyı açar açmaz bana bıçağı sapladığını söylüyorum kan nerde kapının önünde bağırdığında komşular dışarı çıkacak olayı görecekler nerde kapının önünde babana vurduğuna dair bir morartı kanıt veya şahit varmı yok sen nereye adam yaralamaktan içeri
Bende şunu varsayıyorm
Her dairedeki kişiler tv izliyor bu adam geldi ana bacı gitti bu arkadaşa oda bıçakladı .
Gelirse vur gitsin ama niye bıçaklıyorun ki ? ağız burun girişin babanla
elin kolun bağlı kardeş. cezayı babalar gibi alırsın... yakın bir zamanda akrabalarımıza hırsız girmiş. bildiğin balkonuna girmişler tinerciler. bunların güvercinleri falan var. almışlar eve girmeye çalışmışlar balkonun kilidinden girememmişler. neyse eniştemi çağırmışlar gelmiş iki pataklamış bunları bi apartmanda görmüş falan. sürekli selamlaştığı birisinin yiğeniymiş. gitmiş polise. oradan avukata falan derken polis demiş ben hırsızlık yaparken ykaaladım yine ceza almadı . hesap et. çocuğun bi ton sabıkası varmış...
bu tinercilere falan birşeyde yapmıyorlar mesela. tamam seninki tinerci değil ama ıslah evine götürüyorlarmış tedavi olmak istiyorum dediği an hadi güle güle...
kötü yasalar bunlar.. öldürüceksin kurtulucaksın... köpekleri zehirliyorlar ya asıl bunları zehirliceksin bunları doğuran ana babaları zehirliceksin.
quote:
Orijinalden alıntı: thecaliph16
quote:
Şimdi ben bıçak saplanan kişi oluyorum sizden şikayetçi oluyorum ve kapıyı açar açmaz bana bıçağı sapladığını söylüyorum kan nerde kapının önünde bağırdığında komşular dışarı çıkacak olayı görecekler nerde kapının önünde babana vurduğuna dair bir morartı kanıt veya şahit varmı yok sen nereye adam yaralamaktan içeri
Bende şunu varsayıyorm
Her dairedeki kişiler tv izliyor bu adam geldi ana bacı gitti bu arkadaşa oda bıçakladı .
babam yaşlı ve kavgayla gürültüyle işi olmayan bir adam. herif bugün gelmezse yarın gidip fırınında ziyaret edecem zaten. hemde çok kalabalık gidecem.
quote:
Orijinalden alıntı: ajdar123456
quote:
quote:
Bende şunu varsayıyorm
babam yaşlı ve kavgayla gürültüyle işi olmayan bir adam. herif bugün gelmezse yarın gidip fırınında ziyaret edecem zaten. hemde çok kalabalık gidecem.
o zaman bıçaklama kardeş sopa falan yok mu ya ? Oklava fln :D
Yanında kesici bi alet taşımanı tavsiye etmem. Planlanmış bişi olursa çok ceza alırsın. Mutfağa gidip yerinden alıp gelirsen daha hafif olur ceza.
quote:
Orijinalden alıntı: Behzat Ç.
quote:
gülerken kahkaha atmak biyerde duymuştum böyle bişeyi ondan yazdım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ajdar123456
quote:
quote:
Bende şunu varsayıyorm
o zaman bıçaklama kardeş sopa falan yok mu ya ? Oklava fln :D
demir sopa falan var ama bu işi en kolay yoldan kapatmak için bıçaklicam hoca ben şerefsizi. yarın ben okula döndüğümde tekrar musallat olmasın bizimkilere. ama olay nasıl gelişir bilemiyorum tabi. belkide benden önce adam çekip vuracak.
Bıçak sokulacak yerleri bilmiyorsan , hiç bulaşma . Adamın sinirine denk gelir ömür boyu sakat kalır .
Eğer davranacak gibiyse vur kafayı yerde ağız-yüz mahvet . Polisi hiç karıştırma ..
quote:
Orijinalden alıntı: Citizen
Yanında kesici bi alet taşımanı tavsiye etmem. Planlanmış bişi olursa çok ceza alırsın. Mutfağa gidip yerinden alıp gelirsen daha hafif olur ceza.
ailem evdeyken riske giremem.
@E2 bağırsağına vuracam elemanın. daha önce böyle bir olay yaşamıştım bilgim var.
quote:
Orijinalden alıntı: apulo
tck 87 maddeden yargilanirsin. 25 ve yanilmiyosam ya 26 yada 27 olmasi gerek bu maddelerde hafifleticidir. Ama bulasma savciya bi dilekce vermen yeter.
Akşam akşam güldürdün Allah senden razı olsun.
tamamını okudum da ; Adamın ne şekilde geleceğini bilmiyorsun , belki tam teçhizatlı 20 kişi kapıp gelicek . En iyisi aileni güvenli bir yere al . Evinize de sağlam güvendiğin tanıdığın arkadaşlarını , abi , dayı vs. doldur . Geldikleri zaman çökersiniz . Çok fazla kişi olunca işlenen şuçlar emin ol arada kaynıyo . En fazla nezarette tutarlar ..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Behzat Ç.
quote:
gülerken kahkaha atmak biyerde duymuştum böyle bişeyi ondan yazdım
FAIL olmuşum iyi yakaladın. Düzenlemiyorum herkes görsün
Ama fail de olmayabilir. Hafif gülüş esnasında kahkaha atmış olabilirim mesela
quote:
Orijinalden alıntı: E2
tamamını okudum da ; Adamın ne şekilde geleceğini bilmiyorsun , belki tam teçhizatlı 20 kişi kapıp gelicek . En iyisi aileni güvenli bir yere al . Evinize de sağlam güvendiğin tanıdığın arkadaşlarını , abi , dayı vs. doldur . Geldikleri zaman çökersiniz . Çok fazla kişi olunca işlenen şuçlar emin ol arada kaynıyo . En fazla nezarette tutarlar ..
annemle ablamın olaydan haberi yok. eğer gelmezse onları telaşlandırmak istemiyorum. ayrıca böyle bir seçeneğimde yok zaten. bu adam bugün kalabalık gelirse beni öldüresiye döverler büyük ihtimalle ama sonrasında iş bana kalmaz vururlar zaten elemanı.
Teksasdamı yaşıyorsun Polise Haber Versene
quote:
Orijinalden alıntı: muratbjk10
Teksasdamı yaşıyorsun Polise Haber Versene
nedenini sizlere anlatamam ama eğer olay olmadan polise haber verirsem kabak benim başıma patlar. mağdur olmadan haber veremem.