Hocam hayırlı olsun, fotoğraflarla süreci foruma eklersen süper olur hocam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 9 Haziran 2024; 21:6:39 > |
Bildirim
Hocam hayırlı olsun, fotoğraflarla süreci foruma eklersen süper olur hocam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 9 Haziran 2024; 21:6:39 > |
Tamam hocam fotoğraf çekip tarihte belirtip yazarım dört gözle bekliyorum valla < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayırlısı olsun hocam :) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Müsait ortam oldukça çekersiniz hocam :) Hayırlı olsun |
Hocam ben aşağı dudullu karabulut sokakta oturuyorum.Bina 4 katlı ama internet kullanan sadece 2 abone varız,yakınlardaki binalarda eski,sizce yine de fiber başvurusu denemeli miyim?Mevcutta 50 megabit vdsl kullanıyorum |
Merhaba hocam deneyebilirsiniz Küçüksu caddesindeki Ümraniye Telekom müdürlüğüne gidin orada dilekçe verin. Adresi yazın ve ftth talep ettiğinizi belirtin. Bu dilekçeyi Keyap ın arkasındaki Telekom da da verebilirsiniz (giriş katı ofis) ama almak istemezlerse bahsettiğim yere teslim edin. Değerlendirme sonucu size bildirilir. |