Şimdi Ara

EVE ONLINE rehber,paylaşım (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
6
Favori
93.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu oynabilmek icin aylik 15 dolar odemen gerek ancak trial deneyebilirsin. Sende LastCron gibi industrial ship binicem dersen zorlanirsin yalniz. Onun disindaki normal pvp pve gemilerine trial surecinde binebiliyorsun. 21 gunluk trial ztn oyunun anca %5lik kismini ve mekanigini kavramani saglayan bir surec o surecte 3-4 gun gemi train edip sonrasinda hemen learningler kasilmali 21 gunun sonunda satin aldiktan sonra kisitlama kalmiyor ztn su gemiye binemezsin fln gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DareJedi

Oyunu oynabilmek icin aylik 15 dolar odemen gerek ancak trial deneyebilirsin. Sende LastCron gibi industrial ship binicem dersen zorlanirsin yalniz. Onun disindaki normal pvp pve gemilerine trial surecinde binebiliyorsun. 21 gunluk trial ztn oyunun anca %5lik kismini ve mekanigini kavramani saglayan bir surec o surecte 3-4 gun gemi train edip sonrasinda hemen learningler kasilmali 21 gunun sonunda satin aldiktan sonra kisitlama kalmiyor ztn su gemiye binemezsin fln gibi.

anladım teşekkür ederim , oyun güzele benziyor ama aylık 15$'a değer mi ??
  • 27.06.2006 dan bu yana oynuyorum gerci son 1 sene sayilmaz anca takiliyorum denebilir ama eger uzayi seviyorsan hardcore hosuna gidiyorsa ugrasirim keyif verdikten sonra zaman para sorun degil dersen bence harika bir oyun. Baska oyunlarda denedim en uzun sureli bu oyunda aktif oldum. Ama tercih ve zevk meselesi tabiki.

MMORPG.com Ranking List

Ayrica 2-3 ay 15 dolar odersin sonra oyun parasi ile oyunu uzatabiliyorsun. Yeterli paran oluyor genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DareJedi -- 23 Haziran 2010; 12:21:15 >
  • Oyun Steam'de 2$'a düşmüş.
    0 dan başlayan birisi 1 aylık süre içerisinde süre uzatmak için parayı toplayabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Oyun Steam'de 2$'a düşmüş.
    0 dan başlayan birisi 1 aylık süre içerisinde süre uzatmak için parayı toplayabilir mi?

Aynen, bunu merak ediyorum
  • Toplayamaz en az 3 ay uğraşması gerek. Oyunu kavramak 2 ay sürüyor öğrenmek 2-3 yıl :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joujoi -- 28 Haziran 2010; 10:22:41 >
  • quote:

slm a

biz ocak ayında üye olduk .13 gün oyundan sonra 60 günlük cd + şifreli kartını aldık ve miner olarak gelirimle 60 gunde plex parasını/30 gunluk bedava oynama /kazanıyoruz

yaklasık 200 e yakın gemi türü var saymadık ama

buyurun inceleyin

http://www.eveonlineships.com/eve-ships-list.php

kimi gemiler listede değil de sağ taraftakı secenklerde listelenmiş

• oyunu indirdim deniyorum.görevileri anlamak çok zor bir kişinin yardımı olmadan oyunu anlamak imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucas

quote:

slm a

biz ocak ayında üye olduk .13 gün oyundan sonra 60 günlük cd + şifreli kartını aldık ve miner olarak gelirimle 60 gunde plex parasını/30 gunluk bedava oynama /kazanıyoruz

buyurun inceleyin

Siz kimsiniz? Empireda maden kaziliyorsa hulk ve bonus veren birisi sart o zaman saatteki kazancin;

Yaklasik bir saatlik hesaplama sonucunda asagidaki tablo ortaya cikiyor. Tek eritmelik ve 3 strip ile bonussuz kazilan madenin getirisi su sekilde :

Tek Eritme (isk) :
    Veldspar: 2.5k
    Scordite: 4.7k
    Pyroxeres: 6.635k
    Plagioclase: 10.88k
    Omber: 15.9k
    Kernite: 40k

3 Strip ile tek cycle (isk) :
    Veldspar: 337k
    Scordite: 430k
    Pyroxeres: 298k
    Plagioclase: 413k
    Omber: 300k
    Kernite: 360k

Yani : Scordite > Plagioclase > Veldspar > Kernite > Omber > Pyroxeres

Not : Bu hesaplama madenlerin alis fiyatindan hesaplanmis olup Strip Miner'in 1500m3 kazabildigi dusunulerek yapilmistir. Normalde T2 Kristal ile 1700 kazmaktadir bir strip miner!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caucas

quote:

slm a

buyurun inceleyin

Siz kimsiniz? Empireda maden kaziliyorsa hulk ve bonus veren birisi sart o zaman saatteki kazancin;

Yaklasik bir saatlik hesaplama sonucunda asagidaki tablo ortaya cikiyor. Tek eritmelik ve 3 strip ile bonussuz kazilan madenin getirisi su sekilde :

Tek Eritme (isk) :
    Veldspar: 2.5k
    Scordite: 4.7k
    Pyroxeres: 6.635k
    Plagioclase: 10.88k
    Omber: 15.9k
    Kernite: 40k

3 Strip ile tek cycle (isk) :
    Veldspar: 337k
    Scordite: 430k
    Pyroxeres: 298k
    Plagioclase: 413k
    Omber: 300k
    Kernite: 360k

Yani : Scordite > Plagioclase > Veldspar > Kernite > Omber > Pyroxeres

Not : Bu hesaplama madenlerin alis fiyatindan hesaplanmis olup Strip Miner'in 1500m3 kazabildigi dusunulerek yapilmistir. Normalde T2 Kristal ile 1700 kazmaktadir bir strip miner!

hocam biz destur' uz :) kazdığımız yer de gisleres
    http://eve-online.itemdrop.net/eve_db/universe/verge_vendor/kiartanne/gisleres/

linkteki bilgiye göre Pyroxeres de yazıyor ama her halde onnu değiştirip plagioclase olmuş sonradan

0.8di - 4 ay orada kazdım 27 belt vardı ve madeni her daim ham sattım refine etmeden ..ve daim
    Gisleres IV - Moon 6 - Roden Shipyards Warehouse istasyonuna sattım tek seferde 1m100k ile 1m 200 k kazanıyorduk
    tüm evede araştırılabılir en yuksek veldspar gislereste sattılıyor /du/ ama son 40 gündür düştü! günde hulk ile ki malummdur 13 005 m3 alıyor kargosu var cargoholdlar 2 ... strip minerler 2 nesil ,keza crystaller de oyle ,
    strip 3 tanesini tek turda 3804 m3 işte ortalama 3 buçuk turda yani 11 da kikada kargomuz doluyordu

dense veldsparı 9.00 isk
    con.veld-8.55
    vedlsparı da 8.05 sattım ,
    günlük max 32 m isk kazdım tabii bazı günler daha az . ama eğlenerek kazıyorduk elbet kendimizi kasmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucas -- 3 Temmuz 2010; 13:55:42 >

• Son 1 aydır empıre da maden kazıyorum 3 acc.aylık gtc lerıde dusdukden sonra 2 mılyar fılan kaldı ve 1 acc daha acdım su an 4 acc oldu ısı bıldıkden sonra heryer cennetdır..
  • Bu oyunda nick değiştirme gibi bir şey var mı?
  • Selam,

Beraber görevler, pvp ve benzeri aktivite yapabileceğim bir şirket yada gruba dahil olmak istiyorum arkadaşlar. 2 senedir aralıklı olarak oynuyorum, ingilizcem iyi seviyededir. Aranızda bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı? :D
  • Diğer konu nedense kilitlenmiş.
    burdan devam edelim.

oyunda birçok türk corp u var (diğer konudada yazmıştım bunu)
    oyunda "merkez" kanalına girerseniz türk corplarına ulaşabilirsiniz.
    yeni başlayan arkadaşlar için "anatolia academy" diye bir kanal açtık. (haksızlık olmasın diye bizim corporation un adını yazmıyorum)

Night3NGEL maalesef nick değiştirmek yok. varolan karakterini silip yenisini yaratabilirsin.

iNGiLiZKEMAL inde dediği gibi işini biliyorsan oyunda heryer cennet.

fakat bu konudada tekrar edeyim. eve online detaylı bir oyun. ve tıkla vur kez tarzı bir oyun asla değil. anlamak için en azından orta seviye ingilizce gerekli.

oyundaki nick im: "Xiphoid Darkness"
  • quote:

Orijinalden alıntı: nestra

Diğer konu nedense kilitlenmiş.
    burdan devam edelim.

oyunda birçok türk corp u var (diğer konudada yazmıştım bunu)
    oyunda "merkez" kanalına girerseniz türk corplarına ulaşabilirsiniz.
    yeni başlayan arkadaşlar için "anatolia academy" diye bir kanal açtık. (haksızlık olmasın diye bizim corporation un adını yazmıyorum)

Night3NGEL maalesef nick değiştirmek yok. varolan karakterini silip yenisini yaratabilirsin.

iNGiLiZKEMAL inde dediği gibi işini biliyorsan oyunda heryer cennet.

fakat bu konudada tekrar edeyim. eve online detaylı bir oyun. ve tıkla vur kez tarzı bir oyun asla değil. anlamak için en azından orta seviye ingilizce gerekli.

oyundaki nick im: "Xiphoid Darkness"

Bende yeni başladım oyuna irtibata geçicem sizinle süper oldu bu benim için:)

• İlginiz için teşekkürler... Bu arada oyundaki nickim de KARACABEY ...
  • yeni konu açmiim. eski bi trial acc vardı. miner karakter yapmak için açmıştım 15-20 gün kasıp bırakmıştım o charı. Şimdi diyorumki o charı açtırmayı planlıyorum ammavelakin skillerden emin değilim. Bu skillere bakmamın bi yolu varmıdır. api key yolunu denedim fakat suspend olduğu için api keyini alamıyorum.
    Var mı bir öneriniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fir3blad3

yeni konu açmiim. eski bi trial acc vardı. miner karakter yapmak için açmıştım 15-20 gün kasıp bırakmıştım o charı. Şimdi diyorumki o charı açtırmayı planlıyorum ammavelakin skillerden emin değilim. Bu skillere bakmamın bi yolu varmıdır. api key yolunu denedim fakat suspend olduğu için api keyini alamıyorum.
    Var mı bir öneriniz?

Diger forumlardada sormussun cevap verilmis sanirim orda :)
  • tüh yakalandım :D:D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fir3blad3

yeni konu açmiim. eski bi trial acc vardı. miner karakter yapmak için açmıştım 15-20 gün kasıp bırakmıştım o charı. Şimdi diyorumki o charı açtırmayı planlıyorum ammavelakin skillerden emin değilim. Bu skillere bakmamın bi yolu varmıdır. api key yolunu denedim fakat suspend olduğu için api keyini alamıyorum.
    Var mı bir öneriniz?

Diger forumlardada sormussun cevap verilmis sanirim orda :)

tam ben dicektim
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.