< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Müstakil eve fiber geliyor FTTH (Mutlu son içerir) (14. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Benim bulunduğum bölgeye proje bina bazlı değil, lokasyon bazlı yapıldı hocam. Bir kutu konulacak ve sokaktaki tüm binalar kullanacak. Toplamda 15 ila 20 aboneden söz ediyoruz. Bir kutu konulacak ve tamamına fiber verilecek. Şu an halihazırda da aynı ankstre üzerinden hizmet alıyoruz. (Ankastrenin içerisinde birden fazla reglet var ve ana hat kablosu normale kıyasla daha kalın) buranın planlaması bu şekilde yapıldığından dolayı ve binalar bitişik nizam olduğu için yine aynı şekilde yapılmasına karar vermişler. Yani büyük ihtimalle yan binaya veya bizim binaya kutuyu koyarlar, oradan bütün sokağa dağılır. Eskisi nasıl ise öyle yani. Sokaktaki binalar ise, apartmanlar da var ama müstakil evler çoğunlukta. Bitişik nizam bir sokak hocam. @Ö1f1
-
Evet hocam az daireli sahalarda bu tür kurulumlar olabiliyor. Genelde bir binada büyük bir IFDK konup oradan diğer binalara drop kablo ile çekebiliyorlar, OFDK da kullandıkları olabiliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkürler hocam ek bilgiler için. :) Benim için fark etmez hocam açıkcası.
Fiber gelsin de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 18 Mayıs 2021; 16:27:36 > -
-
Bu ping gerçek mi
vie.valve.net testi atar mısınız hocam?
-
Hayırlı olsun. 0 ping diye birşey yoktur. 0,00000000000000000000000000001 vardır. :) Sizden daha çok sevindim.
-
Hayırlı olsun. 100 Mbps download 8 uploadlı pakete geçmeyi düşünüyor musunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun. Darısı başımıza :)
-
Gerçek. :)
Vie.valve de çeşitli sonuçlar veriyor. 17,19 ve 25 gördüm. Vdsl deyken de 30 ila 35 arasında idi. Paylasmıstım onu da. Rekorum 29du hatta. :)
Çok teşekkürler. :) Darısı başınıza.
Çok teşekkürler, hayır hocam. Aslında niyetim vardı ama mevcut bütçe durumu müsaade etmiyor. Şimdilik 24 ile devam edeceğim.
Çok teşekkürler. İnsallah hocam. :)
Memlekette mezrada 6 ay kullandığım yer halloldu çok şükür. En son tip-7 koymuşlar. Ama büyükşehirde beldede hala 8-9 mbit. Bir umut fiberleri çekmişler. Elektrik hatlarını kazısı yapıldı. Dolap ve kablolama daha yapılmadı. Konacak dolapda en yakını bana uzak 400 m. Projeyi gördüm. Dolaplar konsun aktif edilsin tekrar uğraşacaz gibi.
-
İnsallah en iyi sekilde hizmet alırsınız hocam.
-
Hayırlı olsun hocam :) Fotoğraftan anladığım kadarıyla huawei sahadasınız. Sizin için de çok iyi olmuş bu durum. Darısı bekleyenlerin başına.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weeknd -- 21 Ekim 2021; 9:15:35 >
Hayırlı olsun. Fotoğraflar harika. :)
-
Çok teşekkürler hocam, evet Huawei. Nokia mı diye sordum ama bu bölge Huawei dediler. :) Farketmez hocam bana açıkcası, son birkaç gündür biraz sıkıştırdım interneti (indirme,online oyun vb) ama hiçbir sorun yok çok şükür. :) Darısı başına tüm ****inin ve herkesin. :)
-
Sağolun. Dün çalıştılar bugün ortada yoklar. Adam akıllı yapsalar 1 haftalık iş ama uzuyor. 1 gün görünüyorlar 1 hafta yoklar. Dolap yerleştiren ekip elektrik direklerinede hattı bıraktılar. 2 Tip-7, 4-5 tanede t-23 daha var yeleştirecekleri. 5-10 güne bitse iyi olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X