Şimdi Ara

Everquest 2'yi nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunları gezerken bu oyuna rastladım açıkçası hoşuma gitti. Daha önce oynamış/oynayan oyunculardan bilgi almak istiyorum.
    Oyundaki oyuncu sayısı nedir?
    Pvp sistemi nasıl?
    Oyun hakkındaki eleştirileriniz nelerdir?

• büyük beklentilerle indirip 10 dk sabırla oynayamadığım bi oyundu tralier larıyla alakası yok beş para etmez diyorum görüntü kalitesi modellendirme grafik olarak cacık olmaz
  • Teşekkürler oyun aramaya devam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Beramus_

Teşekkürler oyun aramaya devam..

istediğin kriterleri söylersen yardımcı olmaya çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: judge54

quote:

Orijinalden alıntı: _Beramus_

Teşekkürler oyun aramaya devam..

istediğin kriterleri söylersen yardımcı olmaya çalışırım

Aslında aradığım guild wars 2'nin bedava olanı tarzında :) gw2 yi çok beğeniyorum fakat maddi açıdan oynayamıyorum. Oyuncusu bol olan,pvp,dungeon,pet sistemleri oturmuş bir oyun arıyorum.
  • GW2 aslında maddi açıdan büyük bir mebla istemiyor. sanırım ekonomini ailen düzenliyor kendi kazancın yok. sana kaliteli olarak önerebileceğim wow private serverlardır. free2play oyunlarda var fakat o tarz oyunlarda parayı basan kazanıyor malesef. GW2 kalitesin free bi oyun bulamazsın ancak hem bedava hem kaliteli olsun diyosan wow private. zaman geçiririm dersen Loco Vindictus C9 DcUniverseOnline Aion Rappelz ForsakenWorld Lotro önerebilirim ayrıca EQ2 aylık ücret gerektirenbi oyun tabi değişmediyse :)
  • Önerebileceğiniz bir wow privatesi var mı? Şöyle bir göz attım çok fazla var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wow.freakz.ro ve molten-wow bunları sıkça görüyorum
  • Abicim koskoca efsane Everquest i ne hale getirdiniz pes dogrusu... WoW yokken o vardi evladim... Yeni nesil icin hersey grafik tabi...
  • Everquest 2 de 2004 wowda 2004. Ama everquest 2 7-8 sene boyunca gelişmeyerek yerinde saymış bir oyun bu yüzdende deli gibi oyuncu kaybedip sonu f2p oldu. Wow ise gün geçtikçe gelişmeye devam ediyor ve hala dünyanın en çok oynanan p2p mmo oyunu. Wowdaki o esnek oynanış hiç bir oyunda yok. Zaten everquest 2 de nasıl özürlü bir oyunsa gidip gtx 570 le de oynasan kasıntı oluyor oyun içinde.
  • Oyun çıktığı yıllarda gerçekten güzeldi, zaten piyasada mmo olarak Ultima, Eve, everquest tarzı oyunlar vardı ve zamanına göre grafikler çok iyiydi. Tabi günümüzde artık ilk bakılan olgu grafik olduğu için artık bu tarz oyunlar tozlu raflara doğru yolunu alıyor. Sony de oyunu f2p (Subscription) olarak ayakta tutmaya çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majestyca

Everquest 2 de 2004 wowda 2004. Ama everquest 2 7-8 sene boyunca gelişmeyerek yerinde saymış bir oyun bu yüzdende deli gibi oyuncu kaybedip sonu f2p oldu. Wow ise gün geçtikçe gelişmeye devam ediyor ve hala dünyanın en çok oynanan p2p mmo oyunu. Wowdaki o esnek oynanış hiç bir oyunda yok. Zaten everquest 2 de nasıl özürlü bir oyunsa gidip gtx 570 le de oynasan kasıntı oluyor oyun içinde.

Everquest 2 nin cikis tarihi wow ile ayni degil demiyorum ama everquest I in cikis tarihi wowdan once... Ayrica wow gun gectikce gelismiyor... Aksine Buning Crusade sonrasi gun gectikce gerliliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaspersykes

quote:

Orijinalden alıntı: Majestyca

Everquest 2 de 2004 wowda 2004. Ama everquest 2 7-8 sene boyunca gelişmeyerek yerinde saymış bir oyun bu yüzdende deli gibi oyuncu kaybedip sonu f2p oldu. Wow ise gün geçtikçe gelişmeye devam ediyor ve hala dünyanın en çok oynanan p2p mmo oyunu. Wowdaki o esnek oynanış hiç bir oyunda yok. Zaten everquest 2 de nasıl özürlü bir oyunsa gidip gtx 570 le de oynasan kasıntı oluyor oyun içinde.

Everquest 2 nin cikis tarihi wow ile ayni degil demiyorum ama everquest I in cikis tarihi wowdan once... Ayrica wow gun gectikce gelismiyor... Aksine Buning Crusade sonrasi gun gectikce gerliliyor...

Kişiden kişiye göre değişir. Ama gerileme olayı tamamen yanlış bence. Wotlk paketi mükemmeldi. Cata da fena değildi. Geriliyor demek biraz ağır olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 27 Eylül 2012; 18:08:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jaspersykes

Abicim koskoca efsane Everquest i ne hale getirdiniz pes dogrusu... WoW yokken o vardi evladim... Yeni nesil icin hersey grafik tabi...

uslubuna dikkat et evladim falan şu foruma 2006 yılından beri üyeyim ahlakamı bozma benim. ayrı everquest2 dediğin popülerliği ortada benim yapmış olduğum yorum arkadaşın arayayışına çare olamayacağı içindi ve kişisel grüşüm. buraya artılarını yazıp tavsiye edebilirdin. yeni nesil demişsin merak ediyorum kaç yaşındasın 13/07/1986 doğumluyum sana göre yeni nesilmişim. eee ne demişler zaman insanları değil armutları olgunlaştırırmış daha tanımadığın bir insana nasıl hitap edeceğini öğrenememişsin
  • Everquest 2'nin grafikleri hoşuma gitti.İlk 1-2 skill kullanımıda güzeldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.