Şimdi Ara

[EVET ANA KONU] EVET HAYIRLI OLSUN! 🎉 ORTALAMA %51,4 EVET 48,6 hayır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.744
Cevap
6
Favori
129.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
269 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İsteseniz de izin vermeyecekler. Kabul edildiğinde ağzınızı açarsanız olacakları görürsünüz. Paşa paşa istediklerini kabul ettirirler, ne siz ne de başkaları karşı çıkamayacak bundan sonra. Bayrak taşıyıcıları sizseniz neden öyle olduğunuzu bir kere bile göremedik? Taşıdığınız bayrak farklı, dediklerinize ait değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 15 Nisan 2017; 19:55:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürk'e sürekli küfür eden kirli zihniyetin posterlerini ve sözlerini kullanması nasıl bir ezikliktir.
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Ben Atatürk'e küfür etmedim ki hiç neden edeyim. Edenlerin sorunu.

Ama iyi fikir resmini koyayım ilk mesaja.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heartstopperrr -- 15 Nisan 2017; 18:23:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten mevcut düzen cumhurbaşkanlığı sistemi, önerdileri sistem ise başkanlık sistemi.

Neye evet dediğinizi bile bilmiyorsunuz.

Şimdi ne diyorsun ya diyenler çıkacaktır, şöyle ifade edeyim.

Günümüzde devletin başı tarafsız mi? Evet, Devlet Başkanı tarafsız olursa adı cumhurbaşkanı olur.

Peki teklifte devlet başkanı tarafsız mi? Hayır, Devlet Başkanı taraflı olursa adı sadece Başkan olur.

Hoş cumhurbaşkanlığı sistemi diye bir şey yoktur, o zaten parlamenter sistemi ifade eder. Ama eğer ortada bir cumhurbaşkanlığı sistemi varsa bu günümüz sistemidir
    Aslında benim bu yorumumdan referandumdan evet çıktığı takdirde recep Tayyip in cumhurbaşkanlığının düşeceği yorumu da pekala yapılabilir. Çünkü bir ülkede cumhurbaşkanı sıfatı ona seçilmiş olduğu için değil tarafsız olduğu ya da olacağı için verilir. Yoksa günümüzde başbakan da meclis başkanı da seçilmiş ama cumhurbaşkanı değiller sizce neden? Bunu bir düşünün bakalım bu makam neyi temsil ediyor.

Gidin de neye evet dediğinizi önce bir öğrenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doblolu Esnaf -- 15 Nisan 2017; 18:49:33 >

• Mustafa Kemal ATATÜRK zamanında kullanılan yönetim şekli Meclis hükümeti sistemi zaten. Yasama ve yürütme tek partide. Yargı da sözde ayrı işte çaktırma...

Tek parti var CHP. Meclis CHP'de zaten. Başbakan ve Cumhurbaşkanı da CHP'den çıkacak mecbur başka parti yok çünkü.

Çok partili sisteme geçildiği itibaren 1950'den bu yana CHP bir daha tek başına iktidar yüzü göremedi zaten.

Gazi Atatürk son zamanlarından Çankaya Köşkünde , Başbakan ve Bakanlar kurulu hükümet elinde. Atatürk'ün yönetimde direk etkisi yok ,bazen de İnönü ile de ters düşüyorlar...

Gazi Atatürk'den sonra nasıl bir travma yarattıysa millette 70 sene geçti hala geçmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İl teber -- 15 Nisan 2017; 18:33:34 >

• Doblolu Esnaf kullanıcısına yanıt
    Yanlış bir bilgiyi süsleyerek anlatınca doğru olmuyor. Asıl siz neye hayır dediğinizi bilmiyorsunuz.

• HAYIR!

• Aykan19o3 A kullanıcısına yanıt
    Peki.

• Heartstopperrr kullanıcısına yanıt
    Aynen aynen yanlış bilgi. Günümüzde cumhurbaşkanı tarafsız yazmıyor dimi ben yalan söylüyorum. Getirdikleri sistemde partili olabilir demiyor dimi ben yanlış biliyorum ama süslüyorum.

Hukuk okumasam, Devlet yönetim sistemlerini bilmesem bu yorumu yapmam ama sizin şu cahil cesaretiniz, her yanlışı doğruymus gibi savunmanız gerçekten insanı kahrediyor. Bu ülke için beslediğim umudumu çalıyorsunuz.

• sen ona "efendiler yarın kürdistan'ı ilan ediyoruz" desene çünki başkanlık demek kürdistanın kurulması demektir. önce eyalet sonra federasyon sonra bağımsız kürdistan sonra da apo denen köpeğe de af çıkarırlar. sonra apo köpeği kürdistan devlet başkanı olur. türkiyenin geri kalanında da gerici oyları oranı yükselir sonra halkın yarısına baskı kurulur. sonra iç savaş çıkar. daha sonra ya ihtilal olur ya da demokrasi getirirler. geriye birbirini öldüren kardeşler, kandaşlar kalır. buraya yazıyorum başkanlık gelirse bunlar olur.

• Doblolu Esnaf kullanıcısına yanıt
    Şuanki sistemde tarafsız yazdığı doğru.

Bahsettiğim şey o değildi. Hoş aslında ismi de çok önemli değil. Maddeleri okuyun içeriğine bakın kararınızı verin. Siz diyin başkanlık ben diyeyim CB başkanlığı sistemi. Yarından itibaren oylayıp bunun önünü açan yeni anayasayı geçireceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: The SATANİST

Sözleriniz bile çalıntı

Yöneticiler mesajımı silmeyin!

Böyle bir nickin alınmasına nasıl müsade ediyorsunuz, cevap bekliyorum...?

Gereğini yapın lütfen!

Üstelik bu şahış daha önce başka bir nick sahibiymiş ve nick değiştirmiş.

Nick değişimi için foruma başvurulur ve kabul görmesi halinde değişim yapılır!

Dolayısıyla moderatörlerinizin onayına sunulmuş şuan kullandığı nickname...

Bu tür isimlerin forumda kullanılması kabul edilemez!
  • Eyalet algısı 1-2 gün öncenindi hocam bitti o

Başbakan da Cumhurbaşkanı da böyle bir şeyin olmadığını söyledi zaten. Hatta Erdoğan bu ülkenin rejim tartışmasının 1923'te bittiğini söyledi.

Olmayan şeyler söylemeyin. Danışman şunu demiş vekil şunu demiş boş.

• Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    Evet mesajınızın kaldırılma nedenini çözemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Heartstopperrr

Eyalet algısı 1-2 gün öncenindi hocam bitti o

Başbakan da Cumhurbaşkanı da böyle bir şeyin olmadığını söyledi zaten. Hatta Erdoğan bu ülkenin rejim tartışmasının 1923'te bittiğini söyledi.

Olmayan şeyler söylemeyin. Danışman şunu demiş vekil şunu demiş boş.

danışmanın ne söylediği önemli değil. görünen köy klavuz istemez. ben sözlere bakmıyorum. niyetleri okuyorum.

Ben de anlamadım, kötü düşünmekte istemiyorum.
    Şu anki sistemde tarafsız yazdığı doğru demiş ya

Bir de yanlış şeyleri söylüyorsun diye mesajımı alıntıliyor

Bir de demiş HOŞ ASLINDA İSMİ DE ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL

Hee önemli değil hee. Tam bir ak partilisin. Kavramlar size göre hiç önemli değil. Tüm kavramların içini boşaltilar. Hayır diyenlere terörist demeleri bile aslında teröristlerin yaptığı hainliği hafifletmekten başka bir şey değil. Size göre kavramlar boş zaten neymiş İSMİ ÖNEMLİ DEĞİLMIS aynen aynen. Kavramlar aslında o kadar önemli ki ah bir bilseniz.

Ama aynen ben bu kadar hukuki ve siyasi kavramı bilmeme rağmen neye hayır dediğimi bilmiyorum ama sen neye evet dediğini biliyorsun aferin devam. Sen evet ver zaten. Bu kadar bilgisizlikle bilen insanlara bile neden hayır dediğin bilmiyor demek ancak senin gibilere nasip olur. Siz gidin evet verin. Çok biliyorsunuz ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doblolu Esnaf -- 15 Nisan 2017; 19:0:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

quote:

Orijinalden alıntı: The SATANİST

Sözleriniz bile çalıntı

Yöneticiler mesajımı silmeyin!

Böyle bir nickin alınmasına nasıl müsade ediyorsunuz, cevap bekliyorum...?

Gereğini yapın lütfen!

Üstelik bu şahış daha önce başka bir nick sahibiymiş ve nick değiştirmiş.

Nick değişimi için foruma başvurulur ve kabul görmesi halinde değişim yapılır!

Dolayısıyla moderatörlerinizin onayına sunulmuş şuan kullandığı nickname...

Bu tür isimlerin forumda kullanılması kabul edilemez!

Hastamısın çatlasanızda satan forever

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 15 Nisan 2017; 19:2:18 >

• The SATANİST kullanıcısına yanıt
    Kimin hasta olduğu çok açık, üzüldüm adına.
  • Rte'yi yeni Atatürk olarak görüyorlar ya vallahi yazık. Biri icraatın kralını yapmış biri sözle racon kesmekten başka iş yapmayan biri.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.