Şimdi Ara

EVE ONLINE rehber,paylaşım (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
6
Favori
93.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna yeni başladım EVE-ONLİNE'yi tebri ediyorum gerçekten çok başarılı bir iş yapmışlar... gerçekten cok güzel suan free acc leyim ama arkadasımla beraber Paralı yaptırcaz... İngilizcem konuscak kadar iyi değil questleri anlıyorum ama konusma sorunum war türkleride bbulamadım bana yardımcı olurmusunuz... yardımlarınızı bekliyorum msn verirseniz cok makbule geçer xD
  • :::Banner::: ve Kokusuz77 aramıza hoşgeldiniz. Bu oyun gerçekten çok iyidir bir kere mantığını anlayıp oyuna ısındınızmı müptelası olacaksınız. Ama merak etmeyin sizi asosyal yapacak başına bağlayacak ne kadar çok oynarsam o kadar gelişirim tarzı oyunlarda değil. Bu oyunda skill geliştirmek sadece zamana bağlı.

Banner tutorial'i sonuna kadar yaparsan oyunun temel kısmıyla ilgili çoğu şeyi anlarsın gerekirse eline al sözlüğü otur başına.

Türk oyuncuların bulunduğu kanallar: Turksih Coffee, Turksquad, Scalar Academy

Bu kanallarda takıldığınız herşeyi sorabilirsiniz çoğu kişi size yardımcı olacaktır.

NOT: :::Banner::: Sol menüde Assets yazan bir buton var bu buton hangi sistemde ne eşyan var onu gösterir. Ona basarsan büyük ihtimalle Home Station'ı bulursun. Home Station'ın bulunduğu sisteme gidip aynı yerden sağ tuş Dock dersen işlem tamam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanay54 -- 5 Mayıs 2009; 14:39:48 >
  • Arkadaşlar bende eve online ' na yeni üye oldum 14 günlük trıal acc ile oyuna basladım ancak bazı sorunar yaşadım
    mesala kamera ayarlarını nasıl değiştirebiliceğimi bilen varsa soylersenız güzel olur sürekli geminin ön tarafına bakmaktan sıkıldım birde sadece mouse ile mi gemi hareket ediyor ...

arkadaşlar anlıyacağınız klavye ile ilgili bir rehber hazırlarsanız mesala şu tuş şu işe yarıyor bu tuş hiç bir işe yaramıyor fln
    hazırlamassanızda en azından kamera sorunuma çare bulun lütfen
  • Kanaldaki Arkadaşlar gerçektende inanılmaz yardımcı oluyor bir soru soruyorsun herkez cevap veriyor kimse başından atmaya çalışmıyor =)
  • sky turk gemini fare ile kullanabiliyorsun
    sanrım birkaç kısa yol tuşu varmış kananalda muhabbeti geçrken duymuştum ama hatırlamıyoruym bende

buara kokusuz77 dediğin doğru
    oyundaki türkler gerçekten ileri derecede yardım sever ve bıkamdan birşleyler öğretiyorlar
    yaş ortalamasının bunda etkisi gerçekten büyük
    çoğu iş hayatının içinde olan insnalar kalanıda üni. seviyesinde eğitim görenler
    bu açıdan gerçekten kaliteli
  • quote:

Orjinalden alıntı: x264

steamdan şuan 21 gün free tiral indiriyorum.bakalım süper bir oyuna benziyor 21günden sonra da devam etmeyi düşünüyorum herkese iyi oyunlar

steamden indirince ne değişiyor kod falanmı veriyorlar acaba
    ben şuan normal versiyonu indiriyorum kendi sitesinden 14 günlük deneme süresi veriyor
    bunu 21 gün yapabilirmiyim
    bilen biri varsa cevap bekliyorum :)
  • İstiyene Buddy atabilirim. + 30 gün bedava ekleniyor free trailer'a...
  • Tekrar merhaba,

arkadaşın sorduğu soruya karşılık olarak oyunda klavye kısayollarını esc bastığınızda çıkan ekranda görebileceğiniz bir tab var. Yanlız şunu belirtmeliyim ki CCP bu konuda biraz katı. Bütün hareketleri atayabileceğiniz biz kısayol sistemi bildiğim kadarıyla halen yok.

Oyunun oynanışına senelerdir çok fazla bir extra katmadılar. Oynanış mouse ile overview yada direk oyun ekranından tıkla ve etkileşime geç şeklinde. yani gemiye çok fazla uzayda esnek hareket kabiliyeti katmamışlar.

Akşamları Scalar academy kanalında serkanay nick'i ile online oluyorum. gerçi bana kalmadan o onda online olanların çoğu size cevap verecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kokusuz77

İstiyene Buddy atabilirim. + 30 gün bedava ekleniyor free trailer'a...

yanlış anlaşılma olabilir, sen birine buddy attığında, 30 gun sana eklenir, attığın kişiye diil...

tabi attığın kişi oyunu paralı oynamaya başlarsa.
  • up

aynı zamanda bi soru sorayım

arkadaşlar ben oyunu biraz oynamışlığım var karakter yaratma fln fakat fighter açacağım hangi attributler benm için önemlidir forumu baştan sona okudum çok yararlı bilgiler edindim fakat att. olayında int. araştırma yaptığımda daha farklı sıralama yapanlar çıkıyo tecrübeli biri lütfen söyleyebilirmi?

ve internette araştırırken solvaging mi neydi öyle bişy gördüm çöp toplama gibi bişy yazmışlardı biraz açıklarmısınız?

daha önce oynadığım karakterlerde destroyer e kdr çıktım gayet normal fakat sonra görevler mi zor geliyo yoksa ben mi zor görevler alıyorum bilmiyorum ha birde şimdi geldi aklıma bir veye 2 şirket için çalışmaya çalışıyorum bi ajana gidiyorum 1 görev veriyo sonra vermiyo sürekli görev veren ajanları nasıl bulabilirim :S

yapılan tüm açıklamalar için teşekkürler kısmetse bu akşam( download ediyom) cemo702 nicki ile oyuna giriş yapacağım quantum rise da bırakmıştım :D inş hatasız bi karakter olur sürekli oynarım

• ATTB. sorunla ilgili; Bende çok ii değilim bu konuda ve ustaların birinden yardım istemiştim bana açtırdığı karakter Caldari Achura; Skill Base attb.ler:
    Int. +4
    Percep. +11
    Char. +1
    Willp. +2
    Mem. +1

Ayrıca oyuna yeni gelen özelliklerden biri: yılda 1 kere attb. lerini değiştirebiliyorsun. O yüzden çokta kafana takma :)

Salvaging denilen olay; patlayan gemilerden çıkan wreck'denilen hurdaları geri dönüşüm olarak kullanılmasını sağlayan araç. Gemide High slot'a takılan Salvager I modul ile yapılyor ve bunun için salvagin skill geekmekte.

Görevler zor değilde. seçilen gemi daha önemli gibi bence. destroyer bu oyundaki en gereksiz ve işe yaramaz gemi. onun yerine cruider ile daha başarılı işler yapabilirsin. Tabi birde skillerde kaynaklanan zorlanmalar olabilir. yani demek istediğim skill'lere bağlı gemiyi fitlerken kullandığın moduller zayıf kalabilir. bundan dolayı zorlanmış olabilirsin.

Mission yaparken mümkün olduğunda tek şirket ile gidersen daha rahat standing kazanır ve daha hızlı üst level ajanlar ile çalışırsın. bunun için extra standing kazanmanı sağlayacak skiller dahi mevcut.

FLY SAFE

• çok teşekkür ederim salvaging olayından çok büyük kar yaptım ama kargonuzun büyük olmasıda lzm hem itemleri toplayım hem salvaging yapmak zor olur yoksa 14 günlük paketin 7 günü kaldı oyun içinde birçok yardım eden arkadaş çıktı

birde lvl 2 görevlere kaç standing isityor?
  • Ben iş değişikliği sebebiyle bu sıra giremiyorum. Bilgisayarım değişti EVE gitti ve yoğun bir tempo gece gündüz iş. Oyunda malesef yardım edemedim. Ama eminimki bir çok arkadaşım yardımda bulunmuştur.

Lvl2 mission ile ilgili soruna cevap olarak çeşitlilik gösteriyor diye biliyorum sana yardımcı olması için bir site vereyim.

www.eve- agents.com
  • http://eve-survival.org/wikka.php?wakka=MissionReports

görev infolarıyla ilgili bir site. bu siteden yapacağınız görev ile ilgili güncel bilgileri edinebilirsiniz.
  • Görevlerden başka birde plex'lerle ilgilen bu sıra Plex moda
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanay54

Görevlerden başka birde plex'lerle ilgilen bu sıra Plex moda

serkenay daha dün akşam 7 tane 4/10 yaptık hepsi cacık çıktı.

HSKTR Estergon

edit

http://www.youtube.com/watch?v=W-wL8bGCWCQ&feature=PlayList&p=B38D874AF8324F64&playnext=1&index=25
    bu overwiev settingini anlatıo güzelce

http://www.youtube.com/watch?v=xtAgtrp4Uj0&feature=related
    bu safespot almayı

http://www.youtube.com/watch?v=PayTWKxtn6I&feature=related
    bu tackle yapmayı

http://www.youtube.com/watch?v=99kRIbp4FBQ&feature=related
    scanner la adam bulmayı

http://www.youtube.com/watch?v=bdoR7mhyWe8&feature=related
    buda interdictor kullanmanın püf noktaları

bilmeyenler için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xpantheroo -- 28 Haziran 2009; 17:13:58 >

• 4/10 da zaten öle büyük paralar kazanamazsın ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: megetege

4/10 da zaten öle büyük paralar kazanamazsın ki.

arada 500-600m lik itemler atıyor. tamamen şans.
  • Bu oyunu yaklaşık 1 aydır inceliyorum ne yazıkki türkçe olarak fan siteleri az ve yetersiz ing olayımda olmadığından bir türlü oyuna başlayamadım içimde bir uhde kaldı. Gercekten bu oyunu o kadar oynamak istiyorum ki anlatamam cd side ucuzdu 49tl 2 ay bedava giriş hakkı felan veriyordu. keşke ii bir fan forumu olsada bizde bir şeyler öğrenip korkmadan oyuna başlasak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: joujoi

Bu oyunu yaklaşık 1 aydır inceliyorum ne yazıkki türkçe olarak fan siteleri az ve yetersiz ing olayımda olmadığından bir türlü oyuna başlayamadım içimde bir uhde kaldı. Gercekten bu oyunu o kadar oynamak istiyorum ki anlatamam cd side ucuzdu 49tl 2 ay bedava giriş hakkı felan veriyordu. keşke ii bir fan forumu olsada bizde bir şeyler öğrenip korkmadan oyuna başlasak.

siz yeterki başlayın web de geniş türkçe kaynak olmasada oyun içersinde yeni başlıyanların eğitildiği bir çok türk corp mevcut ve bir çok insan hiç sıkılmadan sorulan soruları cevaplamaktadır ^^
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.