Arkdaşlar 6.turnuvada bir maçta iki kişide gelmediği için elendi ve anıl-akbal ın rakibi olmadı ve bende düşündüm ve 5.turnuva finalinde oynadığım ve hiç hile yapmayan alicanı 6.turnuva çeyrek finaline ismini yazdım başarılar alican
6.TURNUVADA YER ALAN FAKAT HİLESİZ OYNADIĞI HALDE ELENEN OLSA İDİ ONU KATCAKTİM AMA MALESEF Kİ HERKES HİLEYE BAŞ VURDU BENDE HİLESİZ OYNAYAN ALİCANI ALDIM DARISI HİLE YAPMAYANLARIN BAŞINA ONDAN DİYORUMKİ HİLE YAPMAYIN
kardeş kusura bakma 1 kişi boş vardı oda alicanı aldık ve unutmadan söyleyeyimki kendini hile yapmadığın hakkında kanıtlamalısın
peki nasıl.ben zaten yeni üye oldum donanimhaber.com a..
evet buı turnuva bitince 7. düzenlenecek ve onda hilesiz oynarsan sende böyle ödüllendirilirsin ama turnuvaarı karıştırma bu turnıuvaları gelnelde terminatör13 hasangunay ve ben düzenleriz yanlış hilebaz kişilerinkine katılırsan hilebazlar gibi olabilirsin çünkü onlar salgın hastalık gibiler herkese bulaştırıyolar
ok.saol.kardess.ama düzenlediğinda bana haber ver.ok
kardes benim pokeleri gördüysen shiny suicune için ne istersin.
nickim: ali_filinte
kardeş kusura bakma ama s.suicune yi daha yeni aldım ve as için oldım vermeyeceğim kimseye bu arada turnuvanın ne zaman düzenleneceğini ben sana söyliyemem çünkü sen siteyi hergün takip edersen yetişirsin ondan siteyitakip et
kardes su konu acmayıda söle bi de resim koymayı.daha acemiyiz..
resim bırakmaya gelince onu da anlatırım biraz uzun ama bir kere yapınca insan hemen öğreniyo ben de yeni öğrenenlerden biriyim 2-3 gün oluyor öğreneli
Bir sonraki turnuva ne zaman arkadaşlar?Tam tarih verebilir misiniz?VEremezseniz.Beni şimdiden kaydedin.
veremeyiz ve şimdiden de kaydedemeyiz takip et
Etmeye çalışıyorum ama son iki turnuvanın seçimleri yapılırken şehir dışındaydım.
ok bizde yapamayız önceden herkesi seçersek o zaman turnuvalara hep aynı kişiler katılır
OK.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme