< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heartstopperrr -- 18 Nisan 2017; 10:55:55 > |
[EVET ANA KONU] EVET HAYIRLI OLSUN! 🎉 ORTALAMA %51,4 EVET 48,6 hayır
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Hayır ama bu da büyük bir reform. Forum ahalisine bunu hissettirmek için Gazi Kemal Atatürk gibi seslenmek istedim -
Hocam kasten Atatürk gibi hitap ettim.
Eyyy Donanım Haber Forum, yarıııınn yeni anayasayı ilan edeceğiz yeni anayasayı.
Reis sürümü de var bak istersen sen seç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heartstopperrr -- 15 Nisan 2017; 17:42:30 > -
Ne alaka hocam şimdi. -
Bu Cumhurbaşkanlığı Sistemi. -
Adı normalde başkanlık sistemiydi fakat mhp halk karşı çıkar diye "partili cumhurbaşkanı" olmasını istedi. Buna rağmen erdoğan her ortamda başkanlık diyor, daha saçmalamanın bir mantığı var mı?
Bebek katili bunu beğendi.
ilk mesajımı sebepsiz silen admin, öcalana bebek katili demem mi zoruna gitti?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimar SaNAN -- 16 Nisan 2017; 1:35:56 >
-
-
Bir musibet bin nasihattan iyidir EVET -
TAKLİTLER ASLINI YÜCELTİR.O ZAMAN CUMHURİYET İLAN EDİLMİŞTİ YARIN DA O CUMHURİYETİ YIKAMAYACAKSINIZ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avenged Sevenfold. -- 15 Nisan 2017; 18:4:34 > -
Sakin olun hocam. -
Biz Cumhuriyet'i daha da yükseğe çıkaracak olanlarız. -
-
Başlığı görünce içime bir şeyler oturdu.
Biz bunları haketmiyoruz
Edit: Konu tutmuş bir de vah vah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangalsucuk -- 16 Nisan 2017; 11:36:26 > -
Sonra şikayet edip zıplamak yok ancak. Ne yaparsa razı olmanız gerekecek. Ayrıca cumhuriyeti yukarıya mı çıkaracaksınız? Güldüm, güzel espri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 15 Nisan 2017; 18:09:21 > -
Aha ters psikolojici -
Seri şikayet makinesi gibi bi kitle varken forumda zor hocam
Üstelik evet demokrasi ve cumhuriyetin bayrak taşıyıcıları biziz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Heartstopperrr
Aha ters psikolojici
https://www.facebook.com/hayirlisiturkiye/videos/205965656569119/ -
Sözleri bile çalıyorlar yahu . -
Otu boku hadis diye gösterenler 1,
Her gündeme bi söz uydurup bunu atatürk demiş diyenler 2.
Yeter artık adamı rahat bırakın kemikleri sızlıyor. -
Bu başlıkta foruma konu açan bendim (Futbol bölümü) ve simdi yine gidip Hayır icin konu açıcam sen çalmaya devam et
Adı normalde başkanlık sistemiydi fakat mhp halk karşı çıkar diye "partili cumhurbaşkanı" olmasını istedi. Buna rağmen erdoğan her ortamda başkanlık diyor, daha saçmalamanın bir mantığı var mı?
Bebek katili bunu beğendi. ilk mesajımı sebepsiz silen admin, öcalana bebek katili demem mi zoruna gitti? |
TAKLİTLER ASLINI YÜCELTİR.O ZAMAN CUMHURİYET İLAN EDİLMİŞTİ YARIN DA O CUMHURİYETİ YIKAMAYACAKSINIZ.
|
Zaten mevcut düzen cumhurbaşkanlığı sistemi, önerdileri sistem ise başkanlık sistemi.
Neye evet dediğinizi bile bilmiyorsunuz. Şimdi ne diyorsun ya diyenler çıkacaktır, şöyle ifade edeyim. Günümüzde devletin başı tarafsız mi? Evet, Devlet Başkanı tarafsız olursa adı cumhurbaşkanı olur. Peki teklifte devlet başkanı tarafsız mi? Hayır, Devlet Başkanı taraflı olursa adı sadece Başkan olur. Hoş cumhurbaşkanlığı sistemi diye bir şey yoktur, o zaten parlamenter sistemi ifade eder. Ama eğer ortada bir cumhurbaşkanlığı sistemi varsa bu günümüz sistemidir Aslında benim bu yorumumdan referandumdan evet çıktığı takdirde recep Tayyip in cumhurbaşkanlığının düşeceği yorumu da pekala yapılabilir. Çünkü bir ülkede cumhurbaşkanı sıfatı ona seçilmiş olduğu için değil tarafsız olduğu ya da olacağı için verilir. Yoksa günümüzde başbakan da meclis başkanı da seçilmiş ama cumhurbaşkanı değiller sizce neden? Bunu bir düşünün bakalım bu makam neyi temsil ediyor. Gidin de neye evet dediğinizi önce bir öğrenin. |
Sözleri bile çalıyorlar yahu .
|
Rte'yi yeni Atatürk olarak görüyorlar ya vallahi yazık. Biri icraatın kralını yapmış biri sözle racon kesmekten başka iş yapmayan biri.
|
|
Canla başla evet propagandası yapmışlar... Çoğu da topuklayıp kaçmış... Şimdi milyonlarca insanın ahı var üzerlerinde... |
Forumda bayadır aktif değildim, WB bile süresiz banlanmış hayret Ne yaptı da ban yedi acaba azılı ampulcülerdendi. Turnusol kağıdı gibi konu olmuş. Konuyu açan trol ban yemiş. Yana yakıla evet diyenlerin profillerine bakıyorum ya kaçıp gitmişler ya da aktif değiller. Memnunsunuzdur umarım kucaklanmaktan. 5 yıl geçmiş şu mesajın üzerinden. Daha demokratik, daha özgür, daha sivil ve daha güçlü bir Türkiye nerede acaba ben göremiyorum? |
''Evet''Diyenler o zamanlar koyduk mu diyordu.Birde vatanseverleri vatan hainliğiyle suçluyordu ne kadar komik Kimin kime koyduğu belli oldu. |
Benzer içerikler
- aliexpress 30 euro
- gerçek atatürk fotoğrafları
- muhalif gazeteler hangileri
- 6 aylık kira sözleşmesi olur mu
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- 112. kanal aktif etme iphone
- gökbey helikopter fiyatı
- kaliforniyum nedir
- noter bilgi ne demek
- bina yıkım kararı sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X