Şimdi Ara

Tamamı çelik ya da cam kettle var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
26.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, eski kettle bozulunca, marka adına güvenip electrolux kettle almıştım hepsiburadadan. İnanılmaz kötü bir plastik kokusu çıkarıyor. O kadar sirkeli suda bekletmeme, kaynatmama rağmen geçmedi, tadı suya da geçiyor ve içilmiyor. Daha da hayatta electrolux mutfak aleti almam. Fiyatına göre kalitesiz bence. Kapağının altı ucuz plastik vidalar açıkta falan.

Neyse, Bakıyorum piyasada çelik ya da daha iyisi cam kette'lar var. Fakat bunların ya iç aksamında ya kapak kısmında gene plastik var. İçinde ve kapağında hiç plastik aksam barındırmayan tamamı çelik ya da cam kettle var mı bildiğiniz?

• Senin su ısıtıcısında uranyum mu var ki radyoaktif ışıma yapıyor? :))

alfa, beta ve gama parçacıkları sadece dengesi çabuk bozulan elementlerin çekirdeklerinden yayılır. Rezistans metali radyasyon yüklü parçacık yaymaz.

Rezistanstaki elektrik akımı da alternatif akım olduğundan ve 50 Hz. olduğundan suyun rezonans frekansı olan 2.45 GHz =2,450,000,000 Hz' in yanından bile geçmez. Mikrodalgadan da etkilenme olmaz.

Resmen destekli sallamışsın.

Konyalı Bilim Adamları'ndan mısın nesin ?
  • Bir ara bende aradım ama bulamadım, siemens alayım dedim heryeri çelik gibi olsada kapağı rezil plastik o yüzden gene phlıps almaya karar verdim hiç değilse koku gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Arkadaşlar merhaba, eski kettle bozulunca, marka adına güvenip electrolux kettle almıştım hepsiburadadan. İnanılmaz kötü bir plastik kokusu çıkarıyor. O kadar sirkeli suda bekletmeme, kaynatmama rağmen geçmedi, tadı suya da geçiyor ve içilmiyor. Daha da hayatta electrolux mutfak aleti almam. Fiyatına göre kalitesiz bence. Kapağının altı ucuz plastik vidalar açıkta falan.

Neyse, Bakıyorum piyasada çelik ya da daha iyisi cam kette'lar var. Fakat bunların ya iç aksamında ya kapak kısmında gene plastik var. İçinde ve kapağında hiç plastik aksam barındırmayan tamamı çelik ya da cam kettle var mı bildiğiniz?

Bu ürünü 1,5 yıldır kullanıyorum, memnunum. sadece filtre çerçevesi plastik. Taban ve cam arasında silikon conta var.

https://www.homend.com.tr/
    Homend Thermowater 1606 cam kettle
    http://www.homend.com.tr/thermowater1606.asp

Bu cihazı da bir tanıdığımıza ev hediyesi olarak aldık. ketıl kısmında hiç bir plastik aksam yok, sadece kapağı plastik.

Sanırım piyasada %100 çelik veya cam olan ketıl yok galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: egenin_efesi

quote:

Arkadaşlar merhaba, eski kettle bozulunca, marka adına güvenip electrolux kettle almıştım hepsiburadadan. İnanılmaz kötü bir plastik kokusu çıkarıyor. O kadar sirkeli suda bekletmeme, kaynatmama rağmen geçmedi, tadı suya da geçiyor ve içilmiyor. Daha da hayatta electrolux mutfak aleti almam. Fiyatına göre kalitesiz bence. Kapağının altı ucuz plastik vidalar açıkta falan.

Bu ürünü 1,5 yıldır kullanıyorum, memnunum. sadece filtre çerçevesi plastik. Taban ve cam arasında silikon conta var.

https://www.homend.com.tr/
    Homend Thermowater 1606 cam kettle
    http://www.homend.com.tr/thermowater1606.asp

Bu cihazı da bir tanıdığımıza ev hediyesi olarak aldık. ketıl kısmında hiç bir plastik aksam yok, sadece kapağı plastik.

Sanırım piyasada %100 çelik veya cam olan ketıl yok galiba.
    Cam görünenlerin bile hiçbiri tam cam değil, özel cam ve bir madde karışımı.

Aslında sanıyorum en sağlıklısı seramik tiryaki demleme ama o da işte çok büyük oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Aslında sanıyorum en sağlıklısı seramik tiryaki demleme ama o da işte çok büyük oluyor.

Alıntıları Göster
    Artık hiç bir şeyde eski kaliteler kalmadı, herşey plastik, hem de ucuz, sağlıksız çin plastik. Tüm üreticilerin gözleri para hırsından kanlanmış. 60-80'ler arası üretilen elektrikli aletlerin malzeme kalitesine bakın bir de şimdikilere.

• Bosch paslanmaz celik su isiticisi kullaniyorum. Modelini internetten bulamadim. Cok kaliteli, oneririm boschun kettlelarini. Yarin editlerim mesaji.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosisli Süt -- 28 Ekim 2012; 4:31:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Bosch paslanmaz celik su isiticisi kullaniyorum. Modelini internetten bulamadim. Cok kaliteli, oneririm boschun kettlelarini. Yarin editlerim mesaji.
    arçelik gusto kullanıyorum,memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jannock

arçelik gusto kullanıyorum,memnunum.

Alıntıları Göster

Bosch TWK1201n

Su haznesi komple çelik, çok kullanışlı bir su ısıtıcı.
    Kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthz -- 1 Kasım 2012; 11:37:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fthz

Bosch TWK1201n

Alıntıları Göster
    Ben kettle yerine linkteki çay makinesini tavsiye ederim. Tamamı cam olup ne koku ne başka bir olumsuz özelliği yok. 3-4 senedir kullanıyorum. Alt kısmını sadece kettle olarak da kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi index -- 1 Kasım 2012; 15:19:31 >

• quote:

Bosch paslanmaz celik su isiticisi kullaniyorum. Modelini internetten bulamadim. Cok kaliteli, oneririm boschun kettlelarini. Yarin editlerim mesaji.

360 derece dönme özelliği var mı? Bir de suyu ısıtma hızı nasıl?
  • quote:

quote:

İstediğin gibi koy, çalışıyor, yerine oturmadıysa çalışmıyor. Su miktarına bağlı hızı, ama genellikle 2 bardak çay suyunu 45 saniye de kaynatıyor. Güzel yani. Bulamadım linkini, herhalde kalkmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthz

Bosch TWK1201n

Bir sürü kettle baktım piyasada %100 saglikli olanı bu.Hiçbir plastik akşam yok su haznesinde.

• quote:

quote:

En sağlıklı olanı yukarıdaki bosch kettle.360 ° dönebiliyor.Max seviyedeki suyu 1,7 lt 5 dk da isitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

quote:

En sağlıklı olanı yukarıdaki bosch kettle.360 ° dönebiliyor.Max seviyedeki suyu 1,7 lt 5 dk da isitiyor.

Alıntıları Göster
    http://www.ucuzu.com/kettle-su-isitici-c3173/bluehouse/bh230ek-bollire-p40865289/

şunun tipine bayıldım ...

• Tamamı cam ben göremedimde bulamadım da belki vardır ama alt taraf için problemli olabilir. Çoğu zaman sağa sola çarpabiliyoruz kırılabilir ihtimalde olsa tehlike barındırıyor.
    Fakir ve Tefalin 2 modeli var
    Birincisi 149,90 TL

İkincisi 159,90 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LooPuS_t -- 25 Şubat 2014; 22:11:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LooPuS_t

Tamamı cam ben göremedimde bulamadım da belki vardır ama alt taraf için problemli olabilir. Çoğu zaman sağa sola çarpabiliyoruz kırılabilir ihtimalde olsa tehlike barındırıyor.
    Fakir ve Tefalin 2 modeli var
    Birincisi 149,90 TL

İkincisi 159,90 TL
    homend in 1607 cam kettle ını aldım. şimdi deniyorum en az 10 kere kaynatmama rağmen plasitk kousu gelyor iğrenç bi şekilde

• LooPuS_t L kullanıcısına yanıt
    Tamamı cam olan çay makinesinde Arzum zamanında sattı ama şimdilerde var mıdır, bilmiyorum.
    Cam Kettle genelde piyasada satan, koşan ürün değildir maalesef. Forumlarda popüler gibi görünse de, Anadoluda geleneksel kanalda yani en çok satışın yapıldığı yerde halkın talep ettiği bir ürün değil. O yüzden model ve adet kısıtlı olur markalarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black exodus

Tamamı cam olan çay makinesinde Arzum zamanında sattı ama şimdilerde var mıdır, bilmiyorum.
    Cam Kettle genelde piyasada satan, koşan ürün değildir maalesef. Forumlarda popüler gibi görünse de, Anadoluda geleneksel kanalda yani en çok satışın yapıldığı yerde halkın talep ettiği bir ürün değil. O yüzden model ve adet kısıtlı olur markalarda.
    Elektrik kablosu da dahil mi :)
    Tamamı yok dostlarım.
  • quote:

Hocam kaç tane ürün inceleyerek bu kanıya vardınız merak ettim. Lakin bilmeniz gerekli; gövdesi tamamı ile cam, %100 cam olan su ısıtıcıları ve çay demleme cihazları var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: izazen

quote:

Hocam kaç tane ürün inceleyerek bu kanıya vardınız merak ettim. Lakin bilmeniz gerekli; gövdesi tamamı ile cam, %100 cam olan su ısıtıcıları ve çay demleme cihazları var...

Eğer böyle %100 camdan var ise marka model belirtir misiniz, belki beğenir alırız. Neticede kırılma, çatlama vs. riski
    yüksek ama olsun madem varmış merak ettim çünkü

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.