Şimdi Ara

EVE ONLINE rehber,paylaşım (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
6
Favori
93.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ama yazıcak vakıt yok yarın artık :)
  • Ben işlerin yogunlugundan dolayı ılgılenemezken arkadaslar bos bırakmamıs cok tesekkurler ozellıkle SELCUKJ ve Captaın LOGAR a.

GUNLUKLeR DEVAM

Guneyde ıttıfak guclerı halen bob ıle savasırken becerıksızlıklerı yuzunden 1 ayda alınan yerlerı 1 gunde kaybettıler belkıde o yuzden RAZOR guneyden yavas yavas cekılıyo ve komsu rejyonlarda savasmaya basladı,bu olayda ısımıze geldı cunku gocebe hayatı yasar gıbı yasamaya baslamısdık hıc bılmedıgımız yerlerde savasmak gercekden zor sımdık hıc olmazsa evımıze yakın yerlere akınlar duzenlıyoruz ve gerıye donuyoruz(ölmezsek tabii :))

Bende kendımı tekrar learnıng skıllerınden rank3 olanları lvl5 yapmaya adadım ve paraya kıyıp +5 ımplant aldım skıll rotasyonunda yuksek yerlere tırmanmak ıstıorum tahmınımce 2 ay kadar surecek bu ısler sonra dron olaylarına gerı donup tekrar capıtal shıp bınen 1 acc yaparım USTURA yı ,malum INGILIZKEMAL ın yoklugunu cekıyorum.Bu arada oyundakı TURK mevcudıyetıde aynı olayların tekrarını yasıyo,bırlıkdelık ıcın verılen emekler harcanan ISK lar fılan bosuna Scalar dan kopan 2-3 arkadas bıze katıldı cokda ıyı etdıler,hıc olmazsa kafalarına gore oynuyolar ve ıyı ISK kazanıcaklar bızım yanımızda ve fleetlerde ezilmeden pvp tecrubesı kazanmıs olucaklar .Bu oyun 20-30-50 kısının oyunu degıl arkadaslar tekrar soyluyorum bu sayıdakı 1 topluluk asla 0.0 da var olamaz ancak low sec de korsanlık yapar baska hıc bırsey yapamaz ,Bız yaparız dıyenlere bol sans
    Bu arada medium railgunda calısmalarım devam edıyo ve vulture ıle cıkdıgım fleetde dmg dialer aldım bunda ıyı gunnery ve dron skıllerım olması bas etken kıll maıl ı lınklıyorum ılgılı arkadaslara .

http://razor-eve.org/killboard/?a=kill_detail&kll_id=65306

Bızım baltada son vurusu yapmıs

en basda ne guzek durmusum canım

• 4 ay önce bu oyuna başlamama sebep olan yazıların sahibi İNGİLİZ KEMAL ile aynı Corp'ta olduğumu bir tesadüf eseri öğrendiğimde çok şaşırdım :)
    İNGİLİZ KEMAL'in bahsettiği scalardan gelen yeni üyelerden biride benim. Roving Guns ve Razor burda öyle şeyler yapmışlarki 1 haftadır gördüğüm her yenilikte ağzım açık kalıyor. Razor burda büyük bir güç unsuru.

Razorda bulunan Türk arkadaşlarda gerçekten çok hoş muhabbet zaman geçiriyoruz. Hepsine teşekkürler....
  • Birçok online oyun oynadım hepsinde de max level yada max güce ulaştıktan sonra bıraktım hiçbirinde başarısız olmadım ama şimdi eve ye başlamak istiyorum gördüğüm kadarıyla karışıklığı beni tatmin edecek seviyede :D yalnız şöyle bir sorunum var benim kredi kartım yok ama param var babam oyunalra harcıyorum die kredi kartlarımı kapattıda :P onun için ben bir ark hesabına para havale edeyim oda bana her ay hesabımı güncellesin bu konuda bana yardım edebileceklere power-xxx@hotmail.com adresiyle lütfen bana yardımcı olsunlar eğer ben gelirsem arkamdan en az 40 kişi daha getiririm haberiniz olsun ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zamanın_hükümdarI

Birçok online oyun oynadım hepsinde de max level yada max güce ulaştıktan sonra bıraktım hiçbirinde başarısız olmadım ama şimdi eve ye başlamak istiyorum gördüğüm kadarıyla karışıklığı beni tatmin edecek seviyede :D yalnız şöyle bir sorunum var benim kredi kartım yok ama param var babam oyunalra harcıyorum die kredi kartlarımı kapattıda :P onun için ben bir ark hesabına para havale edeyim oda bana her ay hesabımı güncellesin bu konuda bana yardım edebileceklere power-xxx@hotmail.com adresiyle lütfen bana yardımcı olsunlar eğer ben gelirsem arkamdan en az 40 kişi daha getiririm haberiniz olsun ;)

slm Zamanın_hükümdarI,
    oyuna ilgi gostermen beni cok sevindirdi ama bu sekilde max max diye baslayinca yazina sana bir tavsiye yapma ihtiyaci duydum; söyle ki, bu oyunda max diye birsey yok ve bunu yapma amaci ile oyuna baslayacaksan bence parana ve zamanina yazik etme derim cunku bu oyunda MAX diye bir durum yok!!ucu cok acik bir oyun, soyle anlatayim; 5 gunluk karakter 5 yillik karakteri öldürebilir ve hic birsey yapamassin duruma bagli olarak!!

ama belki ben seni yanlis anladim, bu tur oyunlardan sikildigin icin eve-online a baslamak istiyorsundur o zaman bundan iyisini bulamassin! benden bi tavsiye daha

kredi karti olayina gelince; oyuna baslamak icin buna ihtiyacin yok!! 14 gün bedava !!
    daha sonra oyuna devam etmek icin kredi karti gerekli ve insallah burasi araciligi ile bir sponsor bulabilirsin kendine

saygilar
    capt. logar

• up

aşşalarda kalmayalım gözden kaçmayalım
  • Up!

Scalardaki çatırdamalardan benimde haberim oldu. Uzak sistemlerde kaldığım için eski arkadaşlarla pek iletişimde değilim fakat duyduklarım hiçde iç açıcı şeyler değil. Capital pilotları ve yabanci şirketlerin yaptıkları yenilcek cinsden değil. Bir kaç sistemde satıldıklarını ve geri çekildiklerinide duydum. Üzücü bir durum ilerde toparlamaları ümidiyle...
  • umarım toparlarlar
  • Selamlar. Bir süredir ben de bu oyuna aboneyim. Öyle böyle değil gerçekten sarıyor insanı. Oyuna küçük bir gemiyle ve acemi bir pilot olarak başlıyorsunuz. Karakterinizi sürekli olarak geliştirdikçe daha büyük gemiler, daha güçlü silahlar ve en önemlisi de daha bol paraya kavuşmanız işten değil. Oyundaki ticaret sistemi gerçekten yaşayan bir sistem. Örneğin geçenlerde bir Caracal (cruiser sınıfı gemi) alacaktım. Mevcut sistemlerden birinde çok uygun fiyata bulduğum bir gemiyi tam alacakken bir baktım satılmış. Yeni üretilen başka bir gemiyi 2 misli fiyata almak zorunda kaldım Şans işte...
    Oyuna yeni başlayanlara önerim ilerde ne yapmak istiyorlarsa karakterlerine ona uygun skillbook'lar alarak eğitim yaptırsınlar. "1 koltukta 2 karpuz taşırım her şeyi öğrenir alemin kralı olurum" diyenler kullandıkları cruiseri kıytırık bir frigate kullanan çok deneyimli bir rakip oyuncunun karşısında ellerine aldıklarında küçük bir dumur yaşayabiliyorlar çünkü. Hayır o kadar sistemi yeni gemi almak için küçük bir "yumurtanın" içinde yeni doğmuş ördek yavrusu modunda baştan başa katedip elaleme madara olmak var işin ucunda.
    Bu arada oyunda karakter adım Critis ve genellikle Perimeter civarındayım. Ortak görev yapıp loot + salvage paylaşmak isteyenlere duyurulur.

• Kesinlikle verdiğin parayı hakkeden bir oyun.
  • Arkadaşlar ben de bu oyuna yeni başladım bu forumdaki bir çok kişiye Eve MAil attım. ISK larınızı YTL karşılıı alabilirim :)

Kolay gelsin. Sağlam madenci olacam.
  • Ben bu oyunu zamnında indirmiştm - öle sadece ordan oraya - görev nerden alınıo nasıl alınıo bilmiorm - gemi sigortalayın dio başlarda orda dünya kadar para istio sonra - ticaret yapsam naaptıımı anlamıorm - oynamayı çok istediğim ama becerip oynayamadıım türden bi oyun... Keşke 1i yanmda oynasa bende bakıp bakıp öğrensem :) Çok kapsamlı bi oyun... başta 2 silah verio. 1. sini şarj etmek gerekio şarj etsemde atmıo öle iştE :D deşk tam tuşuna kadar anlatan olursa indirme teşebbüsünde bulncam
  • ben 14 gunluk trial den sonra para verip actırdım ve 1 ay oldu yaklasık olarak.
    5 kisilik ark grubumla corp kurup (3 ark ım 2 yıldır oynuyor) trade ve mission yaparak hem vakit harcıyoruz :) hemde para kazanıyoruz. bugun megathron uma bindim ve lvl4 gorevlerine cok az kaldı.
    ultima online 1 yıl ko 1 yıl ve wow 2 bucuk yıl oynamıs bir kisi olarak hepsini bi kefeye koy eve online nın binde biri etmez benim fikrime gore.
    bu oyunda yas ortalaması beni gordugum kadarıyla 25 ve bu bir oyunu inanın cok kaliteli yapar. cogu calısan yada unide okuyan duzgun insanlar. ve bu cesit bir ortamda sohbetinde oyununda keyfi cıkıyor.
    eger sabırlı biriyseniz ve hos vakit gecirip daha teknik islerle ugrasmak istiyorsanız eve i denemelisiniz derim.
  • Hmmm bu forumda olmadigimi farkettim :) aslinda kaydolmusum ama bisey yazmamisim sanirim :) Herkese slmlar ben DareJedi - Selcuk Pasa
  • ooo DJ sen daha yeni mi yazıyom bu foruma. USTURA KEMAL'in başlığına yazmamak olur mu :)

Yeni atılan postlardan birinde bi arkadaş çok güzel bi noktaya değinmiş. Yaş ortalaması ne kadar yüksek olursa oyun kalitesi o kadar artıyor diye. Aynen katılıyorum. Çok doğru söylemiş.

EVE'nin MMORPG camiasında hakkettiği yerde olmamasının sebebi bence oyunun ilk başta gerçekten karmaşık olması. Öğrenmek ve bazı şeylerin mantığını anlamak için mutlaka birisinin size anlatması gerektiği. İşte bu noktada yeni başlayan bir kişi çok fazla yardım alamayınca bırakıyor oyunu...
  • iiii çalişma
  • Fromaway dediğin gibi oyunda çok eski oyuncu var fakat bu oyunun en güzel yanı: Lvl atlamak için diğer oyunlardaki gibi sürekli kes biç olayları yok. Sen oyuna skill planını yapıp sadece o zamanlar girsen bile lvl atlarsın. Bunun avantajıda oyuncuları bir diğer oyunlardaki gibi başına bağlamaması.

Senin oyuna başlaman için en büyük özellikte: Oyun PVP de tamamen taktik üzerinedir. Oynadıkça göreceksin.

4 Yıllık bir Char'ı 3 tane 3 aylık char iyi bir taktik ve uygun gemi ile çok rahat devirebilir. İşte bu denge sebebiyle bu oyuna girmek için hiç bir zaman geç değil.

Başlamaya niyetli olan arkadalara da tavsiyem mutlaka ilk bir trial açıp oyunun sitmini anlamaya çalışmaları 14 gün sonunda oyunda bol sayıda olan ve size herzaman yardıma açık Türk oyuncular ile konuşup yardım alıp yeni bir karakter oluşturmaları. ilk kendi açacağı hesapta yapacakları yanlışlıklar v.s. den gerçek hesapları etkilenmemiş olacaktır böylece. Tecrübeli oyuncularda size en uygun char oluşturma konusunda yardımcı

Oyunda LVL atlama zamana bağlı olduğundan 6-7 ay içerisinde seçeceğiniz yol üstünde gayet rahat iş yapacak canavar bi hesabınız olacaktır.

• güzel çalışma
  • oh oh mesajları okudum sevindim yeni kanlar yeni canlar katılmış aramıza süper... aynen devam seviyeyi bozmadan seçkin akıllı insanlara ihtiyacımız var. Oyunda bir ağırlık oluşturmak gerek...

FLY SAFE brothers... Oyun hakkında foruma istediğinizi sorabilirsiniz cevapsız kalmayacakdır...
  • arkadaşlar bende yeni başladım ama chat kanalına nasıl girecegimi bilmiorum yardımcı olurmusunuz bu konuda?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.