Şimdi Ara

EVET 6.TURNUVADA YENİ OYUNCU!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar 6.turnuvada bir maçta iki kişide gelmediği için elendi ve anıl-akbal ın rakibi olmadı ve bende düşündüm ve 5.turnuva finalinde oynadığım ve hiç hile yapmayan alicanı 6.turnuva çeyrek finaline ismini yazdım başarılar alican

6.TURNUVADA YER ALAN FAKAT HİLESİZ OYNADIĞI HALDE ELENEN OLSA İDİ ONU KATCAKTİM AMA MALESEF Kİ HERKES HİLEYE BAŞ VURDU BENDE HİLESİZ OYNAYAN ALİCANI ALDIM DARISI HİLE YAPMAYANLARIN BAŞINA ONDAN DİYORUMKİ HİLE YAPMAYIN

• kardes be beni de kayıt yapsana..

nick: ali_filinte

e-mail: ali_filinte1991@hotmail.com ...
  • kardeş kusura bakma 1 kişi boş vardı oda alicanı aldık ve unutmadan söyleyeyimki kendini hile yapmadığın hakkında kanıtlamalısın
  • peki nasıl.ben zaten yeni üye oldum donanimhaber.com a..
  • evet buı turnuva bitince 7. düzenlenecek ve onda hilesiz oynarsan sende böyle ödüllendirilirsin ama turnuvaarı karıştırma bu turnıuvaları gelnelde terminatör13 hasangunay ve ben düzenleriz yanlış hilebaz kişilerinkine katılırsan hilebazlar gibi olabilirsin çünkü onlar salgın hastalık gibiler herkese bulaştırıyolar
  • ok.saol.kardess.ama düzenlediğinda bana haber ver.ok
  • kardes benim pokeleri gördüysen shiny suicune için ne istersin.

nickim: ali_filinte
  • kardeş kusura bakma ama s.suicune yi daha yeni aldım ve as için oldım vermeyeceğim kimseye bu arada turnuvanın ne zaman düzenleneceğini ben sana söyliyemem çünkü sen siteyi hergün takip edersen yetişirsin ondan siteyitakip et
  • kardes su konu acmayıda söle bi de resim koymayı.daha acemiyiz..
  • ok şimdi bak konu açmak istiyosan şu hani tüm konuların yazdığı yer yani bura
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_356/p_/tmode_1/smode_1/tt.htm
    girdiğinde konuların en üstünde sol üst köşede yeni mesaj yazıyor işte ora başlık yaz ve istediğin ne ise içine yaz

resim bırakmaya gelince onu da anlatırım biraz uzun ama bir kere yapınca insan hemen öğreniyo ben de yeni öğrenenlerden biriyim 2-3 gün oluyor öğreneli
  • Bir sonraki turnuva ne zaman arkadaşlar?Tam tarih verebilir misiniz?VEremezseniz.Beni şimdiden kaydedin.
  • veremeyiz ve şimdiden de kaydedemeyiz takip et
  • Etmeye çalışıyorum ama son iki turnuvanın seçimleri yapılırken şehir dışındaydım.
  • ok bizde yapamayız önceden herkesi seçersek o zaman turnuvalara hep aynı kişiler katılır
  • OK.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.