Şimdi Ara

eve gelip tehdit eden ya da saldıran kişiyi yaralasam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
5.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • babamı tehdit etmiş elemanın biri. psikopat falan diyorlar buna. büyük ihtimalle ilerleyen saatlerde eve gelecek. bu herif bişey yapmaya kalktığında bıçakla yaralasam ceza alırmıyım?
    +18 im.

• Kendimi korumak için yaptım filan de, cezasız atlatırsın.
  • tck 87 maddeden yargilanirsin.
    25 ve yanilmiyosam ya 26 yada 27 olmasi gerek bu maddelerde hafifleticidir. Ama bulasma savciya bi dilekce vermen yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

Kendimi korumak için yaptım filan de, cezasız atlatırsın.
    haneye tecavüz ve nefsi müdafadan birşey olmaz heralde ama sana 1-2 vurması lazım yani ufaktanda olsa darp olucakki hani darp sırasında elimde bıçak vardı o sırada kendimi korumak için yaptım diyerek savunabilirsin şaidin olursa daha rahat kazanırsın davayı kamera falan yerleştir eve :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubick

haneye tecavüz ve nefsi müdafadan birşey olmaz heralde ama sana 1-2 vurması lazım yani ufaktanda olsa darp olucakki hani darp sırasında elimde bıçak vardı o sırada kendimi korumak için yaptım diyerek savunabilirsin şaidin olursa daha rahat kazanırsın davayı kamera falan yerleştir eve :D

Alıntıları Göster
    bu herif gelirse babama vurmaya çalışacak büyük ihtimalle. yani hareket ettiği an saplicam bu şerefsize. darp etmesine izin vermem mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajdar123456

bu herif gelirse babama vurmaya çalışacak büyük ihtimalle. yani hareket ettiği an saplicam bu şerefsize. darp etmesine izin vermem mümkün değil.

Alıntıları Göster
    Yokmu şöyle güzel bi odun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

demir sopa var da bu adam dayakla akıllanacak bi tip değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

demir sopa var da bu adam dayakla akıllanacak bi tip değil.

Alıntıları Göster
    müdür yaralayıp yatak odasına çekersen hiç birşey olmaz ama anne babanı ayarlaman lazım yatak odasında saldırdı diyecekler kan falanda çıkarsa ortalığı iyice temizle delil bırakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemilture

müdür yaralayıp yatak odasına çekersen hiç birşey olmaz ama anne babanı ayarlaman lazım yatak odasında saldırdı diyecekler kan falanda çıkarsa ortalığı iyice temizle delil bırakma

Alıntıları Göster
    biber gazı...
  • quote:

Alıntıları Göster
    evin içine çağır bıçakladığın yere yatak falan ser
  • quote:

Alıntıları Göster
    Adama de gel azcık dinlen benim yatak odamda de kola falan götür sonra yatak odasında üstüne atla
  • quote:

o işe hiç girmem hoca. adam hırsız değil ki. ceza almayacaksamda yargıyı yanıltmaktan kitlerler ozaman.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bence bi sopayla döverek bayılt sonra banyoya götürüp işkence yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokalpoloji

Adama de gel azcık dinlen benim yatak odamda de kola falan götür sonra yatak odasında üstüne atla

Arkadas senaryolari sasirdi!
  • quote:

Orijinalden alıntı: *siteci*

quote:

Orijinalden alıntı: gokalpoloji

Arkadas senaryolari sasirdi!

Alıntıları Göster
    muştayla vur
  • quote:

Orijinalden alıntı: SandraBuLLock

muştayla vur

yanımda muşta yok. av bıçağı, dikiş tutmaz italyan bıçağı ve normal çakı var.
  • quote:

quote:

muştayla vur

yanımda muşta yok. av bıçağı, dikiş tutmaz italyan bıçağı ve normal çakı var.

Alıntıları Göster
    Nefs-i müdafaa, hiç bir ceza almazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 2 Ağustos 2011; 22:24:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neymar Jr.

muştayla vur

Alıntıları Göster
    %70 atıyorsun ama yinede yorumumu yapayım.

Babana kapının önünde vurduğunu varsayıyorum seninde ona bıcağı sapladığını .

Şimdi ben bıçak saplanan kişi oluyorum sizden şikayetçi oluyorum ve kapıyı açar açmaz bana bıçağı sapladığını söylüyorum kan nerde kapının önünde bağırdığında komşular dışarı çıkacak olayı görecekler nerde kapının önünde babana vurduğuna dair bir morartı kanıt veya şahit varmı yok sen nereye adam yaralamaktan içeri

• quote:

muştayla vur

muşta zaten yasak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üstü Kalsın

%70 atıyorsun ama yinede yorumumu yapayım.

Babana kapının önünde vurduğunu varsayıyorum seninde ona bıcağı sapladığını .

Şimdi ben bıçak saplanan kişi oluyorum sizden şikayetçi oluyorum ve kapıyı açar açmaz bana bıçağı sapladığını söylüyorum kan nerde kapının önünde bağırdığında komşular dışarı çıkacak olayı görecekler nerde kapının önünde babana vurduğuna dair bir morartı kanıt veya şahit varmı yok sen nereye adam yaralamaktan içeri

emin ol atmıyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.