Şimdi Ara

Everest 703B Kasa Mod Bitti Ve Sonuçç!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
6.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel olacak devam et kardeş sonuncu merakla bekliyorum
  • evet arkadaşlar bu gün plexiyi hallettim buyrun resimler

Everest 703B Kasa Mod Bitti Ve Sonuçç!!!!

• Güzel olmuş, eline sağlık. Yazı karakteri sorun oldu herhalde ama bu da gayet güzel olmuş. Katotları koyduğun zaman daha da güzel duracaktır. Güle güle kullan.
  • inan fotolarda kötü duruyo gerçekte süpper duruyo içime çok yattı süpper oldu boya işlemlerine geçicem artık
  • Ben de merak etmiştim. Bugün halletmezsin dedim ama tam gaz halletmişsin. Sorun olmadan hallolmuş, içine sindiğine sevindim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: furiag

Ben de merak etmiştim. Bugün halletmezsin dedim ama tam gaz halletmişsin. Sorun olmadan hallolmuş, içine sindiğine sevindim.

seninde payın büyük tekrardan saolasın corel için!!!
  • Sende saol, hiç önemli değil. Bitince çok güzel olacağına inanıyorum. Resimleri bekliyoruz. Güleeee güle kullan.
  • güzel olmuş devamını bekleriz
  • Güzel güzel işçilikte güzel..
  • hepinize yorumlar için teşekkür ederim buyrun plexinin yansıma kesilmiş haldeki fotosu

• Cok güzel kardeş eline koluna saglık devamını bekliyorum
  • saol dostum buda fanın plexiye montaj yapılmış hali şimdi grill alıcam ve kasanın altındaki delikleri delip montaja geçicem

edit: not fanlar hareketlidir ancak fotoğraf makinesinden bi tuhaf duruyo sanki hareketsiz gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealPowerTunahan -- 14 Haziran 2008; 20:48:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RealPowerTunahan

saol dostum buda fanın plexiye montaj yapılmış hali şimdi grill alıcam ve kasanın altındaki delikleri delip montaja geçicem

edit: not fanlar hareketlidir ancak fotoğraf makinesinden bi tuhaf duruyo sanki hareketsiz gibi

Plexi çok güzel olmuş devamını bekliyoruz
    Flaş açıksa foto makinesinde öyle yapar
  • arkadaşlar kasanın altını bu gün deldim punchla ancak elimdeki punch takımı biraz eskiydi ve kasa altı sacı 0,3 lük sac olduğundan biraz eğilmeler ve esnemeler oldu aslında fan takılabilirdi ama içime sinmedi yarın atölyede oraya 2 sac kesip alttan ve üstten perçinle birleştiirip ona yeni punch takımı ile delik acacağım orjinalinden sağlam ve gzl olucağına inanıyorum ayrıntıları paylaşacağım!
  • bu arada fan controller ın 5,20 lik kapağa montajı bitti

• güzel gidiyo kardeş... o potlara güzel birde başlık ayarla

Bu arada bemde de 8500 var ısınma sorunu olmuyomu pasif soğutma?
  • quote:

Orjinalden alıntı: corhi

güzel gidiyo kardeş... o potlara güzel birde başlık ayarla

Bu arada bemde de 8500 var ısınma sorunu olmuyomu pasif soğutma?

sen ne diosun başım belada fırlatıp atıcam cıyır cıyır yanıyo şu an 68 derece bi soğutma şart buna ama değermi o parayı vermeye bilmiyorum. ama kışın ii oluyo O.C la bile çıkmıyo bu sıcaklığa ama yazın 10 para edmez bu kart

• bende kanser oldum bi ara ustam

en sonunda paraya kıydım gittim zerotherm gx815 aldım ..tabiki 1 sene oluyo ..şimdi olmuş olsa bir 8800 alırım

bu arada bu ekran kartı o/c ye yatkınmı? ( hazır soğutucu varken zorlasakmı.?. yanarsa başka kart alırıs bahaneyle )
  • quote:

Orjinalden alıntı: corhi

bende kanser oldum bi ara ustam

en sonunda paraya kıydım gittim zerotherm gx815 aldım ..tabiki 1 sene oluyo ..şimdi olmuş olsa bir 8800 alırım

bu arada bu ekran kartı o/c ye yatkınmı? ( hazır soğutucu varken zorlasakmı.?. yanarsa başka kart alırıs bahaneyle )

oo yatkın mı demek ne demek :D süpper oluyo bn cry sis oynayamıyodum O.C. sayesinde kışın oynayabiliyorum

• işte arkadaşlar bahsettiğim alt panel bölümünü tamamen pazlanmaz çelik sacdan yapılma panel ile değiştirdim ve sonuç aynısından 2 tane yapmak biraz yordu ama oldu ve perçinle birleştirdim gayet sağlam oldu fanları yerleştirmeden önce titreşimi önlemek için araya silikon sıkacağım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.