Bildirim
eve gelip tehdit eden ya da saldıran kişiyi yaralasam
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kendimi korumak için yaptım filan de, cezasız atlatırsın. -
tck 87 maddeden yargilanirsin.
25 ve yanilmiyosam ya 26 yada 27 olmasi gerek bu maddelerde hafifleticidir. Ama bulasma savciya bi dilekce vermen yeter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haneye tecavüz ve nefsi müdafadan birşey olmaz heralde ama sana 1-2 vurması lazım yani ufaktanda olsa darp olucakki hani darp sırasında elimde bıçak vardı o sırada kendimi korumak için yaptım diyerek savunabilirsin şaidin olursa daha rahat kazanırsın davayı kamera falan yerleştir eve :Dquote:
Orijinalden alıntı: Caipirinha
Kendimi korumak için yaptım filan de, cezasız atlatırsın. -
bu herif gelirse babama vurmaya çalışacak büyük ihtimalle. yani hareket ettiği an saplicam bu şerefsize. darp etmesine izin vermem mümkün değil.quote:
Orijinalden alıntı: Rubick
haneye tecavüz ve nefsi müdafadan birşey olmaz heralde ama sana 1-2 vurması lazım yani ufaktanda olsa darp olucakki hani darp sırasında elimde bıçak vardı o sırada kendimi korumak için yaptım diyerek savunabilirsin şaidin olursa daha rahat kazanırsın davayı kamera falan yerleştir eve :D
Alıntıları Göster -
Yokmu şöyle güzel bi odun ?quote:
Orijinalden alıntı: ajdar123456
bu herif gelirse babama vurmaya çalışacak büyük ihtimalle. yani hareket ettiği an saplicam bu şerefsize. darp etmesine izin vermem mümkün değil.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Pcbuilder
Yokmu şöyle güzel bi odun ?
demir sopa var da bu adam dayakla akıllanacak bi tip değil. -
müdür yaralayıp yatak odasına çekersen hiç birşey olmaz ama anne babanı ayarlaman lazım yatak odasında saldırdı diyecekler kan falanda çıkarsa ortalığı iyice temizle delil bırakmaquote:
Orijinalden alıntı: ajdar123456quote:
Orijinalden alıntı: Pcbuilder
Yokmu şöyle güzel bi odun ?
demir sopa var da bu adam dayakla akıllanacak bi tip değil.
Alıntıları Göster -
biber gazı...quote:
Orijinalden alıntı: cemilture
müdür yaralayıp yatak odasına çekersen hiç birşey olmaz ama anne babanı ayarlaman lazım yatak odasında saldırdı diyecekler kan falanda çıkarsa ortalığı iyice temizle delil bırakma
Alıntıları Göster -
evin içine çağır bıçakladığın yere yatak falan serquote:
müdür yaralayıp yatak odasına çekersen hiç birşey olmaz ama anne babanı ayarlaman lazım yatak odasında saldırdı diyecekler kan falanda çıkarsa ortalığı iyice temizle delil bırakma
Alıntıları Göster -
Adama de gel azcık dinlen benim yatak odamda de kola falan götür sonra yatak odasında üstüne atlaquote:
Alıntıları Göster -
quote:
o işe hiç girmem hoca. adam hırsız değil ki. ceza almayacaksamda yargıyı yanıltmaktan kitlerler ozaman. -
Bence bi sopayla döverek bayılt sonra banyoya götürüp işkence yapquote:
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: gokalpoloji
Adama de gel azcık dinlen benim yatak odamda de kola falan götür sonra yatak odasında üstüne atla
Arkadas senaryolari sasirdi! -
muştayla vurquote:
Orijinalden alıntı: *siteci*quote:
Orijinalden alıntı: gokalpoloji
Adama de gel azcık dinlen benim yatak odamda de kola falan götür sonra yatak odasında üstüne atla
Arkadas senaryolari sasirdi!
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: SandraBuLLock
muştayla vur
yanımda muşta yok. av bıçağı, dikiş tutmaz italyan bıçağı ve normal çakı var. -
Nefs-i müdafaa, hiç bir ceza almazsın.quote:
Orijinalden alıntı: ajdar123456quote:
muştayla vur
yanımda muşta yok. av bıçağı, dikiş tutmaz italyan bıçağı ve normal çakı var.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 2 Ağustos 2011; 22:24:47 > -
%70 atıyorsun ama yinede yorumumu yapayım.quote:
Orijinalden alıntı: Neymar Jr.
muştayla vur
Alıntıları Göster
Babana kapının önünde vurduğunu varsayıyorum seninde ona bıcağı sapladığını .
Şimdi ben bıçak saplanan kişi oluyorum sizden şikayetçi oluyorum ve kapıyı açar açmaz bana bıçağı sapladığını söylüyorum kan nerde kapının önünde bağırdığında komşular dışarı çıkacak olayı görecekler nerde kapının önünde babana vurduğuna dair bir morartı kanıt veya şahit varmı yok sen nereye adam yaralamaktan içeri
-
quote:
muştayla vur
muşta zaten yasak -
quote:
Orijinalden alıntı: Üstü Kalsın
%70 atıyorsun ama yinede yorumumu yapayım.
Babana kapının önünde vurduğunu varsayıyorum seninde ona bıcağı sapladığını .
Şimdi ben bıçak saplanan kişi oluyorum sizden şikayetçi oluyorum ve kapıyı açar açmaz bana bıçağı sapladığını söylüyorum kan nerde kapının önünde bağırdığında komşular dışarı çıkacak olayı görecekler nerde kapının önünde babana vurduğuna dair bir morartı kanıt veya şahit varmı yok sen nereye adam yaralamaktan içeri
emin ol atmıyorum.
Benzer içerikler
- sivil polis hangi durumlarda eve gelir
- merci çikolata alkol var mı
- dişe atılan dikiş alınmazsa ne olur
- nokta kadar küçük siyah böcekler
- dideral uyku yapar mı
- telegram indirim kanalları
- penis nakli
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- suudi arabistan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X