Oyun çok güzel uzay falan ben severim ama 15 günlük olması kötü olmuş
15 günlük olan ne anlamadım :) Trial yani deneme süresi diycem dediğin acaba omu diye 14 gün o oyunda 14 gün sonra bitmiyo :D cok muammalı bi laf etmişsin
Oyun hani 15 gün deniyosun sonrasında para veriyosun ya onda bahsediom o kötü olmuş tam bedava olsaydı keşke
oyuna dün akşam giremedim...bi sorun varmı hala?? bugün işteyim giremedim henüz
trinity 1.1 boost patch icin server kapaliydi 17:30 civari acilicak ;)
oyuna baslarken aylık ücretten başka herhangibi başlama ücreti felan varmı yoksa direk 14.99 dolar odayip başlıyomuyuz misal ilk ay 14.99+başlama ücreti gibi
İlk ay 19 dolar sonraki aylarda 14 dolar. Oyunun çıkardığı hiç bir patche yada expansion'lara harici para ödemiyosun wowdaki yada benzeri paralı oyunlardaki gibi. Item mall denilen çocuk kandırmacalarıda yoktur. Scroollar yada hedehödöy bilmemnelerini al daha deli karakterin olur falan muhabbeti yok yani en açık anlaşılır şekliyle. Sadece 14 dolar aylık ücretle oyunun tüm nimetlerinden faydalanabilirsin! Oyunda belli seviyeye gelince (buda yaklaşık 7-8 ayda olur ) oyun içindeki para birimi olan ISK'le (coins cart curt gibi diğer oyunlardaki) de game time code alarak oyunda kazandığın parayla aylık üyeliğini ödeyebilirsin. Kısaca oyun içinde kazandığın parayla "beleş" oynayabilirsin.
Hesap yapacak olursak sana bu oyunun maliyeti ilk maximum 8 ayında ödeyeceğin aylık tutar. Bunu diğer ücretli oyunlara kıyaslarsak oldukça avantajlı. Sonrasında tekrar tekrar sölemek gerekirse oyun içinde kazandığın oyun parası ile game time code alıp oyunu bedavaya getirebiliyosun
5 dolar fark farktan sayilmaz
su an oynadigim oyunda 1 sailorun maliyeti yaklasik 2 aylik eve-online ucreti
ulen ne para gommusum ben tuh tuh
ama takim arkadaslarimi ayarttim 1 ay icinde 1 isimiz var su yunanlilara karsi o bittimi hepberaber ordayiz
bizim serkanay size emanet ona iyi bakin :D:D
quote:
Orjinalden alıntı: ottoman1453
5 dolar fark farktan sayilmaz
su an oynadigim oyunda 1 sailorun maliyeti yaklasik 2 aylik eve-online ucreti
ulen ne para gommusum ben tuh tuh
ama takim arkadaslarimi ayarttim 1 ay icinde 1 isimiz var su yunanlilara karsi o bittimi hepberaber ordayiz
bizim serkanay size emanet ona iyi bakin :D:D
Oooooo şenlik var desenize :) Arkada adam bırakmayın herkesi toplayın gelin Bu arada yunan kardeşleri haklarken benden de selam iletin bi zahmet :P
Gelin gelin bekleriz.
Konu up!
Merhaba arkadaslar tum forumu basından sonuna kadar okudum. su anda baglanamıyorum sanırım server kapalıymıs acılınca ilk kez baglanıcam ve ırk falan secicem bu konuda onerisi olan varmı? yada madencimi yoksa savascımı olmal gerek? yani anlatmak istedigim turk oyuncular arasında bir topluluk varsa hangi olmaz avantaj saglar acaba?
The cluster is not currently accepting connections. boyle bir hata veriyo biseyi yanlısmı yaptım acaba???
Günlük bakıma denk gelmiş olabilirsin giriş yaptıgın esnada. Bu yüzden bağlanamama gibi bi durum oluşmuş sanırım her gün saat 1 2 arası öğlen server kapanır bakım için.
sevgili gunluk :p bugun isten sonra gireyim de biraz takilayim dedim, yine orasiydi bu adamdi su hostile di derken 3 saat gecti yine :p gunsonu killboard'da istatistigime bakip kac adam oldurdugume baktim az ama oz oldugunu gordum :) yarin büyük op var, herhalde 100 kisi civari oluruz, bu dusmanlari birazcikin temizleyelim dimi topraklarimizdan pardon, havalarimizdan :D
uzun lafin kisasi, oyun hakkinda ne turlu sorunuz varsa buraya yazin yada bana mail atin. buyurun adresim captain_logar@windowslive.com
saygilarimla
capt.logar
beyler.. eve onlineyi ilk defa oynicam :S suan dowload ediyorum .. video muthiş ... insallah oynarım .. bana yardım etsin biri
dostum forum kurallarını okumanı sana hiddetle tavsiye ederim. bi problemin var belli, oyunun konusuna yazmak varken problemini neden konu açığ abesle işgal ediyosun forumun sayfasını? bazı şeyler düzenli tertipli olsun sayfayı ziyaret edenler adam gibi bilgiye ulaşabilsinler diye bi tertip düzen oluşturma çabası içerisinde olan bir avuç insana karşı bu biraz saygısızlık olmuyomu sence? yaşadığın sorunla ilgilide sana şu şekilde yardımcı olabilirim ancak ve ancak ötesinde bi açıklama yada öğretici bi mesaj yazmam saatlerimi hatta koca bir günümü alır. tutoriali komple bitir oyunun çalışma şeklini kullanım panellerini, savaşmayı, madenciliği, marketteen alışveriş yapmayı vb. herşeyi daha rahat öğrenirsin. İngilizcen yoksada bi sözlük yardımıyla çözebileceğin basitlikde bir dile sahip merak etme...
Fly safe brothers....
mission wore yaptim biraz fazla hosuma gitmedi simdi osprey aldim bitane 3 arkadas minig gang yapiyoruz elimiz yuzumuz kir pas icinde gemiler camurdan gozukmuyo ama karlı iş Burdan ViperDinc e minig gang ta bize daimi yardimci oldugu için teşekkür ediyorum
ayrıca oyuna baslama zqamanlamam çok kötü sanırım çünkü vizelerin başına denk geldik ^^
olsun artik arkadaşa sölerim skillerimi kası verir ^^
Up! Neden : diplere çekilip unutulmasın, oyun arayan arkadaşlara bir seçenek olsun, rehber konular hep üstlerde olsun (millet hangi oyunu oynıyayım bi el atın geyiğini yapmasın diye)
mining oplara itina ile katilirim:)
eve online hakkında herşey için hiç bir forum ayrı katogori oluşturmamıştır
biz ise eve online için bolum açtıkwww.goldoyun.net en cok hit alanlar bolumunda
herkezi bekleriz eve-online deger kazanacak bir güN