Şimdi Ara

evet beyler buyrun konu hangi pvp daha uzun surer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • holypala vs holypri_ holypri vs resto druid_holy pala vs resto druid_resto shaman vs resto druid_ dahada yazılır ama cok uzar ne diosunuz bence ne uzunu pala vs dri

• bence holy pala vs. holy pri
  • ben resto druidle holy pala daha uzun die dusundum druidin restodaki son talent cok kral 1, 2nicis regrowth cok deli bi heal skili
  • duelde ise pala vs pala akşama kadar surer artık
  • once bi markete inip bole yanına stok stok yiyecek stoklar bole 1 kac ton
  • ben palamla ---druidle duel yapayım dedim 20dakika sürdü :D --dayanamadım kaybettim :D
  • sıkıntı basar iki tane healer BEYLER BENDEN SİZE ONERİ!! eger siz healersanız rakipte palaysa bi an once uzaklasın sora pisman olmayın sıkıntıdan komaya girenlerin hastane masraflarını karsılamıoz ona gore
  • bakın ne diyorum resto druid vs holy pala seyrettim adamlar sonunda sıkılıp bıraktı ^^ biri mana aura acıyor dieri innervate yapıyor vs vs vs :D arkadasın dedigine katılıyorum ... oyundaki en deli heal skilli regrowth ^^ 2 sn cast , %50 critical şans , 1200 atıldıgı an 1200 hot olarak adama gidiyor(+healing olmadıgını varsayıyorum) ^^ yani bunu 2 sn atıp critledigini düşünürsek 2500 heal ve sonradan 1200 daha :) bunu rejuv ile birlikte attıgını hesaba katalım ... yemede yanında yat ...
  • holy priestimle loladinle 40 dakka boyunca o kactı ben kovaladım ben kactım o kovaladı sonra respect yapıp ayrıldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magemsi -- 16 Eylül 2006; 10:06:32 >
  • resto shaman vs. resto druid dueli izledim.. 10 dk yaptılar sonra birisine wsg geldi gitti
  • holy Pala vs resto druid en uzunu
  • ben test serverde 2 paladinin duelini seyrettim if içinde yapıyolardı biliyosunuzdur banka köşesine girererk içerde duel edebiliyosunuz herneyse. Ben bglere filan girdim bunlar aynı duele devam ediyodu :) tabi itemler olunca mana çabuk doluyo :)
  • bence protection warrior vs frost mage en uzunu olur
  • frostmage uzunmu olur ? o duelin en fazla 20 sn ömrü var ^^
  • holypri vs holypri
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkprens

frostmage uzunmu olur ? o duelin en fazla 20 sn ömrü var ^^

şaka yapıyom ya hemen inandınız siz de prot warri frost magiye 10 sn zor dayanır,espri yaptım yani
  • frost mageler zate warrior katilı bizim ark var adam toplu warrior kesiodu
  • holy pri vs resto dru bence gozumle sahit oldum yarim saatten fazla surdu ve duel hala bitmemisti ben izlemekten sıkıldım onlar devam etti sonra ne oldu bilmiyorum :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.