Şimdi Ara

Everest 5.1 H5402 Digital Ses Sistemi **En sonunda aldım** (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
2
Favori
61.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: toz-koparan

quote:

Orijinalden alıntı: maazsalman

Sonuçta astronomik fiyatı olmayan optik ses girişi olan bir hopörlör sistemi arıyorum.
    aynen yokmu bu özellikte ürün

+1....
    bulmak çok zor..

Arkadaşlar herkes arıyor ucuz yollu optik ses girişi olan ama Türkiye ye özel bir şey mi yoksa tüm dünyada mı böyle anlamadım yok adam gibi bir set.

• quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

quote:

Orijinalden alıntı: maazsalman

Sonuçta astronomik fiyatı olmayan optik ses girişi olan bir hopörlör sistemi arıyorum.
    aynen yokmu bu özellikte ürün

+1....
    bulmak çok zor..

Arkadaşlar herkes arıyor ucuz yollu optik ses girişi olan ama Türkiye ye özel bir şey mi yoksa tüm dünyada mı böyle anlamadım yok adam gibi bir set.

bizim kaliteli (!) distribütörlemizden kaynaklanıyor sadece...
    Everest firmasının uygun setleri var optik girişli ama getirmiyorlar işte..

• Hadi sıfır yok diyelim de 2.elde de bulamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslane5

Hadi sıfır yok diyelim de 2.elde de bulamadım..

Sahibinden görmüştüm. adam 200 çekmiş, OK alıyorum dedim. 250 oldu dedi. Bende gittim LG HT aldım kurtuldum.
  • ps3 için ideal sanırım çünkü ps3 de yalnız optik giriş var.Kimi aradıysam ellerinde yokdu bu ürün hala aramaktayım alternatif olarak microlab mc-x10d modeline bakıyorum ama onunda fiyatı uçmuş gitmiş gg de var 580 istiyor.Ps3 için 250tl ye kadar optic cıkışlı bir sistem önerebilicek varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cupra_R

ps3 için ideal sanırım çünkü ps3 de yalnız optik giriş var.Kimi aradıysam ellerinde yokdu bu ürün hala aramaktayım alternatif olarak microlab mc-x10d modeline bakıyorum ama onunda fiyatı uçmuş gitmiş gg de var 580 istiyor.Ps3 için 250tl ye kadar optic cıkışlı bir sistem önerebilicek varmı?

everest ten başka alternatif yok ama oda piyasada yok.2.elini bile bulmak çok zor.
  • Geçen yıl bu zamanlar aldım bu cihazı sorunsuz kullanıyorum, PS3 için falanda değil digital uydu cihazının optik çıkışına taktım.TV seyrediyorum bu şekilde 120 veya 136 TL idi Bakırköy EVKUR da o zamanlar.
    Bu ürünler Çin malı adamlar ucuz ve optik çıkışlı cihaz yapmışlar helal olsun.
    O dev elektronik marketleri gezdim orta şekerli maddi açıdan bir tane cihaz yok.1000 TL den aşağı bulunamıyor.
    Segment bilgisayarmıdır nedir onları telefon yağmuruna ve mail yağmuruna tutmak lazım. Şu ucuz cihazı getirin diye , adamlar bilinçli bu cihazı Türkiye ye sokmuyorlar.
    noldu bu ?
    optik girisli kendindendecoderli ses sistemi alternatifi cikti mi? fiyati uygun olan tabi boyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 7 Nisan 2010; 2:33:48 >
  • segment bilgisayarın şu ürünü getirmesi o kadar zormu anlamıyorum zaten diğer everst ürünlerini getirttiriyor, araya onuda sıkıştırıversin.Ama getirseler bile 120 lt ye satılan ürüne 250 tl fiat çekeceklerine eminim herkez yolunacak tavuk arıyor bu zamanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatokato -- 7 Nisan 2010; 12:15:00 >
  • Az önce Evkur bursa mağazalarına sordum ürün gözüküyor ama fiat çıkmıyor dediler sanırsam ürün ellerinde yok.Ah zamanında alaydık :(
  • Hala yok mu bu ürün?
    Ya da bunun yerine geçebilecek optik ses girişli bir ürün.
  • Daha öncede yazmıştım şu anda ev sinema sistemleri hariç uygun fiyata optik girişli 5+1 sistem yok
  • bu dvd playerli ses sistemleri hoparlöre optik giriş yaptırmıyor değil mi? sadece dvd playera takılanların sesini okuyup veriyor dts olarak?
  • Arkadaşlar, ben everest h5402 sistemimi satıyorum. Bir hevesle aldım , ps3 ve film için , ne film izlemeye ne oyun oynamaya vaktim var. 1 kez bağlayıp film izleyebildim. tertemiz duruyor.
    İkinci el bölümüne ilgili başlık açıyorum. İlgilenenler pm atabilirler.
  • bu sistem em-h5402 diye geçiyor yurtdışında emax h5402 de olabilir. Düzgün bir satıcı bulunursa kargo ile falan getirtilebilir bence.
  • süpermiş valla
  • 2.el almayı düşünen pm atabilir bana
    06-02-2011 e kadar garantili,kutusuyla beraber
  • hala kullanıyorum süper bir alet.
    140 tl ye aldım evkurdan.
    bu fiyata bu performsta başka alett yok piyasada ve kanımca uzun yıllar da girmez piyasaya.
  • Alıp da pişman olan yok galiba tıpkı benim gibi Maşallah diyelim tü tü
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.