Şimdi Ara

evet KIZ KONUSU YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi abilerim (çoğunuz benden büyüksünüzdür, ), lise 3'e gidiyorum başka sınıftan bir kızdan hoşlanıyorum ama herkes kendi düzeyinde bir kızı sever ben gider okulun en güzel kızını severim.Bu kız bildiğiniz manken düzeyinde bi kız yani acayip güzel.Ben de çevremdekilerin deyişine göre yakışıklıyımdır ama bu kızın düzeyi için bildiğin tipsizim.Kızı çok mu ilahlaştırıyorum bilmiyorum ama benim ne yapıp ne edip bu kızla birlikte olmam lazım.Mesela bana çok yakışıklısın çok karizmatiksin diyen arkadaşlarım bu kızı seviyorum olur mu deyince seslerini çıkartamıyolar.Bana bir yol gösterin her yaptığım işte keşke o yanımda olsaydı deyip hayal ediyorum.Yani ben beynimle gördüğüm şeyi gözümle de görmek istiyorum yardım edin bu arada kızla bir cümle bile kurmuşluğumuz yok

• Şu an yerinde olsam yani lisede olsam çekinmeden gider teklif ederim. Lise iyidir hocam kızların gözü o kadar açılmamıştır. Şansını dene derim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • korkanın çocuğu olmazmış kardeşim yapıştır gitsin. en fazla istemez yani. aaa salaağğk falan yapanlara da ulan bendeki t.şşak sizde olsa getirin altında gölgede oturalım şerefsizler dersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.