Şimdi Ara

Everest güç kaynağım patladı anakart zarar görmüşmüdür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Dün sigortalar atmıştı bende açtım açtığım gibi geri attı. 2 saat bekledikten sonra bidaha açtım sigortayı gene attı fakat pcden patlama sesi geldi sonra yanık kokusu da geldi. Bu gün güc kaynağınin içini açtım biraz kararmıştı tekrar deniyim dedim kasayı açtım çalışmadı 4,5 saniye sonra patlayıp kıvılcım çıktı dumanlarda çıktı. Bu durumda anakart zarar görmüşmüdür?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sans isi benimde patlamisti önceden hicbir parcaya zarar gelmemisti
  • Güç kaynağından patlama geldikten sonra psu içini de görüp tekrar neyini denediniz acaba?

• Everst psu patladı ha, çok şaşırdım.

Zarar gelmemiş olabilir ama bunu anlamanın yolu başka psu ile denemen.

• Bazen Anakart koruması yeterli gelmeyebiliyor bunu anlamanın yoluda başka bir güç kaynagı ile denemek
    Bas bas bagırıyoruz everest ten uzak durun diye ama yine bildiginizi okuyorsunuz ne diyim geçmiş olsun
  • Tekrar prize tak bakarsın bu sefer kasada patlar...

Kardeş insan biraz mantığı çalıştırır ya..defalarca denemek nedir

• PSU'dan patlama sesi ve duman geldikten sonra o kadar çok denemek hangi akla hizmet acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Psu kaç Watt?
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10 yıllık bilgisayarcıyım.
    ben çalışan psu ya takarken tırsıyorum adam patlayan aleti üst üste patlatmış.
    havai fişek mi lan bu.
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    sen bilgisayarcı olarak korkmaman lazım neden korkuyon
  • Amma dövmüşsünüz adamı sizde be, gelip soru soracağına pişman olup kaçmış baksanıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

sen bilgisayarcı olarak korkmaman lazım neden korkuyon

10 12 yaşlarındayım.
    bilgisayar teknik serviste çıraklık yapıyorum.
    usta bir yere kadar gitti. elimde de bir makine var. bana uğraşayım diye mi bırakmıştı müşterinin miydi, bizim makine miydi hatırlamıyorum.
    bu güç kaynağının arkasında kırmızı bir switch olur. voltaj ayarı. Bu nedir acaba diyerek değiştirdim. düğmeye basmamla birlikte ard arda patlamaya başladı psu. filmlerde bomba patlayınca uçan adamlar gibi attım kendimi dükkandan dışarı. o günden beri temkinli yaklaşırım güç kaynağına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IVANGUARDI

Bazen Anakart koruması yeterli gelmeyebiliyor bunu anlamanın yoluda başka bir güç kaynagı ile denemek
    Bas bas bagırıyoruz everest ten uzak durun diye ama yine bildiginizi okuyorsunuz ne diyim geçmiş olsun
    fazla bağırma sesin kısılır
  • Hazreti Şeytan kullanıcısına yanıt
    Konuyu niye hortlattın merak ettim.

Konu sahibide o günden sonra bidaha uğramamış buralara.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrpkr

Konuyu niye hortlattın merak ettim.

Konu sahibide o günden sonra bidaha uğramamış buralara.
    DH çok büyük bir site.. Binlerce farklı konuda mesajlar var forumda.. Google aramalarında hep DH geliyor karşıma. Hesabım olduğu için yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazreti Şeytan -- 25 Nisan 2020; 10:0:44 >
  • Hazreti Şeytan kullanıcısına yanıt
    Ne dediğimi de anlamamışsınız. 3,5 yıl önce yazılmış bir konu.

• quote:

Ne dediğimi de anlamamışsınız. 3,5 yıl önce yazılmış bir konu.
    isterse 35 yıl önce yazılsın.. everest patlıyor konusu gündemden düşmez. bu psular hala satılıyor, gündemde dursun millet bulaşmasın.. yani gereksiz hort yok beyefendi..

ayrıca bu markaları ben aşağıdaki siteden şikayet ettim şu markaları siz de zaman ayırıp şikayet edin
    https://www.urunguvenligi.gov.tr/

şikayet edeceğiniz ürünler

Hadron, Quake, Hyper, Platoon, Codegen, Frisby, Boost, Bross, Tx, Everest, Redrock, Elba, Turbox

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazreti Şeytan -- 25 Nisan 2020; 10:24:15 >

• Konu sahibinin bundan haberi var mı acaba.

• quote:

Konu sahibinin bundan haberi var mı acaba.
    Var muhterem.. Tanırım iyi adamdır kendisine telefondan ulaştım, dedim senin konunu hortlattım everest alma patlar dedim.. Eyv abi dedi
  • Nick in hakkını veriyorsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.