Hatali olabilirler ama hatali olan insani affetmekte buyukluktur... Affedersiniz ama koskocaman adamlara yaptiginiz yakistirmalari hic dogru bulmuyorum. Hepsi de Turk'tur ve kesinlikle yaptiklarindan da utanc duymuyorum aksine onlarla gurur duyuyorum. Acisiyla tatlisiyla, hatasiyla klasiyla sadece onlara degil butun futbolculara tesekkur ediyorum. Bu tur seylerin olmasi da dogaldir diye dusunuyorum. Herkes hata yapabilir. Cok iyi takimlar da yenilebilir, ancak hic kimse o maclardan sonra kendi oyuncusunu """" VATAN HAINI """" ilan etmiyor... Kazanirken nasil seviyorsak, kaybederken de ayni sekilde sevdigimiz zaman ancak daha yukseklere cikabiliriz. Herkese iyi geceler diliyorum...
Kazımın suçu yok, adaleleri iflas etti dayanamadı, rüştünün bitek 2. golde hatası var ondada semihin golünden sonra oyuncularımız gaza geldi son dk diye ileri oynamaya başladılar, hamite diyecek bişey bulamıyorum bütün maç varmıydı yokmuydu belli değil, anca top çevirdi, öteki maçlardaki gibi onamadı, hamit hiç güzel oynayamadı
Kazımın 1 topun direkte döndü bir de direkten dönen topunda gol oldu kazıma laf yok onu oyundan geç alan terimde suç..adam 70 dk nasıl oynadı..
Arkadaşlar futbol BİR OYUNDUR. Bu olayı çok büyük bir milli mesele haline getirmeyelim. İiyi oynayan çok iyi bir vatansever olmayacağı gibi kötü oynayan da vatan haini olmaz.
Sevinci de üzüntüyü de tadında bırakmalıyız.
Hepsine Teşekkürlerde. BU Hata Yarı Finalde Yapılırmı? Hırvatistan Maçında Akıllanmadı.Geldi Yine Yaktın Bizi Rüştü.
Kazım konusunda haksızsın.Adam 65 Dk nasıl oynadı görmedin mi?Yoruldu değiştirilmesi gerekirdi.Uğur-Gökdeniz yerine kazım-gökdeniz şeklinde olmalıydı değişiklik,terimin burda hatası var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme