Şimdi Ara

Everest 5.1 H5402 Digital Ses Sistemi **En sonunda aldım** (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
2
Favori
61.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu adreste 1 adet varmış, çünkü sipariş verdim ve hemen ardından baktığımda stok tükendi yazdığını gördüm.
    Ben de mi şu şanslı adamlardanım şimdi?

http://www.marketiks.com/productDetail.aspx?lngProductID=22979

179 TL / 6 Taksitle aldım.

Fiyat iyi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmazekici -- 24 Mart 2009; 23:55:23 >
  • yazilanlardan anladigim kadari ile optic baglantida ses kesilme olayi yasanmiyor

Bir arkadaşımız bu yorumu yapmış,kendisine teşekkür ediyorum. Benim asıl öğrenmek istediğim bu cihazı kullanan arkadaşlar cihazın film performansını beğeniyorlarmı, bu kesiklikten bazıları bahsetmişler hatta bu ürün için "film seyretmek için değil müzik dinlemek için" yorumu yapılmış, cihazı bu açıdan değerlendirebilecek bir arkadaşın yorumunu alırsak bu cihazı almayı düşünenlerede büyük bir iyilik yapmış oluruz.
  • Bu kadar olur,

Aradım sipariş verdiğim yeri az önce. (Teyit amaçlı)
    Stoklarında olmadığını, stok durumunu güncellemeyi unuttuklarını, ödemeyi hesabıma iade edeceklerini...söylediler.
    Sinirlendim...

O kadar da heves etmiştim...

Başka nerden bulabilirim arkadaşlar, var mı bilen?

quote:

Orjinalden alıntı: yilmazekici

Şu adreste 1 adet varmış, çünkü sipariş verdim ve hemen ardından baktığımda stok tükendi yazdığını gördüm.
    Ben de mi şu şanslı adamlardanım şimdi?

http://www.marketiks.com/productDetail.aspx?lngProductID=22979

179 TL / 6 Taksitle aldım.

Fiyat iyi mi?

• Daha önce yaptığım yorumu gözden kaçırdınız sanırım.

quote:

Orjinalden alıntı: muuzoo

Z5500 sanırım çoğumuzun gönlünde yatan aslan fakat yaklaşık 600 liralık fiyatı ile bir çoğumuz için pahalı. Ki çoğumuz apartman dairesinde oturduğumuz için güçlü bir sistemden tam olarak verim alamıyoruz. H5402 Z5500 ile tabiki kıyaslanamaz bunu başta belirtmek istedim.

100-200 lira aralığındaki ürünleri göz önüne bulundurduğumuzda H5402 115 ila 140 lira arasında değişen fiyatı ile (ben aldığımda 115'e almıştım) ve en önemlisi sahip olduğu digital decoder ile fiyat/verimlilik oranında son derece başarılı bir ürün. Bu fiyat aralığında üzerinde dijital decoderi olan bir ürün daha yok.

Sistemin yeterliliği konusuna gelirsek benim gibi yaklaşık 15 metrekarelik bir odanız varsa son derece yeterli gelmekte. Kaldı ki apartman dairesinde oturduğum için sesi sonuna kadar açamıyorum bile. Çoğunlukla 50 ile 60 aralığında kullanıyorum (ses göstergesi 40 tan başlamakta ve 80'e kadar çıkmakta). Bu fiyatta olan bir set için uydular gerçekten kaliteli. Sub bu güçte bir set için yeterli kalite de. Ama bass hastalarını tatmin etmeyecektir o ayrı. Ama çoğunlukla film izleyen biri olduğum için sub bana göre gayet yeterli ve etkili.

Müzik konusuna gelirsek benim için müzik ikinci planda ilk önceliğim film idi ki onda geçer notu aldı zaten. Müzik olarak çoğunlukla enstrumental parçalar,klasik müzik, Türk Sanat Müziği, taksimler, hafif şiddette rock ve son olarak da az miktarda pop gibi birbiriyle son derece alakasız şeyleri dinleyen biri olarak tatmin edici bir set olduğunu söyleyebilirim. Bazı eserlerde prologic modu ne yazkki çok verimli çalışmıyor. O durumda stereo modunda dinliyorum. 5 kanaldan mp3 dinlemeyi sağlayan prologic modu , mp3 ler kalitesizse çuvallıyor. O durumda stereo modu iyi iş çıkartıyor. Yalnız son iki mod theatre ve hall modu bana çok kullanışsız geldi. Gerçi bu kişisel bir görüş ama hani olmasa da olurmuş.

Cihazın kumandası konusuna gelirsek hani biraz daha kaliteli olsa iyi olurmuş diyebileceğiniz türden. Çekim konusunda bende bir sıkıntı olmadı ama sorun yaşayan arkadaşlar oldu. Belki de pillerdendir. Belki de benim sub u koyduğum yerin tam denk gelmesinden kaynaklanmıştır sorun yaşamamam.

Sonuç olarak bu fiyata alınabilecek dahili dijital decoderi olan tek set bu. Benim gibi film tutkunları için ideal. Cihazı dizüstümün optik çıkışı ile kullanıyorum ve hiç bir sıkıntı yok.

• Bu firma güvenilir midir?
    Ankara dışından bu firmaya sipariş veren var mı?
    Hiç bir yerde bulunamayan bir ürün, bu firmada 80 adet varmış...
    Ürünün distribütörü ile görüştüm, çoktandır hiç bir yere ürünü dağıtmadıklarını ve ürünün devamının gelmeyeceğini söyleiler.

Ankara'da olsaydım gidip elden alırdım ama, biraz kıllandım...

Ne dersiniz, yatırayım mı parayı bu firmanın hesabına?

quote:

Orjinalden alıntı: Serkan2060

EVEREST H5402 ANKARA KULE TEKNOLOJİ DE 110 $ FİAT VERDİLER İSTEYEN 0312 417 39 58 NOLU TELEFONDAN SİPARİŞ VEREBİLİRLER.
  • kule teknolojinin hergün önünden geçiyorum izmir cad. gibi çok bilindik biryerde oranın esnaflarından biri, ayrıca dükkana gittiğimde 2 adet görmüştüm kutuda..
    nasıl bir yer derseniz apartman katı ofislerden değil, 25m2 civarı bir dükkan.. orası bana 220 ytl fiyat verdi siz ne fiyat aldınız!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 26 Mart 2009; 17:36:48 >
  • Anladım, teşekkürler.

bana 200 dediler.
  • arkadaşlar ankarada KULE TEKNOLOJİ bilsisayar malzemeleri boş cd-dvd ve oyun konsollarını parekende ve toptan satış yapan güvenilir bir firmadır .80 adet demişler ise 80 adet aldıklarını söylemek istemişlerdir....yoksa şu an ellerinde 80 adet olduğu anlamı çıkarmak yanlış .ama kule teknoloji firmasın dan gönül rahatlığıyla alış veriş yapabilirsin .........
  • Teşekkürler.
    Yok, onu özellikle sordum.
    Siparişi yarın vereceğim, kalır mı stok diye sordum. Kontrol etti ve daha elimizde 80 küsür adet var dedi....

Ama bana da güvenilir geldiler. İlgili oluşları da güzeldi...

Yarın elimde olacak sistem.

Herkese teşekkürler...

quote:

Orjinalden alıntı: princo0644

arkadaşlar ankarada KULE TEKNOLOJİ bilsisayar malzemeleri boş cd-dvd ve oyun konsollarını parekende ve toptan satış yapan güvenilir bir firmadır .80 adet demişler ise 80 adet aldıklarını söylemek istemişlerdir....yoksa şu an ellerinde 80 adet olduğu anlamı çıkarmak yanlış .ama kule teknoloji firmasın dan gönül rahatlığıyla alış veriş yapabilirsin .........
  • hocam sen kaça aldın biri 110 dolar diyo biri 220 tl diyor

adamlar kafalarına göre fiyat mı veriyorlar.
  • http://www.kule-teknoloji.com/news.php

Internet sitelerinde gözükmüyor bu ürün.
  • Arkadaşlar,

EVEREST H5402'de paketten çıkan kablolar yeterli uzunlukta mı?

3,5 - 4 mt. uzaklığa yetişir mi?

Optik kablonun uzunluğu ne kadar?
  • arkadaşlar adamları sureklı aramayın 2 de bir fiyat arttırıyor çakal esnaf bunlarr ;)

bırakın patlasın ellerınde, yada toptan kaca verıyolarsa gideyim toptan alayım ben, alacak herkese de yollarım aleti ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kagan06

arkadaşlar adamları sureklı aramayın 2 de bir fiyat arttırıyor çakal esnaf bunlarr ;)

bırakın patlasın ellerınde, yada toptan kaca verıyolarsa gideyim toptan alayım ben, alacak herkese de yollarım aleti ;)

aynen öle adi herifler neyse arkadaşa söleyecem dükkana bi gitsin pazarlık yapsın adam akıllı fiyat verirlerse alırım.
  • bosuna yollama arkadasını bana sallamadılarsa sordum ellerinde kalmamıs ;)

neyse daha kaliteli bişey buluruz o fiyata pahalı soyluyorlardı zaten;)
  • banada parekende 220 toptan 185 dediler. 185'se veririz dediler. ama garanti koşullarında problem çıkabileceğini düşünüyorum.
    Segment Bilgisayarın türkiye dağıtıcısı Moment Bilgisayar 1seneye yakın ürünün dagıtımını yapılmadığını söyledi garanti sıkıntı çıkabileceğini söyledi.

bankadan havele yapmak ne kadar güvenilir ürün arızalı çıkarsa geri alırlarmı karyo ücreti bizemi kalır vs. sonuçta internetten satış yapmayan bir fırma. intenet alışveriş şartlarına sahip değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoFiX -- 27 Mart 2009; 19:13:19 >
  • Birde unutmadan bü ürünlerin optik çıkışlarında bazen problem çıkabiliyormuş ve tamiride yapılamıyormuş Moment Bilgisayar söyledi. O yünden alan arkadaşlar optik çıkışlarını test ettirip alsın. Yoksa adamlar hem optik hem coax çıkışlı ucuz ve kaliteli ses veren bir cıhazı neden ''artık ithal etmiyeceğiz'(Segment Bilgisayar)' desin. Segment Bilgisayar bu ses sistemi hakkında başka arayanlarda oluyormuş ben sordum o zaman neden ithalatını durdurdunuz tekrar ithal etsenize diye belki ederiz dediler. Yani sizin anlayacağınız ölme eşeğim ölme.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoFiX -- 27 Mart 2009; 19:13:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sulo7392

Birde unutmadan bü ürünlerin optik çıkışlarında bazen problem çıkabiliyormuş ve tamiride yapılamıyormuş Moment Bilgisayar söyledi. O yünden alan arkadaşlar optik çıkışlarını test ettirip alsın. Yoksa adamlar hem optik hem coax çıkışlı ucuz ve kaliteli ses veren bir cıhazı neden ''artık ithal etmiyeceğiz'(Segment Bilgisayar)' desin. Segment Bilgisayar bu ses sistemi hakkında başka arayanlarda oluyormuş ben sordum o zaman neden ithalatını durdurdunuz tekrar ithal etsenize diye belki ederiz dediler. Yani sizin anlayacağınız ölme eşeğim ölme.....

ne zaman konustun da sana o fiyatı verdiler?

ben bugun gorustum elımızde yok dedıler sana nasıl fiyat vermısler anlayamadım ben :D

ayrıca internet alısverıs konusunda haklısın, bu aletlerın kargo ucretlerı nerden baksan 30 tl civarıdır diye dusunuyorum, birde teşhir mal filansa yada sorunlu malsa ugras durr,
    en iyisi gorup deneyerek almak sanırım...

• quote:

ben bugun gorustum elımızde yok dedıler sana nasıl fiyat vermısler anlayamadım ben :D

ayrıca internet alısverıs konusunda haklısın, bu aletlerın kargo ucretlerı nerden baksan 30 tl civarıdır diye dusunuyorum, birde teşhir mal filansa yada sorunlu malsa ugras durr,
    en iyisi gorup deneyerek almak sanırım...

çarşamba günü o fiyatı verdiler. Vay be adamlara bak 80adeti 1günde satmışlar. helal olsun.....! İyi ki de sipariş vermemişim adamlara baksana elinde olmayan ürünleri bize satacaklardı. havele banka vs uğraş dur sonra.

Zaten adamın sesi bana hiç güven vermemişti. birde adamda tam pazarlamıcı ağzı vardı.
  • quote:

en iyisi gorup deneyerek almak sanırım..
    .

quote:

Orjinalden alıntı: yilmazekici

Bu firma güvenilir midir?
    Ankara dışından bu firmaya sipariş veren var mı?
    Hiç bir yerde bulunamayan bir ürün, bu firmada 80 adet varmış...
    Ürünün distribütörü ile görüştüm, çoktandır hiç bir yere ürünü dağıtmadıklarını ve ürünün devamının gelmeyeceğini söyleiler.

Ankara'da olsaydım gidip elden alırdım ama, biraz kıllandım...

Ne dersiniz, yatırayım mı parayı bu firmanın hesabına?

çarşamba günü o fiyatı verdiler. Vay be adamlara bak 80adeti 1günde satmışlar. helal olsun.....! İyi ki de sipariş vermemişim adamlara baksana elinde olmayan ürünleri bize satacaklardı. havele banka vs uğraş dur sonra.

Zaten adamın sesi bana hiç güven vermemişti. birde adamda tam pazarlamıcı ağzı vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoFiX -- 28 Mart 2009; 4:26:47 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.