hocam herşey gayet çok güzel yapmışşın ama turuncu ön kapak işi bozmuş onuda siyaha boya güzel durur sana tavsiyem mavi + mor yap ışıklandırmayı.
Hocam super olmus kasanın onundekı fan eskı ucakların motoruna benzemıs yanı harbıden bı aırcraft yapmıssın Ama turuncunun yanındakı beyazlık ve gumus renk bozmus bıras onlarıda turuncuya boyarsan daha guzel olcana emınım cok guzel calısma devamını beklıorum
hocam herşey güzel kolay gelsin inşallah hayal ettiğiniz kadar iyi sonuç olmuştur ama stock fan görüntüyü biraz bozuyor.
EMEK VE İŞÇİLİK KOKUYO BU KONUDA GERÇEKTEN TEBRİKLER GÜZEL VE BAŞARILI İŞ ÇIKARMIŞIN
Baştan sona kadar okudum gerçekten güzel iş çıkarmışsın. Bravo
ii gidiyo kardesım emegın karsılıksız cıkmaz sen merak etme fena deil ii gidiyo ama daha cok işin var ama zamanla onlarda olur tabi kide bu işleri yapmak için de maddi durumu biraz zorlamak gerekir zaten para oldumu herşey olur
Öncelikle tebrikler çok güzell bi kasa olmuşş..bence ön kapağındaki beyaz kısımlarını siyaha boyasan birazdaha düzgün durur tabi bu benim fikrim...
gerçekten güzel ben bu boya işini tutturamıyom yuanlız bi ara boyim dedim sprey le verdim spreyi verdim spreyi olmadı fırsatını bulursam sanayiye götürcem güzel bi oto boyası atsınlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme