Şimdi Ara

Everest 5.1 H5402 Digital Ses Sistemi **En sonunda aldım** (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
2
Favori
61.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son gelişmeler neler getirten yokmu.
  • Kadıköy'deki Evkur'a sordum. "Hiçbir şubemizde yok. Herkes onu soruyor." falan dedi. İnanasım gelmedi aslında. Bütün şubeleri telefonla aramak lazım.
    İnternetten önceden bu ürünü satmış bilgisayarcılara mail attım. Sadece biri "Distribütörle görüştüm, yakın zamanda getirteceklermiş." dedi. Mail'i şöyle:

"Merhaba,

Bu üründen şu anda elimizde bulunmamakta. İthalatçı fırma ile de görüştük kısa zaman içinde geleceği söylendi. Geldiğinde size bilgi maili gönderirim.
    İlginize teşekkür ederiz.

Dereli Bilgisayar Reklam İç ve Dış Tic. Ltd. Şti."

Diğerleriyse "Eski ürün, artık getirmiyorlar." dedi.
  • bu sistemin üretimi bittimi acaba.

everest firmasına mail atsak bu model yada yeni bir model için üretime başlasa çinli dostlarımız bize bi kıyak geçse.
  • DERELİ BİLGİSAYARA BUGÜN TELEFON AÇTIM...
    SİPARİŞ ÜZERİNE YURTDIŞINDAN GETİRTİYORUZ DEDİ
    Yalnız 1.5 ay filan bekliyceksiniz dedi ben beklerim dedim
    yeter ki getirtin bide fiyatını 245$+KDV den veriyolarmış
    1 adet sipariş verdim...
    bakalım inşallah getirtirler
    siz de arayın arkadaşlar isteyenler çok olursa daha çabuk getirtirler...

http://www.derelibilgisayar.com/Sayfa-903-898-27/Iletisim.htm
  • SİPARİŞ ETTİRDİĞİM SYSTEMİ BELİRTEYİM YALNIŞ ANLAŞILMASIN
    gerçi konumuz da o ama yine de belirteyim
    EVEREST H5402 5+1ses systemi...
  • 245 dolar çok pahalı ne kadar digital bir sistem olsada z5500 den sonra tek altarnatif olsada bu para o sisteme verilmez zamanında 100tl den alanların sistemi bundan farklımıydı diye sorarım italatçı firmaya
  • Pardon Yalnış Yazmışım
    145$ +KDV olucaktı...
  • 250 tl ye gelıyorr bence cok pahalı bu urun ıcın, lg sh503 var 3500-400 cıvarı optık dts filan cozebılenn,

max ederı 170 tl bu aletın bosunaa almayın derım ben...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

250 tl ye gelıyorr bence cok pahalı bu urun ıcın, lg sh503 var 3500-400 cıvarı optık dts filan cozebılenn,

max ederı 170 tl bu aletın bosunaa almayın derım ben...

fakat hazır sistemlerde dvd player geliyor.

onu geçtim hoparlörü dvd playerdan ayırarak everest gibi bagımsız kullanabiliyormuyuz. varmı böyle bir sistem
  • hazır sistemler kendi player ları ile çalışır çünkü player o sistemin amfisi dir. ancak harici amfili sistemler amfi aracılığı ile diğer cihazlara bağlanabilir
  • arkadaslar elimde logi x 540 var onu kullanıyorum fakat optic girişli bir ürün kullanmak istiyorum x540 ve bu ürünü kullanan yada ikisinede aşina olan arkadaslar varsa karşılaştırma yapabilirlermi ses yönünden - + ne olur?
  • baslarda x540 daha iyidir ama diğer özellikleri ile mesela tiz, mid daha iyi olması ve digital decoderi olması sebebi ile tercih edilebilir yada dd bağlantıda tiz ve midlerin iyi olması diyelim
  • Bu cihaz bulunamıyorsa da buna yakın bir sistem olarak ne önerilebilir acaba? Sonuçta astronomik fiyatı olmayan optik ses girişi olan bir hopörlör sistemi arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labtek38 -- 11 Kasım 2009; 21:14:05 >
  • Yıl 2009 böyle sistem bu fiyata hala yok.
    Everest'e bravo zamanında yapmış adamlar.
  • Sonuçta astronomik fiyatı olmayan optik ses girişi olan bir hopörlör sistemi arıyorum.
    aynen yokmu bu özellikte ürün
  • bu üründen Ankara'da temin edebileceğimiz bir yer bilen var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maazsalman

Sonuçta astronomik fiyatı olmayan optik ses girişi olan bir hopörlör sistemi arıyorum.

+1....
    bulmak çok zor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

quote:

Orijinalden alıntı: maazsalman

Sonuçta astronomik fiyatı olmayan optik ses girişi olan bir hopörlör sistemi arıyorum.

+1....
    bulmak çok zor..

Arkadaşlar herkes arıyor ucuz yollu optik ses girişi olan ama Türkiye ye özel bir şey mi yoksa tüm dünyada mı böyle anlamadım yok adam gibi bir set.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.