Şimdi Ara

EVE ONLINE rehber,paylaşım (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
6
Favori
93.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajlar kırpılmıs galıba neyse vardır bıldıklerı buyuklerın :)

TURK FLEET RISING
    Evet arkadaslar duyan var duymayanlar ıcın ben varım :).Bundan 20 gun once scalar ıcındekı olaylardan dolayı bır cok arkadas ıle beraber ıstemesekde ayrılıp TURK FLEET adlı corpu kurduk.Ilk 1 hafta alparena da korsancılık oynayıp toplanma asamısını bıtırdıkden sonra guzel sakın bızım ıcın cok beklentısı olmayan (kı bız yenı bır corpuz cok buyuk beklentılerı karsılayamayız ve haddımızı bılıp ucmayızda)ATLASın yanında yer alan bır allıanceye gırdık.
    Su ankı base TURK FLEET BASE
    Burda takılıyoruz ve ortama alısmaya calısıyoruz su an 1 haftamızı doldur ıyı kotu bırseyler oluyo zamanla corpumuzdakı bır cok oyuncumuz gıbı bende buraya alıscam ama malum bıraz daha tecrubelı oldugum ıcın ılk ben gıttım ve mumkun oldugunca yardımcı olmaya calısıyorum herkeze.Bırazda corpdan bahsetmek ıstıyorum cunku bana gore yenıde olsalar eskıde olsalar bayagı bır ınsan var corpda toplan member sayısı 70 char ortalama onlıne adam sayısı su aralar 20 kısı (kı bu rakam cok super bır rakam).
    Hem yerımızın avantajı hemde bızım yaklasımlarımızla daha bırcok oyuncunun bıze katılcagını tahmın edıyorum ve takım olarak oyun oynayabılen ,cagırıldıgı zaman yardıma gelen ,konuskan , BC ve/veya HULK bınebılen herkeze corp kapısı acıkdır arkadaslar.
    OFISLER:JITA 4MOON4 Caldarı navy ass..Alparena..Osmeden taraflarında mevcut oyun ıcı reqruıt kanalımız TURK FLEET dır gereklı bılgılerı oradan da alabılırsınız

• Abi hayırlı olsun. Umarım ATLAS ta istediğiniz gibi olur.

Scalar!a üzüldüm açıkçası. Bir çoğumuzun ya hala Alliance'ı yada ilk göz ağrısıdır. Yeni patch gelene kadar oyuna ara verdim. Yeni patch den sonra görüşmek dileğiyle.
  • Yeni çıkacak Dominion patchinin trailer'ı

http://www.youtube.com/watch?v=zDVEHE10nHc&fmt=22

http://www.eveonline.com/dominion/index.html ( youtube açamayanlar için)

iyi seyirler...
  • Dominion da hikaye ney?
    Kim kimle savaşıyor,vidyo bana biraz karışık geldi.Aslında karanlık diyeyim :).Amarların gözü dönmüş onu anladım birtek :)
    Biri açıklasın bana :P
  • Trial version u biraz oynadım, arkadaşlar haklı çok komplike ve karmaşık bir oyun, tercih meselesi tabi ama ben zaten böyle ayrıntılı ve karmaşık bir online oyun olsada oynasam, diye düşünüyordum, her oynadığım online oyunun 1 haftada herşeyini öğrenip kendisini tekrarlayan hareketler sergilemesinden ve dahası benimde bunu bir hırs ile sürdürüyor olmamadan usanmıştım.

Aslında 14 günüm bitti, bir bakayım dedim oynamayınca ne oluyor diye, özlediğimi ve arasıra da olsa bu oyuna girip skillerimi güncellemeyi istediğimi fark ettim.

Deneme sürümünü oynarken edindiğim bir arkadaşımın bana gönderdiği 21 günlük link i tıklayıp aldım ama bir gün daha beklemeden hemen bu gün tam üyelik hesabı açıp bende eve ailesine mutlu ve mesut katıldım.

Aslında demek istediklerim şu, yaşım 36, daha ultima online ı insanlar bilmeden ben o oyunu oynuyordum, dahası bu gün iyi olan oyuncuların bir çoğu daha adını bile söyleyemiyorken ben online oyun oynuyordum, sakın yanlış anlaşılmasın ben kimseleri küçümsemek için söylemiyorum bunu, lakin haddim de değil tabii, birde benden sonra başlayıp bir çok oyunda o alemin kralları olmuş tonla genç arkadaşlarımız var değilmi :)
    Yukarıda söylediklerimle varmak istediğim nokta, yıllardır bir sürü online oyun oynadım bu tecrübeme dayanarak söyleyebileceğim tek bir gerçek var, EVE ONLINE bambaşka, benzersiz, sınırsız, ve gizem dolu.

Benim yıllar sonrada olsa böyle bir oyunla tanışmam çok iyi oldu.

Bazı arkadaşlar free diye katıldıkları kendini tekrarlayan ve sürekli hayvanları keserek lvl atlamaya dayalı oyunları oynarken, birilerinden bir adım önde olayım hırsın yüzünden oyunun kalitesini irdelemeden paralarını döküyorlar (ben de öyleydim tecrübe ile sabittir).
    Bundan önce oynadığım ama ismini vermek istemediğim aslında free olan bir oyunu oynarken kendimi ayda abartmıyorum 115tl verirken buldum, sonra da napıyorum ben ya dedim, ama bu "napıyorum ben ya" yı malesef eve online ile tanışınca dedim, adamlar ilk girişte bizden 19.95$ istiyo sonraki aylarda ise 14.95$ yani ilk ay en fazla 30tl(diğer oyuna her ay verdiklerime bakılırsa bedava) sonraki aylarda sabit 14.95$ yani en fazla 23tl(ki bu daha da bedava), bu oyunda mantık ilk üyelik biraz masraflı ama sonraki aylar düşüyor yani sabitleniyor, ama diğer oyun da ise dipsiz ve ucu sonu olmayan para dökme kaynakları yaratıyorlardı sürekli, ben en son dedim ya bu kaynaklardan da faydalanayım derken ayda 115 tl verirken buldum.

Son olarak toparlamam gerekirse olay şudur.
    Kalite eve de
    Ucuzluk eve de
    Müsteri memnuniyeti eve de
    Güncellemeler eve de
    Kalabalık ortamda sorunsuz oynayabilme eve de
    emeğinin tam karşılığını alma eve de
    Diğer oyunlarda ise ne kadar para dökersen kral sensindir, ama ismine ve reklamlarına bakın her yerde büyük fontlar ile FREE yazar, ama sadece kazığın ucu sivridir ve gittikçe kalınlaşır, kimse de sormaz ben free olarak bu oyunda son noktaya gelebilirmiyim diye, sorsalar herkes güler, çünkü hayır aslında gelemezsin, free olan oynayabiliyor olmanda sadece gelişebiliyor olmanda değil aslında, ee peki bu oyun da da gelişmeden hiç bir şey olunmuyor ama, yani buradan sonuca varacak olursak eğer, evet oyun paralı ve her şey için para istiyolar, yok şu item i al, şu kadar kredi, diğer oyunculardan şu kadar şunu fazla al, döngüleri okadar fazla ki onlarsız bırakın birilerine yetişmeyi oyunu oynayamıyor hale geliyorsunuz, sonrasımı ? sonrası basit pamuk eller cebe hoop bir baktınız ekstreniz gelmiş oyun firmasına gönderdiğim paralara bakarken buluyorum kendimi, orada yazıyor 115 ila 150 tl arası bir rakam, oyun sarhoşluğu içinde olmadan bu ekstre ye baktığımda ağzımdan çıkan söz şu oluyo, oha bu ne ya bu kadar paramı verdim yuh, yoksa uyuşturuluyomuyuz ne ? günaydın elbette aslında uyuşturuluyoruz.
    İşte arkadaşlar eve böyle değil verdiğin para sabit,
    kimse sen gelişmek istersen senden bir adım öteye gidemiyor, (eski oyuncuları saymıyorum onlar zaten önde başlıyorlar)
    eve de senle aynı anda başlayıp ta seninle aynı skilleri çalışmış bir kişi asla senden daha ileri bir seviye alamaz parasını vererek, bu kadar basit, bunun heryerde düz bir ismi var arkadaşlar ADALET.

Arkadaşlar en son olarak ben eve de madencilik ve üretim üstüne gelişmek istiyorum, diğer oyunlardaki hareketlilik beni yeterince bunalttı, öyle savaşcılık kavga gürültü ve kalabalık istemiyorum hiç.
    İzlemem gereken yolu bana sırası ile anlatabilecek bir arkadaş varmıdır, yani istediğim şeyleri bu forumun tüm yazılarını okumama rağmen genel bir fikir versede yeterli değil istediğim türü geliştirebilmek için.
    Yani madenci ve üretici olucam.
    Nereden başlayayım
    önce hangi skill leri geliştirmeliyim
    hangi gemi ile başlayıp sonra hangi gemiye geçmeliyim
    bu gemilere neler eklemeliyim
    en başta bunları bilsem yeter benim için.

Aslında bunlarla ilgili yazıları okudum bu forumda ve bu topic de ancak madenci için ona özel bir gelişim sırası yok, yani sadece madenciye özel bir tavsiyeler zinciri istiyorum yardım edebilecek arkadaşlardan, genelde hep savaşacak arkadaşlara gelişim tavsiyeleri verilmiş.
    Hepinize saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanderer2 -- 10 Aralık 2009; 14:28:25 >

• Atlas tırt oldu ,yok abı bundan sonra zorlamıcam 3 senedır TURK corpu dıye zorluyorum kendımı ama yok bundan sonra bıtmısdır Turk corpu olayı 4S e gecdım yardımcı olan arkadaslar sagolsun burda 30 a yakın turk oyuncu oynuyoruz,malum bılen bılıyo bılmeyen ıcın MORSUS MIHI deyız yanı,yakında savas guncelerı ıle devam ederım ama domınıon ıle beraber lag gerı dondu o yuzden zor olcak gene savasmak neyse bız savasır olanlarıda anlatırız burdan gorusmek uzere
    SUNU SOYLEMEYI UNUTMUSUM BIR GUN HERKEZ EVE ONLINE OYNUCAK :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iNGiLiZKEMAL -- 13 Aralık 2009; 7:26:30 >
  • S.A abiler ben EVE onlineye yeni başlıcam yaşım 14 ben nasıl türk oyuncularla konuşucam bana yardımcı olurmusnuz oyuna başladığımda bana yardımcı olurlarmı anlaması kolaymı zor bi oyunmu ??

• KEMAL ABİ KAC GÜNDÜR CEVAP VERMİYORSUN TURKISH COFFEE KANALINA GİRDİM AMA 1 KİŞİ VAR BENLE BİRLİKTE 2 KİŞİ YENİ TÜRK KANALI YADA CORPA GELSEM OLURMU TURK FLEET KANALINA GİRMEYE CALISTIM ŞİFRE İSTİOO SİZİN SİTEME GELECEM KARMAŞIK :D Bİ YÖNLENDİRSEN ABİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pen1588 -- 14 Aralık 2009; 17:55:44 >
  • Oyunda MERKEZ kanalına gelin arkadaslar girmek serbest yaklasık 50 kısı var mutlaka bırılerı yardımcı olur
  • Uzun süredir hiç bir forum sitesinin gerektiği kadar destek vermemesinden ötürü Eve Online'da uzun süredir oynayan arkadaşlar, yeni başlayan arkadaşlara oyun hakkında sağlıklı yardım edebilmek ve deneyimlerimizi paylaşmak adına Eve Online Türkiye başlıklı bir forum açtık. Bekleriz

Kubric
    Fly safe!
  • Hayırlı olsun eve online şu ana kadar oynamak isteyipte oynayamadığım oyundur. yabancı dilimin olmamasına cokkk üzülüyorum.
  • abiler benim bi problemin daha var exefile diye dosya calısmıo okunamıyor dio dosyası sonra reset attım dosyaları kontrol etmeye basladı pc otomatik sonra tekrar denedim bekledi bekledi gene girmedi ama hata felan vermedi bu sefer gecen gün giriyordu bu gün ne olduysa girmedi anlamadım

• bu tür sorunlar genelde antivirüs yazılımından kaynaklanır avast nod kav da genelde olur antivirüsü kapatıp tekrar dene olmadı oyunu tekrar kur antivirüs kapalıyken oyuna öyle gir.
  • Abi anti felan hepsi kapalı oyunu silip yükledim 3-4 kere problem devam ediyor sitesine girdim indirme bölümüne offlline dowload yazıyor onun altında bi acıklama var indirmiş olduğunuz dosyada problem var diyor bunun nedeni ola bilirmi pek fazla bişiy anlamadım :) Oyun oynuyorsan abl Scalar Academyden Anıl abiye Fatihde eve calısmıyor diye yazarmısın ya :D merak etmesin beni Cok teşekkür ederim cevaplarınız icin :)
  • mükemmel bir oyun yıllardır nasıl fark etmemişim hayret
  • 2 günden beri bu oyunu Windows 7 64 bit Ultimate'de çalıştırmaya çalışıyorum 2 kere indirdim
    Oyunu hala oynayan vardır herhalde . Ama bir türlü başlamak kısmet olmadı. XP mi kursam diye düşünüyorum . Konu mükemmel ve açıklayıcı olmuş . Özellikle şu train ve ölünce geminin gitmesine bayıldım . ( Sigorta olayları felanda süper ) Kısmetse başlamayı düşünüyorum ama Türkiye'de oyun süresi satan bir yer bulamadım aslında buldumda oda çok pahalı 60 gün için 75 TL ama oyuna başlayınca halledicez onuda ( Eve Online Special Edition alıp başlamayı düşünüyorum ) Paylaşım için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seljukj

Uzun süredir hiç bir forum sitesinin gerektiği kadar destek vermemesinden ötürü Eve Online'da uzun süredir oynayan arkadaşlar, yeni başlayan arkadaşlara oyun hakkında sağlıklı yardım edebilmek ve deneyimlerimizi paylaşmak adına Eve Online Türkiye başlıklı bir forum açtık. Bekleriz

Kubric
    Fly safe!

Sakın türk sitelerden game time code falan alayım deme... 21 ytl 30 günlük 60 günlük 42ytl sen vericeksin 75 ytl. Dolandırıcıdan başka bir şey değiller. Elimizden geldiği kadar da bu tip KO'dan SRO'dan yada benzeri tetrislerden çıkma kurnazları barındırmıyoruz oyunda.. Zaten bu oyunda tek başına oynanan NPC sucker oyunlardan değil. (Örneğin : malum online oyunlar. ) Haliyle barınamıyorlar. Oyunun offical sitesinden başka bir yerden game time code falan almayın! Oyuna girince de MERKEZ kanalına girin oyundaki deneyimli türk oyuncuların hepsi o kanalda yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorlar. Alıntı yaptığım mesajımda da açmış olduğumuz forumun linki var.

Fly safe
    Kubric

• Herkese merhaba

Oyunu şuan trial olarak oynuyorum.Bitmesine iki gün kaldı...cd alıp devam etmeyi düşünüyorum..ama aklıma takılan birkaç soru var;

-cd aldığım zaman sadece cd bulunan key kullansam oluyormu yoksa cdden tekrar kurulummu gerekiyor(çünkükurulu bir client bulunuyor triali kullanmak için kurulan)
    -oyuna key yazıp girdiğimde trialdeki karakterimden devam edecekmiyim yoksa sıfırdanmı başlıyacağım
    -cd de bulunan hediyeler keyle girdiğimde otomatik olarak yüklenecekmi yoksa cdyi kurmammı gerekecek

Ayrıca oyundaki görevle ilgilli bir sorum var şuan bir ajan görevi yapıyorum amarr diplomatonı ajanların istasyonuna götüreceğim fakat bir türlü diplomatı bulamıyorum anladığım kadarıyla diplomat bulunduğum istasyonda bir yerde fakat tespit edemedim.yardımcı olan çıkarsa sevinirim......
  • konu çok aşağı inmiş UP
  • Bu oyun hala paralı mı?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.