|
Müstakil eve fiber geliyor FTTH (Mutlu son içerir) (12. sayfa)
-
-
Söz konusu altyapı olunca tüm firmalar aynı aslında hocam. Hepsinin çeşitli çekinceleri oluyor ve süreç uzayabiliyor. Onay mercilerinin yavaşlığı da olabilir tabi bilmiyorum inan ki iç işleyiş kısmını. -
Sonunda vdsl 35 mbps hızına kavuştum.hattım 72 mbps destekliyor.bunada 🙏 şükür.umarım herkes yüksek hızlara kavuşur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanyigit1975 -- 7 Ekim 2020; 14:30:37 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hayırlı uğurlu olsun. Cgnat var mı hocam?
-
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34Hayırlı uğurlu olsun. Cgnat var mı hocam?
senin haberini bekliyoruz 4 gözle...
-
Hocam çok teşekkür ederim. Keşke bir an önce gelse kablo ekibi. Umarım hepimize nasip olur.
Ben Cemil Meriç Mahallesinde oturuyorum ancak santrale 1662 metre gözüküyor. Bir kere gelen görevli Parseller Mahallasindeki santrale bağlı olduğumu söyledi. Hangi santrale bağlı olduğumu kim söyleyebilir ?
-
Bende ümraniye'ye komşu bir ilçede oturuyorum Önceki adresimde altyapı maksimum 71-72mbps destekler dediler Ama bir takım uğraşlardan sonra 100mbps vdsl kullandım Hemde hiçbir sorun olmadan. Şimdi yeni taşındığım binada fiber kutu var ama aldığım hız bu
-
quote:
Orijinalden alıntı: cimbomlusinanBende ümraniye'ye komşu bir ilçede oturuyorum Önceki adresimde altyapı maksimum 71-72mbps destekler dediler Ama bir takım uğraşlardan sonra 100mbps vdsl kullandım Hemde hiçbir sorun olmadan. Şimdi yeni taşındığım binada fiber kutu var ama aldığım hız bu
Daireye gelen kablo çürümüş normal değil bu bina girişinden sağlam bir kablo çekin.
-
Eve geçince kontrol edeyim hocam
Tamamdır hocam.
Yeni kablo ile düzelir gibi duruyor.
İşletmeciniz söyleyebilir hocam. Talep açın. tuketici.btk.gov.tr
Zamanınız varsa konuma bakar mısınız? https://forum.donanimhaber.com/binamda-fiber-kutu-var-direk-eve-hat-cektiremez-miyim-cozuldu--145924532 @XpressMusic34 @Bluepower
-
Bende cgnat havuzundaydım.online oyun ile çok işim yok.statik ip almak bize ne kazandırır bilemiyorum?saygılar.
Merhaba, cevapladım hocam.
-
Statik olunca ip sabit oluyor hocam, dolaşmıyorsunuz yani. Genellikle ev kullanıcılarının tercih ettiği bir yöntem değil.
Ancak cgnatta çok sorun yaşayınca bunu tercih edenler oluyor veya güvenlik kamerası sistemleri için vb.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 9 Ekim 2020; 13:11:13 > -
huzur ve parseller'in fiber dönüşümü tamamlandı sanırım yeni saha dolapları yerleştirdiler ve aktifleştirildi...
-
hocam cemil meriç mahallesinde fiber dönüşüm tamamlandı mı?
-
Fiber dönüşüm değil ama VDSL dönüşüm tamamlandı sanırım. en şu an 50 Mbit kullanıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X