Şimdi Ara

Müstakil eve fiber geliyor FTTH (Mutlu son içerir) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
5
Favori
13.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim buraya VDSL geleceğinden kablo bile değişmeyecek. Sadece santrali değiştirecekler. Ancak ilgililerin keyfini bekliyoruz. Bir sonraki tercihim kesinlikle TTNET olmayacak.
  • theraptorx kullanıcısına yanıt
    Söz konusu altyapı olunca tüm firmalar aynı aslında hocam. Hepsinin çeşitli çekinceleri oluyor ve süreç uzayabiliyor. Onay mercilerinin yavaşlığı da olabilir tabi bilmiyorum inan ki iç işleyiş kısmını.
  • Sonunda vdsl 35 mbps hızına kavuştum.hattım 72 mbps destekliyor.bunada 🙏 şükür.umarım herkes yüksek hızlara kavuşur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanyigit1975 -- 7 Ekim 2020; 14:30:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sinanyigit1975 kullanıcısına yanıt

Hayırlı uğurlu olsun. Cgnat var mı hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Hayırlı uğurlu olsun. Cgnat var mı hocam?

senin haberini bekliyoruz 4 gözle...

• AlacaKanat A kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim. Keşke bir an önce gelse kablo ekibi. Umarım hepimize nasip olur.

• Ben Cemil Meriç Mahallesinde oturuyorum ancak santrale 1662 metre gözüküyor. Bir kere gelen görevli Parseller Mahallasindeki santrale bağlı olduğumu söyledi. Hangi santrale bağlı olduğumu kim söyleyebilir ?

• Bende ümraniye'ye komşu bir ilçede oturuyorum Önceki adresimde altyapı maksimum 71-72mbps destekler dediler Ama bir takım uğraşlardan sonra 100mbps vdsl kullandım Hemde hiçbir sorun olmadan. Şimdi yeni taşındığım binada fiber kutu var ama aldığım hız bu

Müstakil eve fiber geliyor FTTH (Mutlu son içerir)
    Müstakil eve fiber geliyor FTTH (Mutlu son içerir)

• quote:

Orijinalden alıntı: cimbomlusinan

Bende ümraniye'ye komşu bir ilçede oturuyorum Önceki adresimde altyapı maksimum 71-72mbps destekler dediler Ama bir takım uğraşlardan sonra 100mbps vdsl kullandım Hemde hiçbir sorun olmadan. Şimdi yeni taşındığım binada fiber kutu var ama aldığım hız bu

Daireye gelen kablo çürümüş normal değil bu bina girişinden sağlam bir kablo çekin.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Eve geçince kontrol edeyim hocam

Tamamdır hocam.

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    Yeni kablo ile düzelir gibi duruyor.

İşletmeciniz söyleyebilir hocam. Talep açın. tuketici.btk.gov.tr

• Bluepower kullanıcısına yanıt
    XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Bende cgnat havuzundaydım.online oyun ile çok işim yok.statik ip almak bize ne kazandırır bilemiyorum?saygılar.

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt

Merhaba, cevapladım hocam.

Statik olunca ip sabit oluyor hocam, dolaşmıyorsunuz yani. Genellikle ev kullanıcılarının tercih ettiği bir yöntem değil.

Ancak cgnatta çok sorun yaşayınca bunu tercih edenler oluyor veya güvenlik kamerası sistemleri için vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 9 Ekim 2020; 13:11:13 >
  • Europines E kullanıcısına yanıt

huzur ve parseller'in fiber dönüşümü tamamlandı sanırım yeni saha dolapları yerleştirdiler ve aktifleştirildi...

hocam cemil meriç mahallesinde fiber dönüşüm tamamlandı mı?

• Fiber dönüşüm değil ama VDSL dönüşüm tamamlandı sanırım. en şu an 50 Mbit kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.