Şimdi Ara

Everest 5.1 H5402 Digital Ses Sistemi **En sonunda aldım** (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
382
Cevap
2
Favori
61.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben evkur bursadan aldım.

sub dan ses gelmiyor gerçekten

optik bağlantı ile digitürk plus ile kullanıyorum.

nereye yaptıracağım acaba?
  • Ben İstanbul'dayım.
    Şansıma Segment Bilgisayar (bu ürünün distrübitörü) da İstanbul'da.

Garanti süresi bitmediyse, tamir ediyorlar.

Belki kargo ile gönderirseniz de bakabilirler.
    Bir arayıp, sorun telefonla bence...

quote:

Orjinalden alıntı: tanerer

mrb,

ben evkur bursadan aldım.

sub dan ses gelmiyor gerçekten

optik bağlantı ile digitürk plus ile kullanıyorum.

nereye yaptıracağım acaba?
  • ARKADAŞLAR WD HD MEDİA OYnatıcı aldım buna dts çözecek ses sistemi arıorum bu ürününü aynı markahttp://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=152491&sp=brand=everest bu ürün işimi görürmü lütfen yardımcı olursanız sewinirim.herkes tuturmuş logietch z5500 die millet parayı sokakta bulmuş sanırım en ucuz 900 ytl.yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim!!!
  • qwerty38: Ne bu linkte verdiğin Everest'în ne de başka bir konuda sorduğun Microlab Fc861'in dekoderi yok, dijital sesleri çözemezler.
  • Arkadaşlar bende uzun zaman önce bu H5402 den almıştım. Çokda ucuzdu aldığımda 100 civarında. Sistemin içini merak edenler oluyordur çünkü ben merak ettim ve açtım. Resimlerini sizinle paylaşayım. Bu arada cihaz ac3 ve dts filmleri optic üzerinden başarı bir şekilde çözüyor. Sadece AAC kodlamaları çözemediğini gördüm. Yalnız bu cihazın subwoofer yerleşiminde bence bir sorun var. Biraz mantığı yanlış gibi geldi bana.

http://img26.imageshack.us/my.php?image=29032009016.jpg

http://img111.imageshack.us/my.php?image=29032009022.jpg

http://img48.imageshack.us/my.php?image=29032009024.jpg

http://img24.imageshack.us/my.php?image=29032009026g.jpg

http://img11.imageshack.us/my.php?image=29032009023l.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparkie -- 3 Nisan 2009; 23:29:00 >

• arkadaşlar bu ürünü hiç bir yerde bulamadım segment bilgisayarı aradım onlarda bir satıcı bayimizle görüşün dediler.evde full hd tv var 3 gün öncede wd hd medya oynatıcı aldım bu cihazda dts sesleri çözmem laızm bu ürüne çok ihtiyacım war.eğer ordan bulabilecek karınıda veririm yada kendisi kullanıp satmak istiyen arkadaşlar qwerty_vck@yahoo.com msn adresim 05057009930 gsm numaram.bana bir şekilde ulaşsın acil ihtiyacım var bu sisteme.iyi forumlar
  • Arkadaşım bende gören arkadaşlarda almak istiyor ama soğunda olanda vardır çünkü yeni ithal edilmiyor artık.
  • buna benzer modelleri varmı acaba ben microlab x10d alıcak gibiyim formdan ama bakalım getirirlerse inş
  • Arkadaşlar size yaşadığım olayı anlatayım....
    tanerer arkadaşımızın yöntemiyle bursa tuzparaı evkur bayiini tanerer arkadaşımızın verdiği telefon numarasıyla aradım..Kerim beyle görüştüm...Tamam dedi şuan elimizde yok fakat istanbul dan getirebileceğini söyledi..Tamam dedim..1 hafta sonra gittim..İstanbulda kalmamış dedi..İtalatçı firmadan temin etmeye çalışıyorum dedi...Sonra bir tanıdığını aradı..Konya da bir tane teşir malı varmış...Tamam dedim..Bu çarşamba günü gittim aldım...Eve getirdim..Bir çıkardım...Ön konsol dışarıya çıkmış..Kırık gibi..Prize taktım çalışmadı...Bugün gittim geri iade ettim..Anlayacağınız evkur dan bu ürünü temin etme gibi bir şansızımız artık kalmadı....

Bilginize...

2.el ürünlere bende talibim satacak olan arkadaş varsa pm den benle iletişime geçebilir...
  • arkadaşlar ist anadolupcden ben kargo dahil 115 ytl aldım bugün.ellerinde tek kalmış.darısı sizlerin başına 2 günden elimde olur ürünü inceleme şansım olur inş....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kağnıcıoğluteknoloji38 -- 7 Nisan 2009; 14:36:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: qwerty38

arkadaşlar ist anadolupcden ben kargo dahil 115 ytl aldım bugün.ellerinde tek kalmış.darısı sizlerin başına 2 günden elimde olur ürünü inceleme şansım olur inş....

Çok şanslısın valla..

Bizim için şuan tek yer ankaradaki arkadaşların bulduğu yer...Ordanda malum evimiz uzak...

Acaba Ankaradaki güvenebileceğimiz arkadaşlar o şirketle görüşse toplu bir şekilde ucuza bağlasak....Kargoyla teslim alsak ürünleri nasıl olur?
  • ben kayseride yaşıyorum bence dormlarda netten araştırın.ben ist gidip almadım kargoyu aradım kargo gelmiş.saat 5 kadar evinizde olur dedi şimdi son 5 saat gelince değerlendirmelerimi söylerim burda arkadaşlar:)
  • arkadaşlar sistem geldi vestel super slim lcd tvime bağladım au girişinden ama 5 hoparlörden ses alamıorum.içinden optik kablo çıkmadı aldım yerden istedim bakalım.acaba benmi bağlıyamadım yada nsl bağlamam gerekior yardımcı olursanız sevinirim iyigünler.sadece orta girişe bağladım hoparlörler çalışıyor.dier girişlere bağladım hoparlörler çalışmıyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kağnıcıoğluteknoloji38 -- 9 Nisan 2009; 15:58:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: d4ng3r

quote:

arkadaşlar ist anadolupcden ben kargo dahil 115 ytl aldım bugün.ellerinde tek kalmış.darısı sizlerin başına 2 günden elimde olur ürünü inceleme şansım olur inş....

Çok şanslısın valla..

Bizim için şuan tek yer ankaradaki arkadaşların bulduğu yer...Ordanda malum evimiz uzak...

Acaba Ankaradaki güvenebileceğimiz arkadaşlar o şirketle görüşse toplu bir şekilde ucuza bağlasak....Kargoyla teslim alsak ürünleri nasıl olur?

sen konus aleti bul ankara dan ben alıp ellerimle yollarım sana

bulan varsa aleti ankara da veya baska yerde buraya yazssın bızde alalım fiyatı uygun gelşrse tabii ki...

• kardeşim anadolu pc burda microlab 10xd flanda satıor formda war bi ara görüş istersen ben kayseriden arayıp aldım.sen ankaradasın oralarda bulman daha kolay olması lazım ama bi araştır istersen iyiakşamlar...
  • arkadaşlar sistem geldi vestel super slim lcd tvime bağladım au girişinden ama 5 hoparlörden ses alamıorum.içinden optik kablo çıkmadı aldım yerden istedim bakalım.acaba benmi bağlıyamadım yada nsl bağlamam gerekior yardımcı olursanız sevinirim iyigünler.sadece orta girişe bağladım hoparlörler çalışıyor.dier girişlere bağladım hoparlörler çalışmıyor....
  • quote:

kardeşim anadolu pc burda microlab 10xd flanda satıor formda war bi ara görüş istersen ben kayseriden arayıp aldım.sen ankaradasın oralarda bulman daha kolay olması lazım ama bi araştır istersen iyiakşamlar...

anadolu pc nin varmı internet adresi ben bulamadım da:S

ayrıca soyledıgın modelıde bulamadım nette biyerde?

bu soyledıgın model fiyatı ne civarda? ve optik varmı bunda da?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kagan06

quote:

Orjinalden alıntı: d4ng3r

quote:

Çok şanslısın valla..

sen konus aleti bul ankara dan ben alıp ellerimle yollarım sana

bulan varsa aleti ankara da veya baska yerde buraya yazssın bızde alalım fiyatı uygun gelşrse tabii ki...

Arkadaşların dediği yeri neden düşünmüyorsunuz?

Kule teknoloji:

http://img7.imageshack.us/my.php?image=0327143951.jpg

• Orjinalden alıntı: d4ng3r

Arkadaşların dediği yeri neden düşünmüyorsunuz?

Kule teknoloji:

http://img7.imageshack.us/my.php?image=0327143951.jpg

kardeş orada optık cıkıslı alet yokmus ne yazıkkı,

birde sen h5402 mi aldın ?
    baska model olmasın orda kı ılan da z1000 modelı yazıyorda ondan soruyorum yanlıs anlama, ve bırde garantı durumu fılan nasıl,
  • kardeş google ucuz microlab x10d yaz donanımhaber formda çıkıor anadolupc die ismiwww.anadolupc.cpm die siteleri warmışta hacklemişler sanırım yeniden yapıolarmış.bi irtibata geç istersen iyiakşamlar.benim soru yine arada kaynadı:P
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.