Şimdi Ara

EVE ONLINE rehber,paylaşım (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
6
Favori
93.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

EVE ONLINE rehber,paylaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacktekno -- 18 Mart 2009; 20:54:23 >

• Arkadaşlar oyun güzele benziyor başlasam mı tavsiye eder misiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Arkadaşlar oyun güzele benziyor başlasam mı tavsiye eder misiniz

Kesinlikle, bu türü seviyorsan durduğun hata. Hem kaybedecek birşeyde yok. al sana 14 gün trial linki:

https://secure.eve-online.com/ft/FreeTrialSignup.aspx?aid=103543

14 gün dene pişman olmazsın...
  • Tigin rehbere devam edecek misin?
  • Bende dün steam den 21 gun trial i indirdim accountumuda aldım aksam baslayacagım uzun zamandır rehberleri okudum oyun icin on bir inceleme yaptım artık baslamaya karar verdim 21 gun luk bir denemeden sonra oyuna devam edip etmeyecegime karar verecegim .. ama buyuk ihtimalle devam etmekten yana olacagım gibi bir his var içimde ..

Not: Son olarak arkadasımızın hazırlamıs oldugu yukardaki rehber baska yerlerdeki rehberlerden kat kat daha yararlı baslangıc icin cok işimize yarayacagına inanıyorum teşekkürler ve eline sağlık..

dip Not: Dün aksam basladım oyuna .. evreni o kadar güzel yapılmıski gozunuzu alamıyorsunuz.. :) dun gece turk analinda bana yardımcı olan kişiler oldu ve hala oluyorlar.. bir cumle yazmam ile 4-5 kisi yardım etmeye calıstı.. TeamSpeakten oyunda yonlendrdiler.. bana evomen die bir programdan skill planı yaptılar mesela dun gece hazırladıgım 24 saatlik skill planım ile bu aksama eve gidince kestrel gemisini alabilecegim :D ardından learning skilleri var hayati önem tasıyormus 11-12 gun suruyor dendi ama bende 5-6 gun surecek sanırım (2 katı daha hızlı ilk baslayanlar icin) :)) oynamaya devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi findlis -- 15 Nisan 2009; 10:41:08 >

• Aramıza hoşgeldin.

Oyundaki nick'ini paylaşırsan iyi olur yardımlaşma için. Türk sayısının oyunda az olmasından dolayı başka oyunlarda göremeyeceğiniz bir yardımlaşma var. Benim çok hoşuma gidiyor bu.

Kerstel alacağına göre caldari'yi seçmişsin. Tigin arkadaşımızın burda yapmış olduğu rehber gerçekten bencede emsallerinin üstünde. Konusu açılmışken birekez daha kendisine teşekkür ederim. bu arada oyundaki adım forumla aynı. online gördüğünde her türlü yardımcı olmaya çalışırım.
  • Bu oyunda hıle yapanlar veya hıle programı varmı
    yada bug dupe v.s
    Hilesi olmayan bir oyun arıyorumda
  • Tüm EVE severlere merhaba,

Öncelikle konuyu açan ingiliz kemal'e, katkısı bulunan tüm arkadaşlara ve özellikle tigin arkadaşıma teşekkür ederim, yeni başlayanlar için güzel bir rehber hazırlamış, ki bahsettiğimiz oyun eve, tebrik ederim

Bu oyunun paralı olması ile yakınan çok olmuş (ilk sayfadan itibaren yazılanları az önce okudum), bu arkadaşlara insaf diyorum, her ek pakete yığınla para isteyen wow yada diğer online oyunlar ile karşılaştırcam ama gerek derinliği, gerek gerçekliği, gerek oyuncuların oyun evrenine hakimiyetleri gibi çok büyük farkları olan bir oyunu diğerleri ile karşılaştırmak istemiyorum. Diğer oyunlara birşey demiyorum, güzel ve eğlenceli olabilirler, ancak pazarlama şekliyle, oyun içi dinamikleriyle ve oyuncularıyla eve'in daha olgun olduğu bir gerçek. Teşekkürler CCP.

Oyunla karakterimin adı LTT , yeni başlayanlara takıldıkları konularda yardımcı olabilirim, şuaralar dodixie civarlarında olurum ve genelde 4ncü seviye görev yapıyorum. Yokluğum sırasında eski corp'um Türk Raiders dağılmış, ama eski arkadaşlarımın nerede olduklarını öğrenince yanlarına giderim, işte eve böyle bir oyun Bir süre sonra olaya sadece "oyun" gözüyle bakamıyor insan, hesabımı açıp 3-4 saat sohbet edip, eğlenip gülüp tartışıp çıkmışlığım, bu arada gemimi istasyondan dışarı hiç çıkartmamışlığım vardır..

Eve evreninde görüşmek üzere eve severler..

• @ahmetkb
    Bu oyunda hile yapıldığını sadece bir kez duydum, detayları hatırlamıyorum ancak bir şekilde ay madenciliği ile birçok karakter yüklü miktarlarda materyal çıkartıyorlarmış ve bu tamamen oyunun kodlarındaki bir açıktan faydalanmaları şeklinde olmuş, bu olay açığa çıkınca CCP olaya karışan bir çok hesabı tamamen kapattı, ve bazı başka cezalar da olaya karışan ama suçu çok büyük olmayan hesaplara verildi diye hatırlıyorum. Bug konusunda birşey söyleyemeyeceğim, ben bir iki kez bug yüzünden sorun yaşadım ancak bunu firmaya bildirdiğinde kaybın varsa hem bunu geri veriyorlar, hem de hatayı düzeltiyorlar (sonuçta CCP oyun içi liberal ekonominin sağlıklı işlemesi için gerçek bir ekonomist tutan bir firma ). Ancak çok nadiren bir bug ile karşılaşırsın, o yüzden sorun edilecek birşey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LewsTherinThelamon -- 15 Nisan 2009; 23:01:49 >

• Beyler oyunu sipariş ettim eve online special editon diye geçiyordu mayıs'ın başlarında elime geçecek internette biraz araştırma yaptım para konusunda Tranquility ISK 10000M ne demek oluyor 10 milyara mı tekabul ediyor birde internetten oyun parasını hangi siteden almamı tavsiye edersiniz üniversite öğrencisiyim mid-term ler vize ler falan filan çok fazla üzerine düşemiyeceğimden oyun parası alma yoluna gitmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • @ramazanavci

Hevesinizi kırmak gibi olmasın, ama oyuna başlar başlamaz elinizde olacak milyarlarca ISK işinize yaramaz, savaş gemisine binmeniz zaman alır, kaldıki bunun silahı var, ekipmanı var, size sorun çıkartacak olanı bunların parası değil, yetenekler. O kadar çok yetenek geliştirmek lazım ki, belki bir ay boyunca verimli bir şekilde savaş gemisi (battleship) kullanmayı unutabilirsiniz. Nacizane tavsiyem, oyuna başlayın, dinamiklerini öğrenin, ondan sonra eğer gerçek para ile yatırım yapıp aksiyona dalmak istiyorsanız karakter satın alın, sağlam bir karakter ile zaten birkaç saatte 100 milyon ISK kazanırsınız, ve aksiyona girdiğiniz zaman en önemli iki şeyden birisi karakterin yetenekleri olduğu için (diğeri oyuncunun yeteneği ) işinize daha çok yarar. Parayı iyi bir karakter ile kazanmanız zaten sorun olmaz, sağlam bir savaş gemisi ve ekipmanları yaklaşık 200-250 milyon tutar (abartılınca milyarları da bulabilir, ben işe yarıyacak ve kaybetmeyi göze alabileceğiniz eşyalarla donatıldığını varsayıyorum), ve aksiyona genelde en fazla savaş gemisi ile girilir, kurulan filonun bir kısmı büyük bir kısmı küçük gemilerden oluşur, bu nedenle aksiyona girmek için servet gerekmez. Cruiser yada battlecruiser sınıfı gemi + sağlam bir karakter ikilisi, doğru item'larla doğru taktiği kullanarak çok şeyler başarır. Bu nedenle parayı ikinci planda düşünebilirsiniz. Zaten o paraya capital ship denen en büyük sınıftan (titan'ları gemi olarak saymıyorum ) gemi dahi alabilirsiniz ama yeni karakterin onlara binmesi en az 6 ay sürer.
    Karakter satın almak için eski oyuncular bilgi sahibi olabilir, hatta ingiliz kemal kendi karakterlerinden birisini satmıştı, onlar sana yardımcı olabilirler.

İyi oyunlar.

• ya arkadaslar lutfen yardım edın delı olacam oyunu kuruorum 14 deneme surelı acc aldım daha onceden bu oyunu oynuyodum askerden geldıkten sonra tekrar download edıp oynayasım geldı ama ne ala oyunu gırmıo
    logın olunca bu hatayı verıo incompatible release die bır hata verıo oyunu kapatıo acep bu hatayı goren bılen warsa bı yardım edebılırmı lutfen
  • şansına patch geldiği gün girmeyi denemişsin:) heralde şimdiye girmişsindir ama patchi yükleyip
  • yok hocam daha gıremedım yıne aynı hatayı verıo :P yapacak bırsey yok bıdaha ındırecem deneyecem
  • "incompatible release" bu hata sende yüklü olan client ın versiyonunun eski olduğunu belirtir, tekrardan yüklersen sorun kalmaz büyük ihtimalle
  • quote:

Orjinalden alıntı: LewsTherinThelamon

@ramazanavci

Hevesinizi kırmak gibi olmasın, ama oyuna başlar başlamaz elinizde olacak milyarlarca ISK işinize yaramaz, savaş gemisine binmeniz zaman alır, kaldıki bunun silahı var, ekipmanı var, size sorun çıkartacak olanı bunların parası değil, yetenekler. O kadar çok yetenek geliştirmek lazım ki, belki bir ay boyunca verimli bir şekilde savaş gemisi (battleship) kullanmayı unutabilirsiniz. Nacizane tavsiyem, oyuna başlayın, dinamiklerini öğrenin, ondan sonra eğer gerçek para ile yatırım yapıp aksiyona dalmak istiyorsanız karakter satın alın, sağlam bir karakter ile zaten birkaç saatte 100 milyon ISK kazanırsınız, ve aksiyona girdiğiniz zaman en önemli iki şeyden birisi karakterin yetenekleri olduğu için (diğeri oyuncunun yeteneği ) işinize daha çok yarar. Parayı iyi bir karakter ile kazanmanız zaten sorun olmaz, sağlam bir savaş gemisi ve ekipmanları yaklaşık 200-250 milyon tutar (abartılınca milyarları da bulabilir, ben işe yarıyacak ve kaybetmeyi göze alabileceğiniz eşyalarla donatıldığını varsayıyorum), ve aksiyona genelde en fazla savaş gemisi ile girilir, kurulan filonun bir kısmı büyük bir kısmı küçük gemilerden oluşur, bu nedenle aksiyona girmek için servet gerekmez. Cruiser yada battlecruiser sınıfı gemi + sağlam bir karakter ikilisi, doğru item'larla doğru taktiği kullanarak çok şeyler başarır. Bu nedenle parayı ikinci planda düşünebilirsiniz. Zaten o paraya capital ship denen en büyük sınıftan (titan'ları gemi olarak saymıyorum ) gemi dahi alabilirsiniz ama yeni karakterin onlara binmesi en az 6 ay sürer.
    Karakter satın almak için eski oyuncular bilgi sahibi olabilir, hatta ingiliz kemal kendi karakterlerinden birisini satmıştı, onlar sana yardımcı olabilirler.

İyi oyunlar.

öncelikler ilginiz için teşekkür ederim karakter satın almak daha mantıklı ama güven meselesi büyük sıkıntı yaratıyor ondan dolayı biraz karakter alma olayına soğuğum birde karakterler ne civarda satılıyor

• http://forum.paticik.com/list.php?53

bu siteye nası bi karakter almak istediğini yazıp konu açarsan ordan yardımcı olurlar.

http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=channel&channelID=734105

burayıda oyun parasına char almak istersen incele biraz.

daha önce oyuna yeni başlayan arkadaşların capital buuk sağlam gemi die bs açtıktan sora kapital skillerini açmak istediğini duymustum,evemon daki gemiye binmek için gereken skillerin süresi sizi kandırmasın, bi gemiyi hakkını vererek kullanmak için ana skiller dısında yan skillerinizinde çok ii olması lazım.yani yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem, kapitalden önce açılcak çok fazla gemi var ,ilk hedeflerinz onlar olsun..

yukarda kapital yazısını görünce aklıma geldi söliim dedim:)

• steamdan şuan 21 gün free tiral indiriyorum.bakalım süper bir oyuna benziyor 21günden sonra da devam etmeyi düşünüyorum herkese iyi oyunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanay54

Pure Blind'de Guristas'larla kucaklaşırken :)
    Güzel gemi. Character'inin adını okumaya çaıştım ama beceremedim. Nedir?

PureBlind dan taşındım
    karakterim ise VatooVatoo
  • Oyunu çözemedim bi türlü ya :(

Home Station'a git diyo o nerde :(
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.