Şimdi Ara

Everest Rampage Falcon-X Siyah Usb3.0 4*RGB Fan Temperli Cam Gaming Kasa ₺446,55

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Everest Rampage Falcon-X Siyah Usb3.0 4*RGB Fan Temperli Cam Gaming Kasa: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Everest-Rampage-Falcon-X-Usb3-0-Temperli/dp/B07CVJR3KJ

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar.K

Çöp.
    Neye göre? bir kasada en önemli şey fanların kalitesi. Onlarıda beğenmezsen sonradan alıp ekleyebilirsin.

1000-1200 lira altındaki her kasa aşşağı yukarı kalite olarak aynı. Sac kalitesi, plastik kalitesi vs.
  • En son aldığım Rampage klavyede < ve > tuşu eksik çıktı, o zamandan beri bu markadan uzak duruyorum. Bu üründe de toz filtresi vs bile gözükmüyor piyasada neden bu kadar pahalı anlamadım. Tower kasa olduğundan sanırım. Paylaşım için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 10 Nisan 2020; 19:29:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir markanın fanı filan değilim. En uyguna F/p ürünleri alıp uzun yıllar kullanmak isterim. Everest ismi göklerde, ürünleri berbat olan bir Çin markası benim gözümde.
  • ön tarafta hava akışı çok zayıf görünüyor
  • TG5, Phanteks, Kolink gibi ürünler var piyasada oldukça premium sayılırlar. Ben Phanteks, NZXT gibi kasalar kullandım. İki ürünün kalitesi oldukça yakındı. Gerçekten de fiyatlarına göre güzel kasalardı. Fakat Everest kadar kalitesiz bir ürünle ben karşılaşmadım desem fazla abartmış olmam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teknobiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Dark Guardian 4x12cm RGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGUARDIAN) | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/dark-guardian-4x12cm-rgb-led-fanli-full-cam-yan-ve-mesh-on-panel-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-dkchguardian-28620.html

452 tl. kullanıyorum memnunum malzeme kalitesi yerinde kolay eğilip bükülen adi bir kasa değil.

• Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Kolink, TG5 fason ama kalitesiz değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TakemasterTR T kullanıcısına yanıt
    E bende zaten öyle söyledim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.