Şimdi Ara

Everest 5.1 H5402 Digital Ses Sistemi **En sonunda aldım** (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
2
Favori
61.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yanlış bilmiyorsam bu sistem dts dd ve dd pro ıı çözmuyor.
  • mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faithless

Yıl 2009 böyle sistem bu fiyata hala yok.
    Everest'e bravo zamanında yapmış adamlar.

yıl 2011 var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

yıl 2011 var mı?

Hala yok.

• quote:

quote:

quote:

yıl 2011 var mı?

Hala yok.

yoksa, yoksa var mııııııı

http://www.vatanbilgisayar.com/Ses%20ve%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC%20sistemleri/pioneer-htp-100-htp-100-5-kanalli-av-alici,hdmi,-130-w,-160w-subwoofer,-s%E2%80%9311-hoparlor-seti/productdetails.aspx?I_ID=56794

• quote:

quote:

quote:

quote:

yıl 2011 var mı?

Hala yok.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ses%20ve%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC%20sistemleri/pioneer-htp-100-htp-100-5-kanalli-av-alici,hdmi,-130-w,-160w-subwoofer,-s%E2%80%9311-hoparlor-seti/productdetails.aspx?I_ID=56794

Fiyat 919TL

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yıl 2011 var mı?

Hala yok.

Fiyat 919TL

vatan sıksık indirim apıyor ve 750 ytl ye dusuyor.
    z5500 le karşılaştırsak naısl olur caba, sanırım kullanana yok bunu daha

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yıl 2011 var mı?

Hala yok.

Fiyat 919TL

vatan sıksık indirim apıyor ve 750 ytl ye dusuyor.
    z5500 le karşılaştırsak naısl olur caba, sanırım kullanana yok bunu daha

Yok dostum. Z5500'ün yakınından geçemez bu.

• arkadaşlar konu bayaa bi eskimiş ama benim tv ye uygun optik girişli fiyatıda hesaplı fakat hiç bir yerde nasıl temin edebilirim
  • arkadaşlar bugün itibariyle 2. el almış bulunmaktayım toplamda kargo ile 107 tl ye maloldu şuan uydu alıcıya optic den bağlı ben çok memnun kaldım bass dan çok birşey beklemeyenler için iyi bir sistem bende de megaworks +ddts 100 olduğundan bass çokta önemli değil özellikle theater modunu çok beğendim bass lar biraz daha yumuşayıp belirginleşiyor yine de üst seviye sistemlerle boy ölçüşemez ama apartman ve odam için yeterli sesi var birde kumandası çok hoş 1.5 m den çok rahat kullanıyorum ayarları kullanışlı
    ama şunuda söyleyeyim 5 gün önce creatıve nin 40 tl lik sbs 370 2.1 ini kullandım bass ı 10-12w birşey olması lazım bu aletten daha belirgin ve tok bass veriyordu buda gerçek
  • bu marka ile ilgili fazla bişey bilmiyorum iyidir veya kötüdür diye ama bilgisayar hopörlörü dedinizmi , ya edifier yada logıtech tavsiye ederim .
  • 100 tl civarı 5.1 dolby digital dts çözen başka marka model bulursanız haber verin onu alalım
    o zaman bana da 100-150 civarı 5.1 digital dts çözen logitech yada edifier önerin de görelim

burada marka fanatikliği yapmaya gerek yok

böyle söylediğine göre creative nin megaworks ve gigaworks serilerini dinlememişsiniz demektir

önce dinlemenizi öneririm dinledikten sonra creatıve yi de aynı katagoriye alacağınıza eminim ama burada böyle körü körüne öneri yapmak yanlış
  • quote:

Orijinalden alıntı: -THIEF-

100 tl civarı 5.1 dolby digital dts çözen başka marka model bulursanız haber verin onu alalım
    o zaman bana da 100-150 civarı 5.1 digital dts çözen logitech yada edifier önerin de görelim

burada marka fanatikliği yapmaya gerek yok

böyle söylediğine göre creative nin megaworks ve gigaworks serilerini dinlememişsiniz demektir

önce dinlemenizi öneririm dinledikten sonra creatıve yi de aynı katagoriye alacağınıza eminim ama burada böyle körü körüne öneri yapmak yanlış

sadece örnek verdim. ama bana dolby digital dts çözücü bir sistemin 100-150 civarı satılması pek mantıklı gelmiyor . logıtech inde var 500-800 arası bir fiyat ?
  • sice bu işin mantığı nasıldır
  • bana sorarsan sistemi denemedim ama eğer bu özelliklerin hakkını veriyorsa , logıtech creatıve edifier fln sadece marka kalabalığı yapıyor demektir . 100 tl nereye 400 tl nereye
  • benim bu işten anladığım 100 tl ye hem hoperlör hep digital decoder bulunabiliyorsa logitech in 500-900 tl ilk digital sistemleri daha güçlü olsalarda isterse 4 katı olsun gereksiz pahalılar aynı işi bu sistem de yapıyor hemde apartman için yeterli gelecek ses seviyesine sahip son sesi bile apartman için fazla
  • Bu sistem hala satılıyor mu acaba?
  • bu ürünü ben kullandım arkdaşlar creative in ses kartı ile birlikte coax çıkışına bağladım ve abartmıyorum ses mükemmeldi, şimdi diyen olacaktır kime göre neye göre, ben bu ses kartıma daha önce pioneer amfi bass vs falan da bağlamıştım olay burda ses kartı arkadaşlar, optik girişi içinde söyle söyleyebilirim, birçok dvd li paket sisteme göre bence idare eder çünkü eqo ayarı yapamadım, LG marka plazma tv min optik ses çıkışını sisteme bağlamıştım tv de eqo ayarı yoktu flat bir ses veriyor, diyorsanız ki ben bunu uydumun spdif çıkışına bağlayacam işte o zaman HD kanalarda ve streo müzik kanallarında tadından yenmiyor, bir nokta daha var sistemi sürekli benim gibi açık bırakmayın sonra trafosu yanar, ithalatçısı segment bilgisayar olan bu ürünün trafosu ellerinde kalmamış ve takdir edersinizki fok balıkları çok yanlızlar...
  • bu sistem bende var.coax sorunsuz ama optık yalan oldu.kırıldı.onu yaptırmaya çalışıyorum.guzel sistem..
  • Arkadaşlar dün sub u revize etmeye karar verdim ve söktüm bir de ne göreyim sistem özelliklerinde 30w yazan bass sürücüsü 50w 4ohm muş söküp yerine elimde boşta duran 24w 4 ohm 6,5 " creative t7900 kabin ve wofer ı pasif olarak anfiye bağladım
    Kumandadan uyduları 0 db ayarlayıp sub 6-10 db aralığında bass biraz daha dengeli oluyor ama hala bass lar çok sert pek düzeleceğe benzemiyor
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.