Şimdi Ara

EVE ONLINE rehber,paylaşım (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
6
Favori
93.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Donanım yeterlımı acaba makıne donanımın nedır?
  • Arkadaşlar selamlar ilk olarak oyunu uzun zamandır oynamayı düşünüyorum daha önce 1.5 yıl kadar önce sosyal ve iş hayatına zararlarından dolayı :) devasa online oyun oynamayı bıraktım birde çok fazla oyun denedikten sonra belli bir para ve vakit harcayıp en sonunda kendi kendini tekrardan başka hiç birşey bulamamak kötü oluyor WoW hariç) Herneyse uzun zamandır Eve online hakkında video izliyorum ve yazılar okuyorum işi bilen kimsenin bu oyun kötü dediğini duymadım ve kesinlikle hem verilecek paraya hemde zamana deyecek bir oyun bence. Benim merak ettiğim oyuna başlayacağım şuan download devam ediyor ancak oyunda ki ırklardan hangisini seçmeliyiz ne gibi farkları var ingilizce sitelerden vewww.eveturk.com dan okudum ancak tecrübeli oyuncuların vereceği tavsiyeyi hiçbir yazıya değişmem teşekkürler EVE Online da görüşmek dileği ile...

• Bunu soylemek zor bır sey aslında ,bır ara caldarı ıyıyken cıkan 1 patch ıle gallante ucuyo sonra 1 patch daha gelıyo bu sefer amar tutuyo herkez bence su anda en ıyı ırk olarak caldarı achura ıyıdır en azından attrıbutelerı duzgun ayarlıyabılıyosun ama hangı ırkın gemısıne bıneyım dıyosan onu bılemem ısde dedıgım gıbı zamanla sartlar degısıyo
  • bence herhangi bir ırk secmen onemli degil hedefin ne olması onemli cunku butun ırklar ister kendi gemisine binebiliyor isterse baska ırkların gemisine yani onemli olan skill skilini kas butun gemilere bin hesabı
  • Hmm bu forumu baya bi boş bırakmışım :) hiç ingiliz kemalde demiyoki gelsene forum başka yerlerde sürekli yazıosun ordada yaz diye neyse bende 27 ekimden itibaren sürekli burda olucam arkadaşlar. Sorularınıza açığım.

Saygılarımla
    DareJedi - Selcuk Pasa
  • merhaba.
    arkadaslar bende bir kac gundur oynuyorum ..gercekten grafikleri konu iceri cok muhazzam bir oyun..baslarda biraz karisik gelebilir.. ama zamanla cozuyorsun..oyun icinde chat yardim kanallari var turkce kanal olarakta SCALAR ACADEMY kanalina girip turk arkadaslardan yardim alabiliyorsunuz..
    Konuyla ilgili oynayan uzman arkadaslarinda lutfen bu konuya katilip bizlere yardimci olmasi tememisinde bulunuyorum..
    evemonbjk umarim sende artik devamli bu konuyu destek verisin..
    Herkese sevgi ve saygilar.
  • Bende baslayalı bır hafta oldu CALDARI ACHURA MONK bugun bir kertel aldım 4 slot missle launher 1 slotda shield bossvar tam bı canavar oldu pirhana rocketlerle 4 yane ardarda atıyorum 2 tanesı yetıyor ılk gorevler ıcın :) bu arada insureden yenı bır gemı alınca en azından clonlaya mıyosanız sigorta yapdırın :)
  • herkese selam. 20milyon skill pointte oyunu bırakmıştım (Omar Khayyam) .. bırakmamın sebebi bir minmatar olarak minmatar gemilerinin yetersizliği idi. (örneğin tempest). tabi asıl iş pilotta bitiyor ama en azından Artillery silahlarının biraz güçlendirilmesi gerekiyordu.... son patchlerle birlikte durum nedir acaba? artilerry ler hala güçsüzmü?
  • Himmm aslinda artillery gayet guclu Sleipnir fln gemilerin icinden geciyo resmen :) Ama patch ile guclenecek tek sey var o da Warp Scrambler artik MWD yi kapatiyor. Onun disinda yeni gelen ne varsa hep ter etki ornegin nano gemiler kalmiyor hizlari acaip dusuyo. Ornek vermek gerekirse vagabond suan 11k hiz yaparken patchden sonra 2-3 milyar civari bi para harcanirsa ve Gang bonusu gelirse anca 6.2k fln yapiyor. Bizzat test etmis birisi olarak :P Gemiler hantallastiriliyor. Soyle bi ozet gecmek gerekirse eger;

Hızlar yavaşlatıldı
    Çoğu gemi hantallaştı
    Webler kötüleşti
    Scram bufflandı
    missile formulu degıstı
    explosion velocity ler yarılandı
    Black opslar cynojam li sisteme bridge yapabilicek
    falan filan
  • bence yine de oyun ücretsiz olsaydı iyi olurdu.ücretsiz olsaydı müdavimi olurdum..
  • Selamlar..

Benim bi suredir kafami kuracaliyan bir sorun war. Sanirim anladigim kadariyla oyun en az 4-5 senelik war acaba ben simdi baslasam ne yapabilirim? bir suru eski oyuncu wardir tahmin ettigim kadariyla ne kadar etkili olablirim ?
  • eve birde ace online war bunların 2side aynımı?
  • @atacal oyun ücretsiz olursa seviyesi çok düşer. zaten bu foruma 2 yıla yakındır takılıyorum ama oynadığım bu oyunun hiç bir zaman rehberini hazırlamadım nedenide bu zaten.
    @alaturka ace online ne müdür? açıpda sitesini bakamadınmı eve online a aynımı diye...
    @fromfaraway : cok uzaklardan gelsende, oyuna şimdi başlasanda bir şey kaybetmezsin sonuçda pvplerde ucuz ve seri t2 gemiler kullanılıyor. BU gemileride 3-5 ayda rahat yapar 6 yıllık eski karakterlerle beraber 0.0 da takılırsın. Ayrıca bu sorunun ardında sanırım tek takılmak gibi bir düşüncende olabilir. Bu oyunda tek başına bir hiçsin onu belirteyim. İllaki oyuncuların beraber hareket etmesi gerekiyor 0.0 da.

0.0 : herşeyin serbest olduğu pvp mekanı.
  • bende baslayalı 1 ay oldu oyun daha oncekı oynadıgım oyunlara hıc benzemıyor ınanılmaz gerceklık var ve dıger oyunlardakı gıbı npc kes kes kes sıkıl olayı yok ınanılmaz bır oyun trialını oynarsanız anlarsınız
  • FOREVER EVE

Vay bee...
    2.5 seneyi geçmiş bu topiği acalı zaman cok hızlı gecıyo ve yaslanıyoruz.
    Darejedı nın de dedıgı gıbı oyun dvamlı kendını yenılıyo ve bızlerde buna uyum saglamaya calısıyoruz kımımız fleetcommand olucam dıye ugrasır kımımız zengın olucam dıye herkez bır telas gıdıyo ama bu aralar cok gıremıyorum oyuna.

Oyuna gerı donucek olursak gelecek gecmısın yansımasıdır gıbı bır laf edıp dagılan turk bırlıgının haberını verıcem cok onemlı bır konu degıl sallayın..:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iNGiLiZKEMAL -- 21 Aralık 2008; 18:35:11 >
  • Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar,

Bu oyunu sizdeen ve yazdıklarınızdan esinlenerek indiridim ve oynamaya bu gün başladım anacak oyunun başlangıcından biraz daha açıklayacı bir rehber bulamadım İNGİLİZ KEMAL yazmış sagolsun onunda yardımı oldu ama benim istediğim benim gibi ingilizcesi ileri derecede olmayanlar için başlangıçta geminle neler yapılabileceğini geminin nasıl çalıştığını anlatacak bir rehber yada yardımcı birşeyler yazabilirmisiniz oyunun deneme sürümünü indirdim ama gerçekten devam etmek istiyorum sizinde yardımlarınızla

iyi eğlenceler,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Trinity83

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar,

Bu oyunu sizdeen ve yazdıklarınızdan esinlenerek indiridim ve oynamaya bu gün başladım anacak oyunun başlangıcından biraz daha açıklayacı bir rehber bulamadım İNGİLİZ KEMAL yazmış sagolsun onunda yardımı oldu ama benim istediğim benim gibi ingilizcesi ileri derecede olmayanlar için başlangıçta geminle neler yapılabileceğini geminin nasıl çalıştığını anlatacak bir rehber yada yardımcı birşeyler yazabilirmisiniz oyunun deneme sürümünü indirdim ama gerçekten devam etmek istiyorum sizinde yardımlarınızla

iyi eğlenceler,

Öncelikle aramıza hoş geldin. Elite rpg oyuncularının son durağı olan eve farkındaysan çok komplike ve karmaşık bir yapıya sahip. Oyunun interface'ini açıklamak ve oyun içerisinde nasıl bir role yapacağını anlatmak inan haftalar sürer yazınsal anlamda. Çünkü her bir adımda daha da fazla detaylanmakta oyun. Sana en güzel tavsiye şu durumda oyunu açtığında karşına çıkan tutorial'i öncelikli olarak bitirmek. Tutoriali bitirdikten sonra oyun içerisinde Turkishcoffe, Scalar Achademy kanallarına girmen ve burdaki türk oyunculardan yardım alman gerekmekte. Kanal isimlerini yanlış yazmış olabilirim forumun ilk sayfasında ingiliz kemal kanal isimlerini yazmıştı ordan bakarsın.

Jeti su awards adlı bir türk corpuda yeni başlayan arkadaşların buluşma noktası. Bu corpta yetişen arkadaşlar zamanla profesyonel corplarda yerlerini almakta... İlk 1 ay oyunu öğrenme ve ne yapacağına karar verme süresidir. Bunun için biraz daha sabırlı ve gayretli olman ve buna devam etmen gerekmekte...

Fly safe 07

• Oyuna yeni başlamayı düşünen arkadaşlar için güzel açıklama olmuş.
    Eline sağlık.
  • Selam arkadaşlar mesajların hepsine bir göz gezdirdim. Eve yi 4-5 sene kadar önce 14 gün lüğüne oynamıştım. Tabi o zamandan bu zamana aklımda çok bi şey kalmadı hayal meyal birşeyler :). Geçenlerde bi banner vasıtası ile tekrar gönlüme düştü ve oynadığım diğer online oyunları bırakıp eve ye başlamaya karar verdim.

Tabi bilen abi ve kardeşlere bi kaç sorum olacak cevaplarlarsa sevinirim.

Öncelikle oyuna şu yöntemle başlayacağım 14 gün deneme öğrenme(ücretsiz) 14 gün asıl char başlama (ücretsiz-açılacak yeni hesap) daha sonra 90 günlük e-pin almayı düşünüyorum. Arkadaşlar birkaç yerde ilk ay 19 $ sonraki aylar 14$ yazmışlar direk 90 günlük kart ile oyuna başlayabiliyormuyuz yoksa ilk ay o 19$ ı paşa paşa ödeyecekmiyiz.

Benim makine biraz eski (1,5 gb ram amd 3200 işlemci vb) ama ekran kartını yeni değiştirdim nvidia 9600 gt 1,3 gb tutan client i indirirsem sorun yaratırmı rahatlıkla oynayabilirmiyim(malum kotalıyız boşa gitmesin). Gerçi 2004 te oynarken bundan çok daha düşük bir makina ile çok rahat oynuyordum ama mutlaka oyun grafikleride değişmiştir.

Bir diğer sorum oyunda sesli chat sistemi varmı veya corp lar TS veya benzeri programlar kullanıyorlarmı. Şu an darkorbit oynuyorum web bazlı olmasına rağmen TS ile çıkılan PVP savaşları ve düşman şirket haritalarına yapılan baskınlar çok zevkli geçiyor. İyi bir komutanın yönettiği savaş oyun zevkini mutlaka 10 a katlayacaktır. Bu tür aktiviteler acaba düzenleniyormu veya mevcutmu?

Cevaplarınız şimdiden teşekkürler ve iyi oyunlar sizin oralarda dendiği gibi fly safe brothers

• Merhaba Tigin,

Aramıza hoşgeldin öncelikle. 14 gün trial sonrasında ilk ay 19$ sonrasında 14$ dediğin gibi. Fakat bahsettiğin 90 günlük kart olayını malesef denemedim deneyende görmedim ama bu foruma takip eden benden çok daha tecrübeli oyuncular var. Yakında bunun cevabınıda alırsın.

Bahsettiğin configrasyon ile oyunun premium versiyonunu oynarsın sorun olmaz. Grafikler çok değişti süper oldu :)

Oyun için sesli chat devam ediyor ama bunu kullanan çok az. Bunun yerine seninde bahsettiğin gibi TS ve Ventrillo gibi yardımcı programlar ile iletiğimi sağlıyoruz. 3-5 kişilik gang'lerden tutta 90-100 kişilik filolara kadar her türlü aktivasyon var.

İyi eğlenceler...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.