Şimdi Ara

Everest 5.1 H5402 Digital Ses Sistemi **En sonunda aldım** (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
2
Favori
61.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pardon ya

149 dicektim
  • alan varsa ben de satabilirim....

nakiti toparladim z5000 e gecebilirim...eger alan cikarsa tabi...
    yoksa kullanmaya devam. bu fiyata muhtesem bir alet...
  • up
  • bu aletin bana sıfırı lazım yaw
  • bende araştırdım hic bir yerde kalmamış 0 ı
  • 1 aylık Everest 5.1 H5402 Digital Ses Sistemi satılıktır.
  • satmak isteyen arkadaşlar;
    lütfen elinizdeki sistemle ilgili ayrıntıları(eksik kablo,arıza vs) ve istediğiniz son fiyatı canstb@hotmail.com adresime gönderir misiniz ? ( "konu:h5402" olursa spamlerden ayıklamam kolay olur)
    elinde bu sistemin sadece subwooferı olan ya da sadece onu satmak isteyen varsa o da işimi görür.
    sistemi alıp parçalamayı, elektronik aksamı htpc sistemime entegre etmeyi düşünüyorum. kasa üzerine 6 hoparlör çıkışı yapıp elimdeki mevcut 5.1 sisteminin hoparlörlerini kullanıcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: canstb

satmak isteyen arkadaşlar;
    lütfen elinizdeki sistemle ilgili ayrıntıları(eksik kablo,arıza vs) ve istediğiniz son fiyatı canstb@hotmail.com adresime gönderir misiniz ? ( "konu:h5402" olursa spamlerden ayıklamam kolay olur)
    elinde bu sistemin sadece subwooferı olan ya da sadece onu satmak isteyen varsa o da işimi görür.
    sistemi alıp parçalamayı, elektronik aksamı htpc sistemime entegre etmeyi düşünüyorum. kasa üzerine 6 hoparlör çıkışı yapıp elimdeki mevcut 5.1 sisteminin hoparlörlerini kullanıcam.

biraz zor dostum. başka bir sub a entegre etmek olabilir de htpc ye nasıl entegre edicen..
    bende başka bir sub a entegre düşünmedim değil...

• zor olan kısmı nedir anlamadım? kasa içinde sadece amfi bulunacak. kasanın kullanılmayan cd kapaklarından birine ön paneli yerleştirecem lcd disp, infrared alıcı ve ses düğmesi vs. sorun olacağından korktuğum kısım baskı devrenin boyutları ve beslemenin 12Vdc olmaması.
    amfi ve ön panel boardı fiziksel olarak kasanın içine sığarsa ve beslemeyi de psudan direkt alabilirsem hem uyduları hem de subwooferi dışardan bağlarım diyorum, hadi bakalım olursa foto ve açıklama koyarım.
  • bu kadar ugrasacagina deck li bi ses karti alsana audigy falan ayni fiyata gelir yani ugrasmaya degmez
  • EVEREST H5402 ANKARA KULE TEKNOLOJİ DE 110 $ FİAT VERDİLER İSTEYEN 0312 417 39 58 NOLU TELEFONDAN SİPARİŞ VEREBİLİRLER.
  • Bu ses sistemini nerden temin edebiliriz bilen yokmu arkadaşlar
  • Bursada Uzun çarşı ve ulucami karşısındaki evkur bayilerine gittim iki yerdede yok dediler...Sanki bulunmaz hint kumaşı...Arkadaşlar Bursadan başka nerden temin edebiliriz bu aleti ikinci elden satmayı düşünenler msn adreslerini verebilirlermi iletişim kuralım...
  • tanerer ve Ahir_Zaman arkadaşlarımıza pm atıp iletişim kurabilirsin
  • kriz nedeni ile hdmı lı sistem alamayacağım için satmayı iptal ettim.
  • izmir cad. ıhlamur sokaktaki kule tek. e gittim adam 220 ytl fiyat çekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 28 Mart 2009; 12:46:07 >
  • şu aletin FİLM performansı konusunda bir arkadaş bizi aydınlatsa. filmlerde sessiz sahnelerde kesinti yapıyor mu bu film seyretme keyfini etkiliyor mu? yok mu bir uzman
  • yazilanlardan anladigim kadari ile optic baglantida ses kesilme olayi yasanmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serkan2060

EVEREST H5402 ANKARA KULE TEKNOLOJİ DE 110 $ FİAT VERDİLER İSTEYEN 0312 417 39 58 NOLU TELEFONDAN SİPARİŞ VEREBİLİRLER.

bunu yazdiğin iyi olmuş dostum yaw burdan alayım ben bitane everest
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.