Şimdi Ara

EVE ONLINE OYNAYAN VE OYNAYACAKLAR GELSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun içi ID: Khan Ozran (Khanid Kingdom)

6 aya yakındır oynuyorum şirketimiz amerika saatlerinde aktiftir Khanid Kingdom ve Amarr çevresindeyiz. edit: şirketim çok uzaklara taşınmış khanid'de yanlızım

Buradan da yazın adınızı listeye koyarım ayrıca konu uplanmış olur.

EDIT: KHANID / AGIL / VI MOON 2 CONCORD'da yaşıyorum. Bana katılmak isteyenler buraya taşınsın, çok güzel bir ticaret merkezi, Amarr'a da yakın. Khanid Kingdom yıldızları ve Pasha yıldızı üzerinde yaşarsak daha nasyonel hissederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F97E00D06 -- 5 Ocak 2017; 20:15:17 >

• Oyunu çok beğenmiştim ama aylık para odeniyo4mus tek seferde olsa alırdım ama her ay oyuna para veren bir tip değilim bunada vermem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolf Larsen

Oyun içi ID: Khan Ozran (Khanid Kingdom)

6 aya yakındır oynuyorum şirketimiz amerika saatlerinde aktiftir Khanid Kingdom ve Amarr çevresindeyiz.

Hocam bende çok oynamak istiyorum 2 sene önce kadar 5$ lık paketini almıştım fakat sonra oynamadım eğer bana şöyle anlatırsanız oyunu beraber konuşarak oynarsak benide saracağına eminim aslında ingilizcem iyidir ama yinede alışamamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kingstonmcholley

Oyunu çok beğenmiştim ama aylık para odeniyo4mus tek seferde olsa alırdım ama her ay oyuna para veren bir tip değilim bunada vermem.

hocam oyun yakın zamanda free2play olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

quote:

Orijinalden alıntı: Wolf Larsen

Oyun içi ID: Khan Ozran (Khanid Kingdom)

6 aya yakındır oynuyorum şirketimiz amerika saatlerinde aktiftir Khanid Kingdom ve Amarr çevresindeyiz.

Hocam bende çok oynamak istiyorum 2 sene önce kadar 5$ lık paketini almıştım fakat sonra oynamadım eğer bana şöyle anlatırsanız oyunu beraber konuşarak oynarsak benide saracağına eminim aslında ingilizcem iyidir ama yinede alışamamıştım

Merhaba hocam 1 aydır falan oyundan uzak kaldım yakında döneceğim sizide haberdar ederim, Amarr tarafında şiketimiz ben yokken yıkılmadıysa (en son anlaşamayıp federasyondan çıkmıştık ve Amarr'a taşınıyorduk. :D) sizide alırım beraber oynarız.

• Merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 1 senedir eve online oynuyorum konuyu görünce hemen yazıyım dedim
    Çoğunlukla ratting ve bazen mining üzerine oynuyorum
    Pvp konusunda pek bilgim yok genelde pve. Şuanda Pandemic corpunda takılıyorum. Ratting veya mining hakkında sorusu olan varsa elimden geldiğince yardımcı olurum
    Karakterim Daniel Cesaille , oyun içinde ulaşmak isterseniz genelde akşam 5-8 civarı rat kasıyorum o ara convo(davet) atarsınız
  • varmı arkadaşlar oynayan? 5 kişilik ufak bir şirketimiz var. yeniden aktif olduk ama gemileri kullanamıyoruz para vermeden :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kingstonmcholley

Oyunu çok beğenmiştim ama aylık para odeniyo4mus tek seferde olsa alırdım ama her ay oyuna para veren bir tip değilim bunada vermem.

hocam oyun yakın zamanda free2play olacak

ne kadar yakında
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    oldu bile
  • quote:

oldu bile

Hadi ya her zaman oynamak istemişimdir, gece indirecem . Peki çok kısıtlama var mı bedava oynayacaklar için?
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    bazı kısıtlamalar var fakat ne derecede bilmiyorum oyunuda çok bilmediğim için
  • İngilizce çok az bilen a2 falan seviyesinde biri oynayabilir mi transate yardımıyla falan?Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi online oyununu oyununa bir türlü başlamadım bu sebebpten dplolayi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORUM5 -- 19 Kasım 2016; 17:31:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneyelim bakalım zamanında youtube da çok büyük bir savaşını izlemiştim pek bir şey anlamasam da baya olaylar dönüyor gibiydi
  • Up, oyuna döneli 1 ay oldu toplanıp şirket kurmalıyız. Khan Ozran ekleyin, bu konuyuda uplayın.
  • Hocam f2p olmuş oyun para yatırmadan bir yerlere gelinebilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: eccc

Hocam f2p olmuş oyun para yatırmadan bir yerlere gelinebilir mi

İmkansız. Eskiden 30 günlük kısıtlı deneme sürümü vardı, o sürümü daha kısıtlı yapıp süre limitini kaldırdılar. F2P olayı bundan ibaret.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.