Şimdi Ara

Ever-Buying teki Modern Warfare 2 geldi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet 2.53$'lık Mw2 geldi .Şu an makinamda 1.76fw olmadığı için çalışmıyor.Bende bari resimleri yayınlıyım siz karar verin.

• Diğer başlıkta oyunların kopya olduğunu demiştim. Ne diyelim güle güle kullan...
  • kaç günde geldi?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:39:11 >
  • 28 günde geldi tam olarak
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:39:11 >
  • yanlız coverlı oyunlar için bu fiyat iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xD 3d 5d

28 günde geldi tam olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: xD 3d 5d

28 günde geldi tam olarak

• Niye gülüyorsunuz ki? Çin sitelerinden bedava kargoyla geldiği için genelde 15-30 gün içinde gelir kargolar...
  • doğru ama 28 gün deyince
  • Arkadas dogru demis 28 gun cok iyi ben ebayden iphone kilifi almistim aylar once hala gelmedi honkong'dan :" hala da bekliyorum:/ :D
  • Ilk defa kopya oyunu hem de 2 sene önce cikmis bir oyunu taaa Dünyanin bir ucundan siparis verip 1 ay bekleyen adam gördüm, o may gad..!!

Demek hacim sen Allah korusun Black Ops siparisi vermeye kalksan,2016`da ulasir eline..
  • Nasıl yahu ? Bu oyun back-up mı ? Back-up için mi 28 gün bekledi arkadaş ? Türkiye'de yokmuymuş bu oyun Cover'lı Sticker'lı şekilde.
  • I don't see the point (saskinliktan ingilizceyi söktü!)

Niye siparis ediyosunuz ki, Tr'de oyunlar yok mu bu sekilde, ya da indirin gitsin. (ban kokusu aliyorum)
  • İbretlik konu.
  • Sanırım arkadaş gelecek oyunun orijinal mi kopya mı olduğunu merak etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

Ilk defa kopya oyunu hem de 2 sene önce cikmis bir oyunu taaa Dünyanin bir ucundan siparis verip 1 ay bekleyen adam gördüm, o may gad..!!

Demek hacim sen Allah korusun Black Ops siparisi vermeye kalksan,2016`da ulasir eline..

• You gotta be kiddin' man... What the hell is the point of this purchase, if I may ask?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

You gotta be kiddin' man... What the hell is the point of this purchase, if I may ask?

What can i do?!, sometimes...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardack -- 11 Şubat 2011; 12:16:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.