Şimdi Ara

EVE ONLINE rehber,paylaşım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
6
Favori
93.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun herkesin dedigi gibi cok karisik ve karakter secimi ve att. dagilimi coook onemli, bence once oyuna rastgele bir char ile basla oyunu ogren, turkisch chat kanalina gelip yardim iste :D
    daha sonra yeni ve dogru bir char acip yoluna devam edebilirsin :)
    ve oyun icin ayrintili bir rehber hazirlamaya basladim, kismetse bu yil bitirecem oradanda yararlanabilirsiniz :)

ve oyun PARALI, oyun ici para ile gtc alip oyunu parasiz oynayabilirsiniz ama bunu yapabilmeniz icin en az 9 ay ile 12 aya ihtiyacini var o yuzden yenin baslayanlar parasiz oynamayi unutup oyle oyuna baslayiniz ve ingl. olmayanlar uzulmesin almancasi, fransizcasi vs. da var
    oyunun ucretlendirmesi de soyle;
    ilk 15 gun ucretsiz
    devam edmek isterseniz eger trial bitince ayni char ile
    ilk ay icin 19.95 $
    sonraki aylar icin 14.95$
    eger sabirliysaniz 1 yil sonra 0 $ odeyerek oyuna devam edebilirsiniz.
    herkese iyi jump'lar

• eve online nı denemeden gecmeyin...
    Öncelikle su noktadan baslayalım. EVE ilk baslayanlara oldukca karmasık gelir benim diyen oyun erbablarını afallatıp oyundan sogutmus; ilk pvp deneyiminden sonra oyunu bıraktırtmıştır. Buna benzer baska bir online oyun bulabilmeniz pek mumkun degildir (ki nedenlerine sonradan gelecegim). Diger bircok oyundaki gibi bu oyunda saatlerimi harcarım 2 ayda boyunca npc keserim, lvl 80 olurup oyunun bir numarası olurum, herkesi alt ederim gibi bir dusunce ile oyuna baslıorsanız pek baslamanızı tavsiye etmem; husrana ugrarsınız cunku eve skill baseli bir oyun olmasana ragmen lvl bazlı degildir tek basınıza biryere en tepeye gelmenize imkan tanıyan bir oyun ise hiç degildir. 4 senelik cok saglam bir karakteri 3er 4er aylık 2 karakterin alt etmesi mumkundur. Bu tamamen sizin uygulayacagınız taktik, oyuna hakim olma we neler yapabileceginiz bilmek ile alakalidir. Oyunda ki itemların %70i yine diger oyuncular tarfından uretilmekte geri kalanlarıda loot olarak npclerden dumekdedir bu sekilde oyuncuların oyuna daha cok dahil olmaları saglanmaktadır. Ekonomisi oldukca degişken sistemden sisteme (solar sistemler) fiyatların degiştigi enflasyonun yasandıgı yeri geldiginde piyasayı manüple bile edebileceginiz bir gercekciliktedir eve. Tek basınıza bir yerlere gelmeniz pek mumkun olmadıgı (en azından dogru duzgun ucmayı ogrenmeden ) için hemen bir corp a uye olmanızı tavsiye ederim. Corporation (sirket) ların size saglayacagı destek ile daha hızlı ilerleyebilir we cok kişi ile oynamanın, birseyler yapıor olmanın size wericegi hazzını yasayabilirsiniz.
    gelelim pvp deneyimine..
    EVE ozellikle pvp bakımından cok keyifli bir oyundur diger oyunlarda yasayamayacagınız buyuk bir heyecan yasayabilirsiniz cunku wow gibi cogu oyundan farklı olarak aylarca ugrasıp cok yuksek meblaglara aldıgınız geminiz we modullerinizi kaybetme ihtimaliniz war. ( hatta clonunuzu upgrate etmediyseniz skill pointlerinizi bile ) tabi geminizi sigortalattıysanız gemi için belli oranlarda para alabilmeniz mumkun. uretim her oyunda oldugu gibi bu oyundada munkundur ama tek para kazanma yolu bu degildir savascı, arastırmacı weya ticaret yaparakta para kazanmanızı eve mumkun kılar. uretimde cok farklı seyler on plana cıkar tek basınıza basic uretimleri yapabilirsiniz ama bir sirkette we onun saglayacagı sermaye destegi we olanaklar ile cok daha ileri duzeyde uretimleri yapabilmeniz mumkundur. kısaca oyunu tek basınıza oynamak size sadece zaman kaybı getirir
    oyunda oldukca turk oyuncu war hatta onların olusturdugu corplar we alliance larda war ornek wermek gerekirse ki tabiki bu noktada kendi corp umu TURK RAIDERS 'ı ornek werecegim tamamı turklerden olusan 63 kişilik giderekde sayısı artan bir corp sabah aksam her saat de online olarak 25 30 kişi bulabileceginiz bir chat kanalımızda bulunmakta. Yardım weya iletisim için TURK RAIDERS kanalını bulmanız bulamıor iseniz language bolumunden TURKISH chat kanalaını bulmanız onuda bulamıorsanız oyun içi niblet666 nick ile bana ulasabilmeniz mumkun corp a katılmanız onemli degil her zaman turk oyunculara eve online i sevdirmeye calısmıssızdır sizlerede yardımcı oluruz
    fly safe

• oyun free olsa tadından yenmez
  • BACKK

Ben yokken arkadaslar forumu bos bırakmamıs yazmıslar sagolsun,ben kaldıgım yerden yanı eve gunlugumden devam edıcem...

Ve SHREK(titan pilotu) ortaya cıkdı.
    49-u systemındekı savas 1 anda basladı ama bıtmesı zor oldu,Bob a aıt ıstasyonlar hızla duserken bob bu rejyonu terk ettıgını ogrendık ama kapısını ıyı tutuyodu,bob dagınık oyuncuları toplamak ıcın derınlere cekılmıs ama kapılarda guclu ordular bırakmısdı ve 1 anda kapıtal fılolar atlayabılıyodu sıstemlere,bu sartalar altında systemde 200 kısı varken 400 olabılıyo ve savasmak artık turk oyunculara ezıyet oluyo bununda sebebı anladıgım kadarı ıle turkıyenın yurtdısı net baglantısının cok kotu olması sonunda da zaten kendınızı ucar gorurken gemınız patlamıs hatda sıgorta parası bıle gelmısdır ama sız gemınızı ates ederken goruyosunus^^.
    Tum olumsuzlar ıcın de corp vergısı 15e dusunce bende kendımı npc kesmeye verdım nemelazım wallet herzaman bol sıfırlı olmalı.Bu arada ılk goz agrım carrıerım TCG INEBAHTI yıda sattım,yenı patch ıle cıkan carrıerlerın mal tasıyamaması bunda onemlı etkendı,malum savasmakdan cok tasıma ıslerı ıcın kullandık carrıerlerı ccp bunada bır nerf koydu ve yerıne jumpfreıghter dene yenı bır sınıf gemı cıkardı sımdık gozu ogemıye dıkdım ama bayagı pahalı olucagı kesın oyuzden maddı ımkanlarımızı zorlamaya basladık ve ılk adım bır charon uretımıne basladık bu arada bırden capıtal gemı uretımı bana cok cazıp gelır gıbı oldu ama her ısın 1 zorlugu var oyuzden bıraz beklemekde fayda var...

Bu arada moon mınıng olayında basdan kar eder gıbı gozuksekde reactıondan cıkan malların sonraları fıyatları dusdu ve zarar eder hale geldık galıba ,cocuklar ıle oturup tekrar hesap kıtap yapmak lazım,tabıı bızım doktor son dk golunu atdı ve cok kıymetlı moon mıterıal buldu bakalım ordanda bıraz para gelse fena olmaz artık:)

• Herkese selamlar,

bir kaç sene evvel 14 gün trail versiyonu 2 kez denemiştim EVE ONLINE'ı. Tabi ücretli olması dolayısıyla dewam etmedim ama şimdi bakıyorumda ücret vererek oynadığım 3 ayrı oyun var şu anda.
    Ve bu oyunların 2 sinden sıkıldım ve EVE-ONLINE efsanesine başlamaya karar verdim. Daha önceki denemelerimden oyun hakkında bir miktar bilgim var Türk Corp'lardan yeterli yardımı alacağıma inanıyorum.
    İNGİLİZ KEMAL noob kabul edermi bilmiyorum ama böyle aktif bir oyuncunun CORP'una katılmak güzel olacaktır herhalde. Şu an oyunu indirmeye başladım Bu gece oyuna start veririm büyük ihtimalle. NavyField'de bir likte oynadığımız ActionSee'de oyundaymış sanırım :)

Bu arada küçük bir sorum olacak. IRKLAR? Kısa kısa ırklardan bahsedecek ve tavsiyede bulunacak var mı?
  • Merhabalar, bundan 1 sene önce şöyle bir bakmıştım ama işten güçten ilgilenememiştim, 3 gün önce açılışı yaptım tekrar.
    Sormak istediğim corp'a girmek için 3 günlük bir karakter çok mu genç oluyor? yo hayır derseniz hangisine girmek uygun olur?
  • Merhaba Eminali, benimle aynı gün başlamışsın sanırım. Oyundaki nick'in nedir? Hangi ırksın?
    Bence şu an fazla kasmana gerek yok Corp için gir bi tanesine. 14 gün dolupta Oyuna devam ettiğin takdirde oyunda kalıcı olanları zaten türk corpları alacaklardır diye tahmin ediyorum. 14 gündede zaten çaylaklık az buşuk bitmiş sayılır :)

NOT: Turkish Raider ve Turkish Coffee kanallarına uğra tüm türkler bu kanallarda oluyo mutlaka.
  • Caldari fighter açtım adı Denizosh olmalı (tam emin değilim :) )
    Yanlız pek onunla oynamıyorum, eskiden açtığım bir miner vardı onunla geziniyorum.
    Her ikisi ile skill trainingler tam gaz devam ediyor. skill lvllar biraz yukselince traning time 1 haftaya çıktı
    bekle bekle bitmiyor :) ...

Bu arada trinity eklentisinden sonra grafikler gerçekten çok fark ediyor bilgisayar donanımınız yeterli ise yüklemenizi tavsiye ederim.
    Başlamayı düşünen arkadaşlara benden tavsiye çok fazla solo oynanabilecek bir oyun değil gibi...
    iyi eğlenceler...
  • oncelikle selamlar :)
    oyuna ilgi gun gectikce artiyor ve bu inanin cok sevindirici :) bekleriz efendim
    Ingilizim Kemalim, naber
    sorulan bir kac soru var cevaplamaya calisayim elimden geldigince;

@serkanay54 irklar hakkinda bilgi istemis verelim :)
    oyunda bildiginiz gibi 4 irk var ve hepsinin tarihi ve ozellikleri ayri, fakat onemli olan irklar degil "attribute" 'dir! yani ogrenme kat sayisi!
    her irkla beraber cesitli att.ler geliyor ve bunlar sizin temelinizi olusturuyor, aslinda bundan bahsetmeliyim size :)
    5 ayri att. var
    intelligent(int.)-memory(mem.)-charisma(char.)-willpower(will.)-perc.(unuttum tamamini)

ilk olarak nasil bir char yapmak istiyorsunuz onu bilmeniz lazim, yani;

üretimci olup(bunun icinde miner, producer-bilim adami dahil) "etliye sütlüye karismadan oturdugum yerden para kazanirim, zaten zamanim yok" diyorsaniz; mem. ve int. i yuksek olan bir char acmaniz lazim, cünkü bu char icin gerekli skiller bu 2 att.yi istiyor ki ne kadar yuksek olursa att. o kadar hizli skill yukseltirsiniz!!

savasci olup(bunun icinde pvper ve mission runner gibi bolumler dahil) "kardesim benim isim adam oldurmek, öyle tasla, kazmayla kürekle ugrasamam, sabirsiz adamim ben, karsima cikani vururum" diyorsaniz; will. ve perc. att.leri yuksek bir char acmalisiniz cunku, bu charin skill grubu bu 2 att. ye ihtiyac duyuyor ve ne kadar yuksek olursa sizin icin o kadar iyidir!!

yada "ikisini birden yapacam soyle ortalama bir char nasil olur" diyorsaniz, o zaman mem, int, perc ve will. att. lerini esit dagitabilirsiniz!!

simdi "yaw hani 5 att. vardi, hic charismadan bahsetmedin" diyenleriniz cikabilir o yuzden ondan da bahsedeyim;
    char att. sini hangi tip skiller ister?`
    -eger bir sirket kurmak istiyorsaniz ve basina da siz gecmek istiyorsaniz ve ileri de buyuk bir alliance[3-5 corpun birlesip de olusturdugu birlige alliance(ally) denir!] kuracam falan diyorsaniz,
    -eger buyuk savaslarda commandship'e (kumandan gemi) binip, gang'imdaki(yani çete) arkadaslarima taktigim aletler ile bonuslar veririm, ganglari ben kurarim diyorsaniz,bu skill lazim.
    yani oyunun en gereksiz skilli, hic kasmayin birakin oldugu gibi :)
    bastan alirsak:
    mem. ve int. üretimci olacaklarin att.leridir!mesela; endustriel ve bilimsel skilleri ister bu att.leri!
    will. ve perc. savasci olacaklarin att.leridir! mesela; gemi ve silah skilleri ister bu att.leri!!!
    char. ise gereksiz

simdi gelelim baslangicta nasil skill basmaliyizin cevabina ;
    oyuna ilk girdiginizde sizin icin en omli olan skiller "learning skilleri" olmalidir, bunlari en basta sabir gosterip yukseltmelisiniz!
    neden?
    cunku, bu grupdaki skiller sizin ana att.lerinizi yükseltir yani daha hizli skill ogrenmenizi saglar!! bu oyundaki en onemli unsurdur!!
    ilk basta learning skillerinizi tam yapin daha sonra acisini cekmeyin, neden 1 skill 3 ay sürüyor diye sormayin
    zaten en basta yaklasik olarak 800.000 skill puani ve sizin icin gerekli olan basic skiller ile oyuna basliyorsunuz. bu basic skiller yardimi ile level 1 gorevleri rahatlikla yapip para kazanabilirsiniz, STANDING ve LP (daha sonraki bir yazida aciklarim, uzun bir konu) kazanabilirsiniz!
    learning skillerini basarken(yani train ederken) sikilmassiniz :) onemli bir konudur learning skilleri üzerine basarak tekrar soylemekte fayda var, bu sizin oyundaki geleceginizi belirliyor cunku

tekrar irklara donersek; begendiginiz char acin( goruntusune bakarak) onemli konu att. dagilimidir unutmayin.
    ama yine de biraz genel kani hakkinda bilgi isterseniz;
    caldari mission runnerdir, yani npc avlamak icin
    minmatar pvp de iyidir
    gallante tasima islerinde iyidir
    amar ise karisik bisidir :)

kendimden ornek vereyim;
    ben caldari irki basladim oyuna lvl3 gorevlere kadar caldari devam ettim.
    bu arada bilim isteri merakimi cekti biraz bu skilleri basip arastirma gelistirme ajanlari ile calistim(hala devam ediyor)
    daha sonra pvp ile ilgilenmeye basladigimda caldari nin yetersiz oldugunu gorup minmatar gemi ve silah skilleri bastim,
    daha sonra gallante gemilerinin guclu tank'ina (savunma yani) merak sarip o yönde skill bastim :)
    simdi bu 3 irkin capital gemileri haric butun gemilerine binip silahlarini kullanabiliyorum
    benimle beraber baslayanlar simdi coktu buyukk capital gemilere binebiliyorlar ama ben pek sicak bakmiyorum.cunku ilk basta cok pahali almasi dert, patlarsa daha buyuk dert, sigorta etmeye kalksan dunya para, cok yavas... falan filan, yani bana gore degil!
    bana ufak gemi olacak, hizli olacak, ucacak kacacak, patlarsa amann ne olacak diyecegim gemilere biniyorum

simdi 2 arkadasimizda bir corp'a nasil girebiliriz, yasimiz tutarmi falan demisler :)
    oyuna baslayinca ilk olarak sol tarafdaki menuden "channell" bolume girip oradan turkish kalanina tiklayarak girmelerini oradakilerle baglantiya gecmelerini tavsiye ediyorum. yukarida Turkish Raider corpundan arkadaslarda yazmis onlarla bir gorusun.
    ama 15 gunluk trial i bitirip parali oyuna baslayana kadarda sizi kimse almaz buyuk ihtimal bunu da unutmayin :))
    oyundaki en onemli sey SABIR, olmayana tavsiye etmem :)

yukarida yazilanlar benim sahsi goruslerimdir, yanlis yaptiysak affola..

capt.logar

• selamlar bu mesajım eyer görürse ingiliz kemal arkadaşımıza ve bu oyunla yakından ilgili ve iyi bilen diyer tüm arkadaşlara ben oyuna yeni başladım ve oyunun baya acemisiyim türk guruplarına katılmak istiyorum bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum oyundaki adım rohan skywalker bölgem caldari ve anladığım kadarıyla state war academi üyesi bi askerim cevaplarınızı burdan takip etmeye çalışıcam yardımlarınıza şimdiden teşşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zizulander

selamlar bu mesajım eyer görürse ingiliz kemal arkadaşımıza ve bu oyunla yakından ilgili ve iyi bilen diyer tüm arkadaşlara ben oyuna yeni başladım ve oyunun baya acemisiyim türk guruplarına katılmak istiyorum bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum oyundaki adım rohan skywalker bölgem caldari ve anladığım kadarıyla state war academi üyesi bi askerim cevaplarınızı burdan takip etmeye çalışıcam yardımlarınıza şimdiden teşşekkürler.

oncelikle hosgeldin zizulander,
    bir ustundeki yazinin sonuda dogru olan kismini okursan eger sana yardimi olacaktir, yardim ve bir corpa girmek istiyorsan
    eger butun konuyu okursan birazda bilgi sahibi olabilirsin..

saygilar
    capt.logar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Logar -- 30 Ocak 2008; 10:10:36 >

• UP! FOREVER SCALA
  • UP!
    Cok guzel oyundur kendileri; parasi, sabri,yasi, biraz ingilizce,fransizca,italyanca veya almancasi, dogru duzgun oyun arayanlarin denemesi gereklidir! onemle duyrulur
    oyun hakkindaki her türlü soruyu buradan sorabilirsiniz

Forever RAZORRRR

saygilar capt. logar
  • Oyunu yeni deneme imkanım oldu ve oyun tek kelimeyle muhteşem,ama aylık ücreti fazla olduğundan oyun ne bilim soğutuyor,ama şu ana kadar gördüğüm en iyi uzay grafikleri ve uzay atmosferi olduğunu söyleyebilirim
  • UP!!! pixel shader 3.0 isteyen bir online oyundan bahsediyoruz üstad bence aylık ücreti gayet normal ha bide mob kesip hebele hübele mutasyon modunda lvl kasılmıyo bu oyunda oda ayrı bi inceliği oyunun 14 gün deneyin derim *ingceniz varsa ve analitik düşünme yeteneğine sahipseniz mekan burası EVE ONLINE

Forever SCALA
  • Bu zamana kadar bir ton online oyun denedim, oynadım v.s. ama bu oyuna bu kadar geç başladığıma pişmanım.

Captain Logar yazdıkların için teşekkürler süper yazı olmuş. Turk Raiders Corp'unda tam gaz oyuna devam etmekteyim. Learning asılmaya dewam :)

Bu arada oyuna para vermekten, paralı olmasından şikayet eden arkadaşlar ayda 20,00 YTL çok para değil yapmayın bunu.

Hepimiz ayda en az bir iki defa oyun film v.s. için CD'lere para veriyoruz. Bu oyunu kaptınızmı zaten diğerlerine ihtiyaç kalmayack aynı şeye geliyor :)

Ayrıca oyunda ilerleyen kısımlarda oyun parası ISK ile oyun aboneliği de satın alınıyormuş, yani düzgün bir hesap yaptınız mı o parayı da vermeyebilir siniz ;)
  • + serkanay
  • paralımı bu oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: call of

paralımı bu oyun

süper soru bak yukarda ne yazıyo 14 dolar aylık ücret
  • Oyundaki INGILıZKEMAL karakterımı satmaya karar verdım,ben USTURAKEMAL karakterımle devam edıcem .Islerımın yogunlugundan dolayı ılgılenemıyorum 1 acc yeter bana sımdılık...

http://ineve.net/skills/ships_can_fly.php?charID=NjM1NDQ4NDgx
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.