Şimdi Ara

Eve internet bağlatma hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi telefon kutusu var ama benim ev tesisatıma bağlı değil.İlk defa evime internet bğlatıyorum. taahhütsüz olduğu için turk.net tercih etmek istiyorum.Aklıma şu takıldı.Benim evime bu tesisat bağlantısını kim yapıcak?
    Ben kendim mi eve çektireceğim.Yoksa turknet e başvurucam.Onlar mı ttelekom a bildirip ,onlara mı yaptıracak? Cevap için şimdiden teşekkürler..Eve internet bağlatma hakkında bir soru

• Türk Telekom'a başvur

bağlamaya gelsinler

ondan sonra bir hafta içinde cayma hakkını kullanarak iptal ettir

bir kuruş para ödemezsin

komple tesisatı da çekerler.

evet bu söylediğim etik değil ama Türk Telekom ne kadar etik bir şirket.

ya da turk.net üzerinden internet bavşurunu yap, Türk Telekom ekibi gelsin bağlasın konuş onlarla, belki üç beş bahşişle yaptırabilirsin

ya da bir elektrikçiye yaptırabilirsin

bir iki kişiden fiyat al, en kötü internet üzerinden armut.com gibi yerlerden fiyat al. Ondan sonrasını onlar halleder.
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Hocam turknet e sordum ankastreye kadar onların sorumluluğuymuş.TT ile de uğraşmak istemiyorum kendim elektrik teknikerliği üzerine okuyorum ama hiç böyle bi bağlantı yapmadım içini açıp bakıcam baktım yapılacak gibi değil elektrikçiye yaptırırım. cevabınız için teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.