Bildirim
Everest SGM-X7 Sorunu
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Şuan bende x7 kullanıyorum öyle bir sorun yok. Mause un yaptığından emin misin ? -
Evet eminim diğer mouseyi takınca düzeliyor bunu takınca yeniden başlıyordu ama neden bilmiyorum düzeldi ama bir kişide daha var aynı sorun o devam ediyor -
quote:
Orijinalden alıntı: AnonymousT
Evet eminim diğer mouseyi takınca düzeliyor bunu takınca yeniden başlıyordu ama neden bilmiyorum düzeldi ama bir kişide daha var aynı sorun o devam ediyor
Mause u aygıt yöneticisinden tekrar kaldırın kurun,farklı usb girişine takın. Dediğim gibi ben sorunsuz kullanıyorum. En kötü ihtimal garantisi vardır elbet aldığın yere götür değiştirsinler. -
Şuan bende sorun düzeldi zaten kendiliğinden -
Mousenin başka sorunlarıda ortaya çıktı. Sol veya sağ tıklamıyor bazen 3 kere basınca anca tıklıyor. İnternette gezinirken saçma sapan yerleri seçiyor. Geçen oyun oynarken kendi kendine tıklamaya başladı ve sağ tuş fonksiyonu tamamen gitti bilgisayara reset atınca düzeldi. Sadece mouse padı için para verilir başkada bir boka yaramaz bu mouse. En sonunda parçalayacağım bu fareyi. -
ben kırdım attım hocam. dayanamadım. 10 yıllık mouse vardı onu kullanıyorum. -
En son sinirle mouseyi açtım lehimlerini yeniledim fayda etmedi. Daha sonra içerisinideki bir tane entegreyi söktüm düzeldi ama DPI tuşuna basınca değişen ışıkları artık değişmiyor -
Dediğin şekilde Mouse'un içini açıp kart üzerindeki "DPI switch" tuşunun lehimlerini eritip söktüm. Sol tuş sorunu geçmiş gibi görünüyor. DPI değiştirilmez ama olsun.quote:
Orijinalden alıntı: AnonymousT
En son sinirle mouseyi açtım lehimlerini yeniledim fayda etmedi. Daha sonra içerisinideki bir tane entegreyi söktüm düzeldi ama DPI tuşuna basınca değişen ışıkları artık değişmiyor -
O da kesin çözüm olmadı. Sonra aynı sorunlar tekrar etti ben de duvara çarptım. Sonra sinirle gittim A4 Tech Bloody A60 aldım. Çok da memnunum 3 sene oldu hâlâ da taş gibi daha da kullanırım ben bunu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X