Şimdi Ara

evet arkadaşları aydınlatıyım:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şimdi normal eski cilentimiz programfiles doyasının içinde knightonline dosyasıdır indirdiğimiz yeni clint dosyası ise gamefirt dosyası olarak c sürücüsün içine enmektedir bilgilerinize sunarım

• Hangisinden giricez asıL meseLe bu ? ve nasıl gireceğimiz dostum..
  • Evet nerden dowlands edicez
  • kardeşler bakın eski sürümü denetim masasından program ekle ve kaldırdan kaldıracaksınız zaten eski clinti pc nizden silmiş olacaksınız ve c sürüsünüzden yeni oluşan gamefirst doyasından oyun acılınca pachtlari atacak ve oyuna gireceksiniz
  • ben öyle düsünmüyorum ama olablirde
  • program ekLe ve kaLdırda..

NormaL Knight OnLine var birde Uninstall KnightOnLine var hangisi kaLdırıcam ?
  • ya zaten yeni bir setup geliyor indirince ve yeni bir dosyaya atıyor. eski patch lerinde yerine geleceğini düşünmüyorum ben. silmesenizde olur. bence silmeyin...ne olur ne olmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Creatos

ben öyle düsünmüyorum ama olablirde

kardeş sen clintin anlamını biliyormusun hiç bir oyun 2 tane clintla çalışmaz ve clintin güncellenmesi istenmiş eski clinti sileceksin ve 1705 cilinti kurup bakımın bitmesini bekleyeceksin bakım bitince pachtler atacak ve oyuna dalacaksın:)
  • Şuan Knight Online v1.705 Download eden varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _NeqaTiveLe_

program ekLe ve kaLdırda..

NormaL Knight OnLine var birde Uninstall KnightOnLine var hangisi kaLdırıcam ?

KARŞILARINDA YÜKLEME TARİHLERİ YAZAR BUGÜN YÜKLEDİĞİNİ DEĞİL ESKİSİNİ SİLİCEKSİN
  • Onun yerine indirip setupu kurup dosyaları knightin içine atsak bunu akıl edemiyomusunuz ben indirmedim daha net kesildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 500PuncH -- 22 Ekim 2008; 7:30:28 >
  • Ya arkadaşlar bende knight oyuncusuyum iniyor suan sitesinden download yapıyorum cok mu zor kurmak yaf
  • Arkadaşlar knightonlinesetup_1705 i indirip kurunca kendisi otomatikman eski Ko yu siliyor zaten.
  • ya varya harbi milletin aklını karıstırmakta uzerinize yok. tamam guzel surda bizleri bilgilendiriyosunz emege saygı ona diyecegim yok ama herkes o kadar emin ve biliomus gibi yazıo ki kimin dedigi dogru anlasılmıo misal biri demis praogram ekle kaldırdan sil digeri kendinden bi o kadar da emin bi sekilde kendi silio diyor. benim de bir bilgim yok ama bu sekilde de tam olarak emin olmadıkca yorum yazmıorum ki milletin kafası karısmasın........
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.