Şimdi Ara

Evelynn Rework tanıtımı geldi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://tr.leagueoflegends.com/tr/featured/champion-reveal-evelynn

Eskisinden çok çok daha başarılı ve iyi bir gap closer olduğu gibi sağlam da bir mobiliteye sahip olmuş.

Yıllardır oynadığım ama bazı şeylerden geri kaldığını düşündüğüm bu champı uzun bir süre instaban/pick olarak göreceğimizden eminim.

Ben troll build kastığım için en çok da skill statlarını merak ediyorum, surrender at 20 de sürekli ekleme yapıyorlar fakat base hasar ve ap (varsa ad) oranlarını henüz girmemişler. Umarım ad den de scale olabiliyordur. Muramana kasarım yine deli gibi .

Bir de o mana yenileyen pasifi gitmiş can yenileme gelmiş, buna büyük nerf atarlar diye düşünüyorum, zira işi bilen bir Evelynn potsuz bile orman dönebiliyor şu anki dilimde.

Karakterin Hiçlik Değneği için "Soo big" deyişi de beni bende aldı ayrıca.

• eskisinden daha azgın olmuş eve

twisted fate doyuramamış bunu
  • SerkanHur kullanıcısına yanıt
    Serkancım seni ben bir doyururum ygs(adı artık her ne olacaksa)yi ayakta çözersin abaza velet seni. Hormon saçmaktan başka bir s*kim yapmıyorsun şu forumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isla Tortuga kullanıcısına yanıt
    şikayet etmiçem
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

şikayet etmiçem

Serkancım yakın akrabalarıma sövmek istemiyorum, lütfen...
  • Ultisini anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ecthelion007

Ultisini anlamadim

Quinn e'si gibi düşün qnq

• Heroda görünüş olarak dişi Balanar havası var. Ama ultisi biraz tuhafıma gitti. Evelyn her zaman Tf başlatan rolünde karşımıza çıkıyordu. Burada ultisi görünüş olarak defansif duruyor. Kendisini kullanım alanının bayağı dışına çıkartıyor. Eskisinden biraz daha az dayanıklı hale getirmişler. Burada da görevi tf başlatıp en kötü durumda canları az olanlara ulti atıp kaçmak olarak görev belirlemişler. Bu arada splash art ları acayip seksi olmuş belirtmeden geçemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Heroda görünüş olarak dişi Balanar havası var. Ama ultisi biraz tuhafıma gitti. Evelyn her zaman Tf başlatan rolünde karşımıza çıkıyordu. Burada ultisi görünüş olarak defansif duruyor. Kendisini kullanım alanının bayağı dışına çıkartıyor. Eskisinden biraz daha az dayanıklı hale getirmişler. Burada da görevi tf başlatıp en kötü durumda canları az olanlara ulti atıp kaçmak olarak görev belirlemişler. Bu arada splash art ları acayip seksi olmuş belirtmeden geçemeyeceğim.

Eski ratiolarından ötürü ne giysen yakışır tarzı vardı, ancak yine de ganklerinde, gap closer ve CC olmamasından ötürü eliboş dönme ihtimali çok yüksekti. Buna rağmen vasat ama etkili bir ultisi vardı hasar yönünden; ancak iyi bir şekilde tf başlatıp frontline olabiliyordun.

Şimdi bakıyorum zorda kaldığından yakından duvar yoksa sadece ölmeni geciktiriyor, buna rağmen hasarı dillere destan c-play yaptırmıyor neredeyse, ormanı aralıksız 7 8 levela kadar dönebilecek kadar seri ve dayanıklı olmasına rağmen, hero eski mekaniklerinden tamamen uzaklaşmış, hani Poppy, Galio reworkları gibi hafif de olsa eskisi andırma olayına girmemişler, bildiğin yeni bir şampiyon kitini Evelynn e yamamışlar ve mecbur ap kastığından eskisi kadar güven vermiyor, burada görünmezlik olayına girmiyorum zira çabuk 6 oluyor eskisine oranla. Ben oftank Eve ile rakibin arasına girip 2-3 kill alıp çıkabiliyordum eskiden, şimdi tfde rakibin tüm kaynaklarını tüketmesini bekle ve müsait pozisyonda dal. Takımın kötü yakalanmışsa sonuca pek etki edemiyor. Late gamede inanılmaz düşüyor olmasına girmiyorum, eskisinden bile beter. Kaostan beslenmesi için takımında iyi tanklarının olması lazım yoksa lose garanti gibi.

Ne bileyim aylarca bu reworku bekledim ama o güvende olmanın hissini pek vermedi. 250k Evelynn vardı o da fantezi olsun diye oynadığım bir heroydu, benim gözümde tamamen olmasa da rafa kalktı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.