Şimdi Ara

Everest 5.1 H5402 Digital Ses Sistemi **En sonunda aldım** (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
2
Favori
61.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: muuzoo

Optik çıkıştan bağladıktan sonra ses kartınızın optik çıkışını etkinleştirdiniz mi?. Eğer cızırtı geliyorsa bozuk bir ses yada büyük ihtimal yazılımsal bir sorununuz var. Bazen ben yazılım ayarlarımı bozduğunda yanı sesle karşılaşıyorum. Cızırtıdan ziyade sanki şarkıyı çok hızlı ileri sarmışımda bozuk bir ses elde etmişim gibi oluyor.

yok bende direk cızırtı oluyordu...
    sonunda pc den söküp 5.1 olarak optik çıkışlı dvd playerıma bağladım. şimdi 5.1 ses alabiliyorum...
    yanlız şöyle oldu..
    bb king in konser dvd sini koydum..orjinal dvd...yanlız prologiz modunda çalışmadı...
    sadece dts ve streo dts de çalıştı...

prologic çalışması için müziğin de oözellikte mi olması lazım...

cihazın ses seviyesi güzel ama hala gerçek bir dts ve prologic değerlendirmesi yapabilecek film seyredemedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilelma -- 18 Şubat 2009; 0:24:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kizilelma

quote:

Optik çıkıştan bağladıktan sonra ses kartınızın optik çıkışını etkinleştirdiniz mi?. Eğer cızırtı geliyorsa bozuk bir ses yada büyük ihtimal yazılımsal bir sorununuz var. Bazen ben yazılım ayarlarımı bozduğunda yanı sesle karşılaşıyorum. Cızırtıdan ziyade sanki şarkıyı çok hızlı ileri sarmışımda bozuk bir ses elde etmişim gibi oluyor.

sonunda pc den söküp 5.1 olarak optik çıkışlı dvd playerıma bağladım. şimdi 5.1 ses alabiliyorum...
    yanlız şöyle oldu..
    bb king in konser dvd sini koydum..orjinal dvd...yanlız prologiz modunda çalışmadı...

cihazın ses seviyesi güzel ama hala gerçek bir dts ve prologic değerlendirmesi yapabilecek film seyredemedim...

DTS te çalışması daha iyi. Prologic modu sanal bir dağıtım sağlıyor. Normalde 5 kanal olmayan sesleri özel hesaplama yöntemlerinden geçirerek 5 kanala dağıtmaya yarar Prologic. Bilgisayardan bağladığımda mp3 dinlerken prologic seçebiliyorum ya da stereo. Eğer mp3 kalitesi düşükse prologic de çok başarılı bir sonuç sağlamıyor.

• quote:

quote:

quote:

yanlız şöyle oldu..

DTS te çalışması daha iyi. Prologic modu sanal bir dağıtım sağlıyor. Normalde 5 kanal olmayan sesleri özel hesaplama yöntemlerinden geçirerek 5 kanala dağıtmaya yarar Prologic. Bilgisayardan bağladığımda mp3 dinlerken prologic seçebiliyorum ya da stereo. Eğer mp3 kalitesi düşükse prologic de çok başarılı bir sonuç sağlamıyor.

Dostum sende de sub in ortasindaki delikten bakinca icindeki sari kondansator gorunuyor mu???
    bir de ne ile denersek kulaga hos gelen kaliteli bir ses aliriz.
    bu aksam WD HD Media Player ile deneyecegim...

• quote:

quote:

quote:

quote:

yanlız şöyle oldu..

Dostum sende de sub in ortasindaki delikten bakinca icindeki sari kondansator gorunuyor mu???
    bir de ne ile denersek kulaga hos gelen kaliteli bir ses aliriz.
    bu aksam WD HD Media Player ile deneyecegim...

En arkada trafosu bir miktar kablosu görünüyor. Kondansatör gözükmüyor. Ya da ben göremedim ışık yüzünden.

• quote:

En arkada trafosu bir miktar kablosu görünüyor. Kondansatör gözükmüyor. Ya da ben göremedim ışık yüzünden.

doğru trafosuymuş ben yanlış söyledim...
  • mrb arkadaşlar,

Everest 5.1 H5402 Digital Ses Sistemi min subwoferından 30 w ses gelen var mı acaba?

benimkinden hiç ses gelmiyor da..
  • bir de şu uyarı puan zımbırtılarını kaldırsanıza kardeşim ....

patagonya mı burası ?
  • up
  • arkada$im biraz açik konu$urmusun hiçbir$ey anlamadim
  • kısacası

subdan ses gelmiyor
  • zaten ilk sayfada paramparça arkada$imizin yorumlarini okursaniz gamer ses kartiyla bile performans alamamaktan $ikayetciydi özellikle mùziklerde sub da eksik seslerden bahsetmi$ti ben o yorumlari okuduktan sonra seti çözdüm yani bir set için sadece W degerleri onemli olmayip setin tasarimida ayni $ekilde önemlidir mesela bir olay anlatayim bir arkada$imda everest ses sistemi vardi sub i 40w di bende de 24w lik sub i olan t7900 var benim seti dinledì ve bir gün dediki benim sub seninki kadar bas vermiyor
  • eyvallah

saol
  • Setteki ses kesilmesinin sebebi bazı şarkıların başındaki uzun süreli boşluktan kaynaklanmaktadır. Filmlerde ve şarkıların büyük çoğunda böyle bir problem (en azından bende) yoktur. Bas olarka daha öncede belirttiğim gibi tatmin edici denebilir. Ama daha iyileri piyasada var. Birde mp3 lerde stereo modu daha başarılı.Prologic yerime çoğu zaman stereo yu tercih ediyorum.

Bu arada ses teslerinde kullanılan düşük frekanslı ses doyalarını (25 hz) gibi çalmayı denemeyin. Ben denedim biraz ısınıyor. Ve hafiften koku gelmeye başlıyordu.
  • zaten setin sub u 40hz bas verebiliyor sen 25hz ayarlasanda set 40hz frekansinda bas verecektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: -THIEF-

zaten setin sub u 40hz bas verebiliyor sen 25hz ayarlasanda set 40hz frekansinda bas verecektir

Zaten setin özelliklerini biliyorum benimkisi merak amaçlı. Nasıl bir sonuç olacağını merak ettiğimden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muuzoo -- 25 Şubat 2009; 13:30:44 >
  • arkadaslar, basi daha guclu hale getirebilmek icin yapilabilecek bir sey var mi acaba...
    kozmetik yapida herhangi bir degisiklik falan...
  • beyler nerden bulacaz bu aleti evkur infronic hızlıal vb. hiç biryerde yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakalak

beyler nerden bulacaz bu aleti evkur infronic hızlıal vb. hiç biryerde yok.

maalesef hicbiryerde kalmamis...ithalatci da artik getirmeyecekmis...
  • 1 aylık Everest 5.1 H5402 Digital Ses Sistemi satılıktır.

199 ytl

Bursa 0532 518 02 96
  • tanerer arkadaşım sen bursa evkurdan 140TL ye almamışmıydın?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.