Şimdi Ara

eve gelip tehdit eden ya da saldıran kişiyi yaralasam (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
5.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

quote:

Orijinalden alıntı: apulo

tck 87 maddeden yargilanirsin.
    25 ve yanilmiyosam ya 26 yada 27 olmasi gerek bu maddelerde hafifleticidir. Ama bulasma savciya bi dilekce vermen yeter.

Akşam akşam güldürdün Allah senden razı olsun.

vay arkadas, bende guldum. Ancak icinin fesat oldugu belli ben o dusunceyle yazmamistim.

• Hiçbişey olmaz koy kafaya odunu
  • Bir kadının suçsuz sayılması için bile adamın yatak odasına girmiş olması gerekiyor, salonda tecavüz etse kadın kafasına bişeyle vursa yargılanıcak yani. Çok saçma bi sistemimiz var.
  • ne yaparsan yapta bilgisayarını iyice bir temizle olaydan sonra incelemeye alırlarsa bilgisayarını falan buraları bulup planlanmış adam yaralamadan içeri akarsın
  • Bu yaptığın meşru müdafaya girer 4 ay ila 10 ay arası ceza alırsın.Kamu davası açılır,Doktor raporu ile ilerde sorun yaratacak bir yaralama olmamışsa günlüğü 25 ila 100 lira arasında mahkemenin vereceği bir para cezası uygulanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapuaYeniGine -- 2 Ağustos 2011; 23:26:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garrosh

ne yaparsan yapta bilgisayarını iyice bir temizle olaydan sonra incelemeye alırlarsa bilgisayarını falan buraları bulup planlanmış adam yaralamadan içeri akarsın

bilgisayara bakmazlar ya. beni alır giderler. yine de temizleyim ama tabi.
  • biber gazı al sık suratına ve izle :)

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GR33K -- 2 Ağustos 2011; 23:45:26 >
  • Merak ettim tam olarak olay nedir? Yani babanı niye tehdit etti bu adam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Merak ettim tam olarak olay nedir? Yani babanı niye tehdit etti bu adam?

kiralık evi vermekten vazgeçti diye. ayrıca ev bizim değil ve vazgeçen almanyadaki sahibi. biz sadece aracılık yapıyorduk ev sahibine iyilik olsun diye.
  • topla birsürü ınsanı adam gıbı bı dayak yedırt ıste bısı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajdar123456

quote:

kiralık evi vermekten vazgeçti diye. ayrıca ev bizim değil ve vazgeçen almanyadaki sahibi. biz sadece aracılık yapıyorduk ev sahibine iyilik olsun diye.

Ne adamlar var yahu , bunun için gelecek kapına dayanacak , kavga çıkartacak...Yazık , ayıp.

Tavsiyem sakın bıçağa falan bulaşma , değmez böyle bir şey için , bir bakmışsın hapse düşmüşsün , belli olmaz.Kamera vs. varsa görülebilecek bir yere ayarla , en azından kanıtın olur.
  • kardeşim ben işkence yöntemleri anlatayım garibinize gitmesin ama
    gerekenler
    -çekiç
    -biber gazı
    -kaynar yağ
    -levye
    -kelebek(bıçak olan)
    adam evin kapısın çalınca kapıyı açıyorsun içeri girmeye çalışınca biber gazını bolca gözüne sıkıyorsun elleri kollarına dikkat et sana vurmasın iyice boşalt spreyi sonra adamın boğazından yakala iyice sık rahat biyere götür mesela banyo.Annene falan yada babana söyle kaynar yağ hazır olcak getirsinler onlar getiresiye kadar çekiçle admın dizlerine ve hayalarına vur. Yağ gelince adamın atletini üstünü çıkarıp yağı baştan aşağı dök adam o andan sonra küçük coniyi tutacak sonra levyeyle yaralamadan kan çıkmadan sırtına karnına falan vur . sonra atletini falan adama verip kelebeği alıyorsun adamı kapı önüne at giderken kelebekle sırtına bi çizik at hatıra olarak sonra kapıyı kapatın banyoyu falan temizleyin bidaha gelceğini sanmıyorum
    biliyorum belki saçma oldu ama işe yarayabilir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ajdar123456

quote:

Ne adamlar var yahu , bunun için gelecek kapına dayanacak , kavga çıkartacak...Yazık , ayıp.

Tavsiyem sakın bıçağa falan bulaşma , değmez böyle bir şey için , bir bakmışsın hapse düşmüşsün , belli olmaz.Kamera vs. varsa görülebilecek bir yere ayarla , en azından kanıtın olur.

babama yapacağı en ufak hamlede saplarım. kesinlikle kaçarı yok.

• boynunu kır çöpe at

ya da

Kapıyı açma bu kadar basit
  • Ne oldu geldi mi adam?
  • Eğer saldırırsa ve müdahale edersen ölse bile birşey olmaz nefsi müdafadan birşey yapmazlar fakat şahit olması lazım delillerde nefsi müdafa olduğunu göstermeli.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.