Şimdi Ara

Eve SU SEBİLİ alınır mı? Alan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eve su sebili almak istiyorum ama ne kadar mantıklı bilemedim.. sürekli sürahi doldur soğut vs. istemiyorum. Çok fazla elektrik yer mi bu alet? Kullanan var mı?

• Kullanıyorum çok kullanışlı oluyor tavsiye ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektriğini hiç hesaplamadik.Alacaksan yazın al.Iki tarafindan da bardak doldur mümkün mertebe.Yoksa yosun tutabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evde gereksiz olur bence damacanayı normal kullanmak varken

• Kullanıyorum hocam sıcak su tarafını kapalı tutuyorum sadece soğuk açık mis gibi her saat soğut suyum var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbo Turtle

Eve su sebili almak istiyorum ama ne kadar mantıklı bilemedim.. sürekli sürahi doldur soğut vs. istemiyorum. Çok fazla elektrik yer mi bu alet? Kullanan var mı?

Benim çoğu arkadaşımda var
    Konforlu mu daha mı iyi?Evet
    Ama paraya değer m? Pek sanmam.

Biz 5 litrelik su kullanıyoruz onun yerine damacanada değil
  • Peki 180 liraya aşağıda vereceğim linktekini alsam işimi görür mü? İlle de para dökmek gerekir mi sebile? 3 seçeneği varmış bunun. Normal, sıcak, soğuk. Ya da daha ucuzu ve fiyat performans ürünü varsa önerir misiniz?

SU SEBİLİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Peki 180 liraya aşağıda vereceğim linktekini alsam işimi görür mü? İlle de para dökmek gerekir mi sebile? 3 seçeneği varmış bunun. Normal, sıcak, soğuk. Ya da daha ucuzu ve fiyat performans ürünü varsa önerir misiniz?

SU SEBİLİ

Bizim ki bosch marka çok bir özellik beklemeye gerek yok zaten sebilden en fazla damacana üstten takılmayan olan modellerden olabilir.Sıcak soğuk suyu veriyorsa yeterdir bence ama tasarımda önemli bana göre.

• dawras kullanıcısına yanıt
    Benim için tasarım da önemli değil ya, 3 gün sonra bozulmasın yeter. Piyasayı bilmiyorum şimdi 180'e bu var bundan sonra 400 küsura var. Kafam karıştı. Çok mu kalitesiz diye düşündüm
  • dawras kullanıcısına yanıt
    hocam bir de çok elektrik tüketir mi bu alet..? Soğuk 85 W Sıcak 420 W yazıyor benim verdiğim modelde.
  • quote:

Peki 180 liraya aşağıda vereceğim linktekini alsam işimi görür mü? İlle de para dökmek gerekir mi sebile? 3 seçeneği varmış bunun. Normal, sıcak, soğuk. Ya da daha ucuzu ve fiyat performans ürünü varsa önerir misiniz?

SU SEBİLİ

Sizin içinönemli olan içindeki soğutma haznesinin büyüklüğü küçüklüğü olmalı... Ona göre çabuk soğutur veya daha çok sualabilirisniz.

• Biz çeşmeden içiyoruz kış da geldi buz gibi
  • Gayet kullanışlı oluyor, cok rahat ediyoruz. Kesinlikle almalısın hocam.

• Hiç sağlıklı değiller üstelik olduğu gibi plastik tadı alıyorum ben sebilden su içince

• Bence süper bizde var öneririm

• quote:

Eve su sebili almak istiyorum ama ne kadar mantıklı bilemedim.. sürekli sürahi doldur soğut vs. istemiyorum. Çok fazla elektrik yer mi bu alet? Kullanan var mı?

Çok iyi ve pahalı şeyler almana gerek yok. 2 cesmeli olanlarindan al bence ve sıcak su için çok kullanma. Yani isiticisini kapalı tut. Su kaynatmak kettle kullanmanı öneririm. Sebil suyu kaynatmiyor sadece ısıtıyor.

Ayrica önemli olan noktası cesmelerden ne kadar su aktığı. Cılız bi su akiyosa bardağı doldurmak için cok beklemen gerekiyor. Şişe veya Sürahi doldurmak zaten ölüm. Su akışı fazla olan bir model tercih etmelisin. Bunun dışında çeşmeler geçmeli değil Vidalı olursa kırıldığı zaman değiştirmek kolay olur.

Ek özellik olarak altında buzdolabı olanları var ancak elektrik sarfiyatini arttirir.

Ama genelolarak su sebilleri elektrik tasarrufu sağlar. Çünkü dolabın kapağını suiçmek için sürekli açıp kapatmayacaksin.

• Biz kullanıyoruz gayet de rahat oluyor

• bizde var gayet güzel oluyor öneririm

• Guney veya Batida sicakda cok ise yariyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogues

Hiç sağlıklı değiller üstelik olduğu gibi plastik tadı alıyorum ben sebilden su içince

Ya sizin sebilde öyledir yada kullanılmamış sebilden içmişsinizdir hocam ilk 4-5 gün bizimde öyleydi sonra düzeldi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.