Şimdi Ara

Eve giren hırsızı yaralamak neden suç (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
9.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam senin malina kastederken sen onun canina kastettigin icin
    Ulkemizde yasalar mala değil cana orantılı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: britony

quote:

Orijinalden alıntı: HeyBunny

Gecenin bir yarısı evinize yabancı bi adam ister hırsızlık ister farklı bir amaç için (allah korusun) evinize girse.
    Sizinle göz göze geldiğinde size silah çekse bile, siz o adamı bırakın öldürmeyi, yaraladığınızda bile suçlu konuma geliyorsunuz.

Geçen erkek arkadaşımın babası bu şekilde mahkemelik oldu ve zor kurtuldu. Adam insafa gelip şikayetini geri çekti. Yoksa işler vahimdi.

Size bu çok saçma değil mi?

Çünkü o bir misafir. Kahve ya da çay keyfi yapmalısınız.

Bugün okulun yok galiba. Trollük başka konuda yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeyBunny -- 18 Kasım 2015; 10:51:10 >

• Suc degil ki? Nereden cikariyorsunuz suc oldugunu anlamiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucox5

Adam senin malina kastederken sen onun canina kastettigin icin
    Ulkemizde yasalar mala değil cana orantılı

Adamın ne niyetle geldiğini nerden bileceğim peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

Hiçbir halt bilmeden yorum yapıyorsunuz.

Bide yazıyorlar burası Türkiye diye. Ula hırbolar sizin gibiler yüzünden burası Türkiye.

sen biliyorsunda ne oluyor laf sokamaya gelmişssin konu ile ilgili adam akıllı bildiğin bir şey söylesen lafın sonunda bir şey demem ama ilgi çekme laf sokma çabasına girmen hoş değil
  • Şimdi hırsız tahrik etse de mi durum aynı? Mutfakta olsa dil çıkararak, maytap geçerek, kendini bıçaklıyormuş gibi yapsada mı bir şey yapamıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

quote:

Bide yazıyorlar burası Türkiye diye. Ula hırbolar sizin gibiler yüzünden burası Türkiye.

sen biliyorsunda ne oluyor laf sokamaya gelmişssin konu ile ilgili adam akıllı bildiğin bir şey söylesen lafın sonunda bir şey demem ama ilgi çekme laf sokma çabasına girmen hoş değil

Bilmiyorum kim konuşmuyorum siz de bilmiyorsunuz biliyormuş gibi konuşmayın. Aldıysanız hukuk eğitimi buyrun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

quote:

Bilmiyorum kim konuşmuyorum siz de bilmiyorsunuz biliyormuş gibi konuşmayın. Aldıysanız hukuk eğitimi buyrun.

• Yakaladığım yerde boğarım sonra sürükleyip yatak odasına götürürüm illa yatak odası olması şart değil yani.
  • HeyBunny H kullanıcısına yanıt
    Bilemezsin zaten fakat suc olusuna kadar suc sayilmaz

• -Abi hoşgeldin, ne ikram edebilirim sana?

diyerek karşılamak daha makbul herhalde.
  • Dünyada adalet diye birşey yoktur mecbur kendi adaletini kendin sağlayacaksın.Hırsızın elinde bıçak,silah gibi karşı tarafın hayatını tehdit edecek şeyler varsa dalarım anında ya o beni öldürür ya ben onu öldürürüm eğer ki hırsız kaçmaya meyilli ise kapışmaya niyeti yoksa sadece döverim polise teslim ederim.Tabi iki gün sonra geri çıkar daha azmış bir şekilde milletin canına malına kasteder mutlaka bir ölüm olur.
  • Türkiye suç işlemeye elverişli bir ülkedir. Toplu katliam yapmadığınız sürece ve daha önce hiçbir suçunuz yok ise en fazla 2-3 yıl yatar çıkarsınız. Bu yüzden ilk defa suç işleyecekseniz işleyeceğiniz suç buna değer olsa iyi olur. Örnek banka soyacaksınız 3-5 bin TL yerine 3-5 Milyonluk bir vurgun makuldur. Soygundan sonra parayı hiç edersiniz ve en fazla 2-3 yıl ile bu işten yırtarsınız. Sonrasında kralsın be oğlum moduna girersiniz. Hatta biraz şanslı ve hükümete yakınsanız hiç ceza almadan bile bu paraları cebinize indirmeniz mümkün.
  • Bu az bile mecliste dokunulmaz olan ayda 17.000 tl indiren hırsızlar var

• Ekmek parasi kazaniyor adam napsin kiralik katil mi olsun

• Her yeri yatak odası yapıcam.Tuvalete de 1 yatak 1 yastık koyucam bakalım şimdi ne yapacaklar
  • Hırsız bana bıçak veya silah çekmedikçe kalıp olarak da üstün değilse korkutup kaçırmaya çalışırım diğer türlü öldürmek yaralamak suç olmamalı saçmalık resmen.
  • Bu ülkede mağdur olmak suç.

• Byc kullanıcısına yanıt
    oha
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.